Se opravičujem, za zamudo

, ... končno so prazniki rešitev tudi za to

...
Torej, kot sem že omenil, se zaradi spolnega uživaštva pri vseh parih zaradi nazadovanja v osebnosti prične krhati tudi odnos med partnerjema.
In isto se je začelo dogajati tudi med nama obema .
Tako so se zame začela mučna stanja, preko katerih sem lahko videl razpad najine zveze .
Vendar se jaz nikakor nisem hotel odpovedati užitkom, kateri so me zaradi tistih nekaj sekund takooo mučili v tej zvezi z ubogo partnerico ki je isto trpela .
Potem pa je začelo pešati še zdravje .
Deloma tudi zato, ker po prepogostem sexu postaneš lačen ( energije) , in to lakoto ( po energiji ) poizkušaš nadomestiti z hrano .
Vendar je z to lakoto prišla še druga skrajnost, ki se ji reče požrešnost.
In, če se človek karnaprej prenajeda, kmalu nastopijo težave z metabolizmom in ostali problemi, povezanimi z debeljenjem.
Torej, tisti čas, sem bil že kar lepo v "blatu" mojih nesnag .
Začel sem se spraševati ... zakaj, ... zakaj, ... zakaj ... zakaj jaz , ... nekateri pa ne, ... zakaj, zakaj, zakaj , ... v nedogled ...
Ker sem takrat že dobro vedel za Tistega Višjega, kateremu se reče tudi Bog, in sem imel že nekoliko zaupanja Vanj , da je zmožen narediti marsikaj, kar nam ljudem ni možno, sem ga počasi + tiho začel prositi, da mi pošlje kako primerno rešitev iz teh kriz .
Nekega lepega dne, sem kupil ( kot že veliko let prej, vsak mesec ) ubogo revijo Aura, za duhovni razvoj .
Po hitrem listanju sem ter tja, sem na sredini revije našel neke spise .
Najprej sem si rekel, ; " ah, še eni verski spisi zanesenjakov , fanatikov ali kaj podobnega ... "
Vendar se mi je način podajanja besede zdel nekoliko prenenavaden .
In jaz , ki vedno hočem vse raziskati se tudi tukaj nisem pustil odgnati kar tako, dokler ne raziščem vsega , da vidim kaj + zakaj se tukaj gre .
Marsikaj mi ni bilo jasno ko sem takole bral tiste prve 4 liste prevoda slovenskega preroka, kateremu naj bi narekoval sam Bog ( zakaj, kako , čemu ... ) .
Šele po nekaj mesecih sem spoznal, da gre res za " čisto Božjo Besedo", katero nam je govoril sam Stvarnik, skozi ubogega človeka našega rodu.
V vmesnem času , se mi je zgodilo še to, da je najina 4,5 letna zveza po dolgem hiranju + umiranju končno razpadla .
Tisti hip, sem bil čisto na tleh, vendar me je tolažila misel, da sem bližje Stvarniku, čeprav sem izgubil osebo ki je z menoj pretrpela nekaj let življenja . ( iz raja v pekel )
Čeprav sem vedel, da sem najhujšega pekla rešen, so me še vedno mučile sexualne strasti , ki so se podile po mojem mesu .
Tudi zdravje ni več bilo najboljše po več letnem uživaštvu .
Zatem sem se podal v občasno obsedenost z pitjem alkohola, ( ob vikendih + praznikih ) , kot to naredi precej mladih, ki iščejo utehe vsepovsod .
Kar mi je ostalo , je bilo moje bedno telo in spisi Božjega Razodetja .
Čez nekaj mesecev se mi je začelo stabilizirati zdravje .
Čez čas, pa mi je začelo postajati jasno, da tako kot je bilo, nebi šlo več daleč, ampak je vseskupaj peljalo samo še v prepad, razpad, propad vsega ( zveze + teles ).
Dobil sem novo upanje za boljšo + lepšo prihodnost.
In, počasi sem se začel zavedati, da me je rešil dobri Bog z svojo skrbno roko .
Rekel sem si, da če mi je Bog že toliko pomagal, ob vsem mojem upiranju + nasprotovanju, ; " zakaj tudi jaz nebi nekaj doprinesel k moji rešitvi / izboljšanju življenja " .
