Hej, Špela

Očitno sem te prvič razumela narobe. Misla sem, da ločeno raziskuješ neke meje.
Z raziskovanjem sexualnega nagona pa nič ni narobe, to je po moje nujno potrebno naredit, da sploh vidiš, kje so tvoje meje in da zadovoljiš v sebi željo in radovednost, da ne govorim, kako je vse skupaj tudi zabavno

Čeprav se mi zdi, da se vsega skupaj vseeno ne moreš naučit kar naenkrat al kaj, po moje celo življenje raziskujemo, kje so meje, kam nas sili, kako bi kaj spremenili, kaj lahko in na kak način nam bo najboljše in najbolj zabavno. Na začetku verjetno to bolj intenzivno, pozneje pa malo drugače, oz, saj najbrž je pri vsakem drugače.
Se mi pa vedno zdi hecno, ko nekdo napiše: "Dejmo sprostit to Slovenijo"

Ja, dajmo jo, samo kako pa? Saj ni pravila, na katerega bi vsi enako reagirali a ne? Ljudje smo si tolko različni in imamo tako različne želje v glavah, da je nemogoče določit metode, ki bi bile za prav vsakogar najboljše. Najboljše je mogoče kvečjemu to, da je potrebno biti spontan in radoveden in sproščen glede svojega sex.nagona. Kako in na kak način se bo pa izrazil, pa ne moremo določat.
Se pa malo manj ukvarjam z moškim problemom kontrole kot ti. Za vse se pač ne da odgovornosti prevzet, že če jo zase lahko, si as

Kaj je to, da te "zamede", ko se z nekom dol daš in te čustveno odnese...nisem ziher, da vem kaj je to, imam pa včasih pri sebi občutek, da se od moških, ki me "medejo" učim. Imajo nekaj, kar jaz rabim. Niti ni nujno, da je to doživetje, čeprav je lahko doživetje zlo lepo (al pa tud ne, imaš dostkrat občutek, da bo neverjetno, pa na koncu sploh ni). Mogoče je to neke vrste trening, kjer se učiš nekaj, kar te na drugem privleče, v sebi najt in izrazit. So ti všeč prav določeni sexi tipi. Te prevzamejo. Se počutiš zelo dopolnjeno v njihovi družbi, zato te "zamede". Po moji logiki gre pri tem mogoče za kako kompenzacijo neke energije, ki si jo sama pri sebi želim, izražanje neke točno določene erotike. Lahko pa da se motim. Bi se pa na ta način mogoče dalo razložit, zakaj nas ne glede na leta oz zrelost, oz karkoli, vedno isti tipi ljudi privlečejo. Ker so nekaj posebnega. Za nas. No, boš že pogruntala, pa ko boš, upam, da boš prišla povedat, kaka je tvoja izkušnja tega

Pa še o "organih"
meni so všeč taki ki mi točno pašejo. Nikoli nisem imela tipa, ki mi ne bi. In z vsakim moškim v mojem življenju je bil sex boljši. Na začetku si nisem upala bit taka kot sem in imet tega, kar sem si želela. Ko sem si začela upat, sem ugotovila, da imam lahko vse, kar rabim tudi pri enem. Ker mi je zanimivo poglabljat in raziskovat že obstoječo stvar.
Seveda pa vsak od nas deluje drugače, ima svoje razloge in svoje načine. In tudi to je v redu.