Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11
(Read 54141 times)
titud
5
p

Zaznavanje mističnega
je vir vsake prave znanosti.

Markomur
Re: Uživanje v sexu
Reply #105 - 04.02.2003 at 14:43:27

Quote:
Glejte kdo je kriv za skok čez plot in kdo od spolov rajši sexa!

Če vam povem, da sem imel od otroštva do te sedaj, ko sem z njo že 8 let, več žensk in do sedaj je še vsaka bila za takšno razmerje kot vam ga opisujem, da ga imava!!!!

Ženske so seveda zelo perverzne, le resno podporo od partnerja morajo imeti. Tu pa nastopi moška pomanjklivost ker te popdpore ne znajo dati, ker so egoisti! ZAL JE TAKO!

Moški bi seksali druge svojih žena pa ne bi pustili!!!!

Glej xxx, saj noben ne zanika, da ti ne bi smel tko dojemat pretoka kozmičnih energij in subtilnih energij ljubezni. Ampak s tem, ko jih razglašaš za kozmične, ni rečen, da se zato morajo tud skoz vsakega posebej na enak način pretakat. Men bi  s takim tvistingom  kanali za pretok energije  ziher katstrofaln zaštekal, ker sem jih s partnerco čist na drug način sinhroniziral, pa bi se ravno tko  lahko skliceval na kozmične zakone. Tko da univerzalne energije  je treba zmeraj subjektivno pedenat. Še posebej, če so subtilne Smiley
Back to top

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #106 - 04.02.2003 at 15:09:14

XXX, saj lahko, da se motim, ampak vseeno:
Zakaj potem potrebuješ potrdilo od drugih ljudi, da je to kar počneš prav?
Če si 100% prepričan v to, da je zate tako prav? Wink
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #107 - 04.02.2003 at 16:07:31

Quote:
Ko človek dojame, da je sex samo zemeljska energija ki jo je na nek način dobro spustiti skozi telo. Zavedanje  da substilne energije od partnerja, ki ti stoji ob strani in si te energije deli s teboj je fantastično in ti nikakor ne more biti hudo, če uživa z drugim v sexu s teboj pa poleg sexa podeli tudi subtilno energijo ljubezni!!!!

xxx,

ni za lase privlečeno dejstvo, da je dojem tisti, ki človeka najbolj ubriše. Sprejemanje in dajanje obenem? In potrjujem že večkrat spisano dejstvo, da smo si ljudje različni. Zato je svet bogat.

V tem tudi jaz vidim tvoj prispevek kot napredek. Zakaj? Tako bi pomoje seksali ljudje, ko bi bili že bogovi. Morda se s partnerko tako izjemno dopolnjujeta.  Smiley Pa o njihovih lastnostih ne bi raje zdaj?

Subtilne energije so pa ravno takega značaja in te mere občutljivosti, da se z njimi tudi postopa tako. V nasprotnem "ne gre" v eter. Brez usmerjene pozornosti tudi ljubezni ni.  Pa čeravno vzameva za dejstvo, da bi šlo vsem ljudem tega sveta za isto, božansko ljubezen, ki je od vseh oblik najmanj milostna???

Quote:
Moški bi seksali druge svojih žena pa ne bi pustili!!!!

To bi bil lahko dober privilegij za ženske xxx. In velja kadar jih moški še ljubijo in ne le radi imajo. Wink

Karmen

Back to top

IP Logged

ixtlan
5

Jesenice
Reply #108 - 04.02.2003 at 17:47:43

xxx wrote on 04.02.2003 at 14:05:12:
???
Glede ljubusumja pa takole: Človek se ga teško obrani to vam verjamem pa vendar! Midva res glede tega nimava težav ravno nasprotno avanture naju približajo.

Če vam povem, da sem imel od otroštva do te sedaj, ko sem z njo že 8 let, več žensk in do sedaj je še vsaka bila za takšno razmerje kot vam ga opisujem, da ga imava!!!!

