titud wrote on 30.01.2003 at 07:43:56:Problem zahodne filozofije je, da se je eksistenčnega vprašanja zarad izpraznjenosti krščanstva začela lotevat razreševat predvsem psihološko (strukturalizem in psihoanaliza, novodobne vzhodnjške psihološke prakse, 'očišiščene' religioznih dimenzij), ne pa tud in predvsem spiritulano, zato sem tud sam v seb odkril ta manjko in ga tle gor tud do konca potenciram, da bi ga laže razrešu.
no koncno!
jaz ti predlagam da gres vseen prebrat sri caitanya mahaprabhu's precepts od zacetka. tist k sm ga tuki nazadnje dal kot "zakljucni" post je iz tam. preber vse skupi in premisl, ti bo koristl.
drgac je pa gape prav povedu... zacnes loh od spodi, od zgori, iz strani, od znotri od zuni itd, ker Absolut je vseprisoten, ni v obmocju kjer deluje cas in prostor. edina fora k je, je poniznost da mu dopustimo da se nam zacne razkrivat, ne da se 100% in izkljucno zanasamo le na svoje trenutne instrumente, ki so omejeni in nezmozni dojet neki kar je nad njimi, tko kot bi blo s sveco nesmiselno osvetljevat sonce.
loh gres pa tud prebrat moj zadn post na "umetnost gibanja/akido" da ti bo se bl jasn, o cem se govori.