Goran wrote on 06.01.2004 at 22:38:04:Ja to je zelo zanimiva knjiga, jaz jo mam doma, pa sem delal neke vaje, tudi sam vidim to belo meglico. Aura okrog kamnov in neživih stvari je statična, kar pomeni da se ne premika, ne veča in manjša. Človeška aura je pa spremenljiva vsak trenutek. V tej knjigi imaš tudi list za vajo koncentracije in uravnoteženje obeh možhanskih polobel. Te vaje so kar težke, moraš gledati dva kroga in nato se ti pojavi križ med tema krogoma, tega moraš obdržati čim dlje časa..... v glavnem koncentracija, da sta obe m. polobli skoncentirirani v eno točko. Poznamo tudi avrične barve in njihove kontraste....ti kontrasti niso enaki barvnim kontrastom....v tej knjigi vse opisuje....ko poznaš avrične pare jih tudi lažje opaziš. Jaz sem auro(ni nujno avra, bolj odsev) videl pri eni gospe, ki je predavala o kristalih, veliko časa je preživela nekje v indiji v nekem samostanu itd., za njo je bila tabla in sem videl kar velik odsev, ko se je sklonila je ta ostal še nekaj časa na mestu, nato se je premaknil za njo...
Res so težke te vajce, samo z voljo se da vse.
Tista z križom je pa men popolnoma enostavna, takoj ga vidim.
Tisto kar si videl bi lahko bila avra ker je avra tudi zelo dobro vidna na temni podlagi vzadja in tabla je....

Evo ena vajca.
Na list papirja naredi črno piko, potem se vsedi v lotos položaj, če ne gre se pač dej po turško, ma skor isto, to črno piko dej nalimaj na steno tako, da jo boš imel direktno pred očmi, vsedi se cirka 50 do 70 cm vstran od pike in jo glej ne da bi trnil z očmi, mogoče bo od začetka težko ne trenit z očmi ampak malo vajce pa bo tud to poštimano, no, dokler ne treneš jo glej, ko treneš, se malo pretegni in jovo na novo.
Glej tisto črno piko in nekaj boš videl....

Drugače pa kulj to Goran