Kolikor poznam svoje občutke, so takšni, da mi sploh NI (=ne čutim želje, potrebe... valda - lahko bi, vendar sploh ni želje) do seksa z drugo osebo, razen s tisto, ki jo takrat iskreno ljubim, dovolj mi je samo ona. Pa samo v tem primeru, torej, če sem v takšnem odnosu - sicer mi je zanimivo eksperimentirati (valda vsakogar (vsaj malo, če ne zelo) zanima kako bi bilo recimo v troje), firbec pač. Verjetno pa ne bom firbčen v nedogled Smiley  Ampak kaj jest vem - še nisem bil v razmerju dalj kot 2 leti  Roll Eyes ti pa že celih 8 let...

Avanture vaju zbližajo? Seveda vaju, skupni konjički vedno zbližajo ljudi!  Grin še posebej taki, kjer je vpleteno veliko čustev... tudi morilske pare vsak umor zbliža  Grin

vprašanje je, če bi bila brez tega hobija še vedno skupaj? bi ostalo dovolj tistega kar vaju združuje?
Back to top
« Last Edit: 04.02.2003 at 19:29:16 by ixtlan »  

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.&&Acknowledging all truths, I express mine with healing intention.

IP Logged

KarmenA
Ex Member

Reply #109 - 04.02.2003 at 18:54:17

xxx wrote on 04.02.2003 at 14:05:12:
???

Glede najinega odnosa: "nekateri sprašujete koliko sva stara in kako dolgo to počneva" Oba sva blizu 30 tih
glede sexa pa tako živiva že kakšne 5 leta.

Glede ljubusumja pa takole: Človek se ga teško obrani to vam verjamem pa vendar! Midva res glede tega nimava težav ravno nasprotno avanture naju približajo.

Kaj pa če sta bolj kot brat in sestra in imata manjko seksualnega naboja? Se privlačita bolj kot dobra prijatelja, sta si drugače skladna, se dobro štekata, vendar vama energija ne funkcionira medsebojno, pa zato potrebujeta pomoč od zunaj? Sploh ker praviš da to traja že več let!

Po tvojih izjavah sodeč si lahko mislim, da nimata bit za kaj ljubosumna.

Karmen

Back to top

IP Logged

kiks
Guest

Reply #110 - 19.02.2003 at 11:28:10

stara sem 20 let in sem šele zdej po 3 letih začela res uživat v sexu. preskok se je zgodil ko sem "prevarala" fanta. pri tem sexu mi je nevejetno hitr "prišlo" in vidla sm da je vse čist simpl, medtem ko sm prej mislila, da je že kej narobe z mano. zdej se mi čist trga na sex in čeprav sem se nekaj časa obremenjevala s tem, ali naj še imam fanta(ki ga mam zlo rada in je zlo fajn), ker me skos trga. pa sm spoznala da se o teh stvareh ne da razmišljat, ker je bistvo čist drugje.osebno mi ni problema se posexat z nekom, ki ga prvič(pa tut če zadnjič)vidim. tut slabe vesti nimam(česar ne veš ne boli), mi pa kratkotrajno unič filing do fanta.čeprav to ne pomeni da se dam dol z vsakim.nasprotno, glede na to da mam fanta se dajem dol samo ob zanimivih situacijah. še eno vprašanje:punce a ste že kdaj pomislile, da bi blo velik manj bolano pohotnih tipov in s tem tut posilstev če bi se sprostile, ne bi ble tok fine v cunjcah kjer je vse napol odkrito in ne bi tipe sam rajcale ampak se z njimi tut poseksale če vam to paše(to pa je seveda pogoj). vem da je ta slovenija totalno majhna in zadrta ampak nikol ni prepozn za spremembe. dejmo se sprostit folk. . po vsem povedanem ženskin NE še vedno NE pomeni DA.pa še to- fantje ne silte preveč, ker to tut pohotni ženski ni všeč. se strinjate*?
Back to top

IP Logged

Ziby2
YaBB Moderator

Če nimaš lastnega sija,te
sij drugih ne bo osvetil

PTUJ
Reply #111 - 19.02.2003 at 11:43:54

Čestitke Kiks
Japrav maš, silit nikakor ni dobro...pa ne vem zakaj bi,če pa je ponavadi zadosti samo en pravi pogled Grin
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #112 - 19.02.2003 at 13:03:46

Quote:
še eno vprašanje:punce a ste že kdaj pomislile, da bi blo velik manj bolano pohotnih tipov in s tem tut posilstev če bi se sprostile, ne bi ble tok fine v cunjcah kjer je vse napol odkrito in ne bi tipe sam rajcale ampak se z njimi tut poseksale če vam to paše(to pa je seveda pogoj). vem da je ta slovenija totalno majhna in zadrta ampak nikol ni prepozn za spremembe. dejmo se sprostit folk. . po vsem povedanem ženskin NE še vedno NE pomeni DA.pa še to- fantje ne silte preveč, ker to tut pohotni ženski ni všeč. se strinjate*?