Tako sem opustil tudi prekomerno pitje alkohola, ki mi je povzročilo marsikateri razbit avto . ( na motorju nisem pil že več let )
Potrditev moje dobre odločitve sem našel še v spisih tega Novega razodetja, kjer priporoča, da moramo piti dobro ( kvalitetno ) vino , čim pogosteje + večkrat, vendar nikoli toliko, da bi se počutili pijane.
Začel sem živeti bolj polno življenje brez izgub energije z spermo, in nepotrebnim zapravljanjem časa za dooolge sexualne orgije .
Potem mi je Bog počasi začel "dobavljati" ( prikazovati ) druge potencialne partnerice. Marsikakšne ...
Vendar mi je moja šola ostala v spominu, in danes nikakor nebi zamenjal sedanjega življenja z staro bedo, iz katere se z svojimi močmi nikakor nebi izkopal iz nje .
Zato sem po nekem času spoznavanja vsako bejbo zavrnil, tudi zato, ker sem sprevidel, da ni bila dovolj sorodna duša.
Brez določene sorodnosti v duši , pa lahko zelo težko ali pa sploh ne more priti do oploditve, med dvema čeprav zelo zdravima patrnerjema. ( vzrok za nezmožnost zaploditve , ki je danes pogosta ).
Spomnil sem se mojih prvih tihih prošenj h Bogu, katere je uslišal + me je rešil iz mučnega trpljenja , kateremu takrat res ni bilo videti konca .
Sprevide sem, da bi lahko nastale še dodatne težave, če z takratno partnerico nebi mogla imeti otrok, ker sva resnično bili premalo sorodni duši ( to sem spoznal šele po nekaj letih razpada zveze ) .
Ta skriti vzrok nezmožnosti spočetja mi je spet prikazal Bog v omenjenih spisih .
Še ena potrditev več, za dobro odločitev Boga zame, ko se je odločil namesto mene in mi tako rešil dobršen del življenja .
Da. Z strastmi pridejo odvisnosti . Vendar jim Ljudje večinoma nismo kos, in ko nas potegnejo noter, ponavadi ne najdemo več izhoda iz njihovega labirinta .
Takrat mora vmes poseči Modri Bog ( katerega večinoma krivimo za vse slabe stvari , medtem ko so vzroki večinoma v nas samih ) z težkimi " preizkušnjam od zgoraj", da lahko reši, kar se še rešiti da.
Ker imamo ljudje dobro razvito samoprevaro, si tudi izmišljujemo marsikak izgovor za svoja nevestna početja , ter se napačno obračamo proti dobremu Bogu , ko včasih želimo celo še Njega prepričati v dobro naših odločitev.
Če pogledam nazaj, na leta suženjstva teh odvisnosti se lahko samo zahvalim Bogu za rešitve z katerimi me je rešil, ter mu obljubim, da ne bom nikoli več "bredel" v " prepovedane sadove" , ( kateri niso bili blagoslovljeni "od zgoraj" ) čeprav me tudi še dandanes zamikajo .
Vendar vesel zamahnem z roko, in takoj pomislim, da so to samo preizkušnje , katere mi predobri G. Bog namenja, da me duhovno utrdi + reši iz objema smrti, katera nas vseskozi hoče pogubiti.
Obenem, pa mi je Gospod Bog namignil še rešitev za mojo odpovedovanje spolnosti pri reprodukciji.
Namreč, ker vem za "materializacijo" ( spreminjanje energije v materijo ), mi je bilo takoj jasno, da je možna oploditev tudi po duhovni ( energijski ) poti, nekako tako kot je bil zgled za to Jezusova inkarnacija .
No, innn, da ne bom preveč "vlekel" tale post, bi počasi zaključil, čeprav ne vem, če je že čas za to .
Imejte pa vsiskupaj lepe praznike še naprej + lep , predvsem pa dober jasno-sončen topel dan, poln ljubezni (z rednim dežjem preizkušenj "od zgoraj" za utrditev življenja), vam želim
vaš mali bratko boštjanko + #