Jaz, Kiks te podpiram, isto kot vidim tudi Ziby. Samo  se bojim, da jih ne bos na nos dobila od kaksnih nasih soforumovk.  
Se velik lepega dol metanja ti zelim.

In tukaj imate vse tiste, ki se tako naslanjate na stavek:  "Sesksat s tistim, ki do njega gojis custva" lep primer.  Kisk je sla z drugim brez custev in je od njega vec odnesla kot pa od svojega partnerja.  
Veliko prevec teorizirate, pa veliko premal prakticirate.  Wink
Torej, tudi ostali del clanstva na forumu se obnasa isto kot Bedaki.

Andres
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #113 - 19.02.2003 at 13:11:18

Andres wrote on 19.02.2003 at 13:03:46:
Samo  se bojim, da jih ne bos na nos dobila od kaksnih nasih soforumovk.  

Smiley Men se zdi od Kiks razmišljanje čisto zdravo, zanima me le, če tud ona sprejema od fanta, da dela kar hoče ob njemu zanimivih situacijah.
Back to top

IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #114 - 19.02.2003 at 13:15:02

Hmm, mene samo zanima kako bi se počutila, če bi zvedela da tudi fant ob "zanimivih situacijah" seksa z drugimi in mu pri tem bolje prihaja kot s tabo... In da ti to skriva že od nekdaj?

Če ti to ne bi bilo nikakeršen problem, te še razumem...
Ne razumem pa sploh, kakšen je čar odnosa brez iskrenosti, zaupanja  ???

Ok, vsakemu svoje...
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

Andres
5

Reply #115 - 19.02.2003 at 13:16:51

Tomi!

Saj zato pa folk swinga, ker so prisli ravno pri iskrenosti in zaupanju do visoke tocke. Ne pa da se vsaj eden od partnerjev nekaj pizdi tam ljubosumno.

Andres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #116 - 19.02.2003 at 14:59:04

kiks, če te trenutni fant ne 'trga', bi ga bilo pametno zamenjat ... imho ... al misliš varanje spremenit v stalno praxo?
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

tomi
5

Kaj pa če je vse RES???

MB
Reply #117 - 19.02.2003 at 15:14:27

Quote:
Saj zato pa folk swinga, ker so prisli ravno pri iskrenosti in zaupanju do visoke tocke. Ne pa da se vsaj eden od partnerjev nekaj pizdi tam ljubosumno.  

Nekateri baje res...

Samo kiks mu kot zgleda ne upa povedat tega...
Quote:
tut slabe vesti nimam(česar ne veš ne boli), mi pa kratkotrajno unič filing do fanta.

Me zanima njegova reakcija, če bi mu probala to razložit... Vem kaka bi bla moja... Kozmetični salon bi najprej nastradal... Wink
Back to top

Pametni razpravljajo o idejah,&&povprečneži o dogodkih,&&omejeni pa o ljudeh. &&(Hyman Rickover)&&

IP Logged

m
5
p

Reply #118 - 19.02.2003 at 15:29:27

Andres wrote on 19.02.2003 at 13:03:46:
Jaz, Kiks te podpiram, isto kot vidim tudi Ziby. Samo  se bojim, da jih ne bos na nos dobila od kaksnih nasih soforumovk.  

Bi me pa res zanimalo videt kak primer tega. Smiley

Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #119 - 19.02.2003 at 16:50:05

tomi wrote on 19.02.2003 at 15:14:27:
... Kozmetični salon bi najprej nastradal... Wink

Grin Grin Grin
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 ... 6 7 8 9 10 11