Borut,
si najprej predlagal, "da posvetim en večer ali dva chatu na forumu, kot pisateljica,
da bi malo pokomentirala mojo knjigo on line - v živo".
Zatem si izrazil pričakovanje takega oz. tematskega večera, predvsem od Aleša in mene.
In potem si nekako sprašujoče zapisal, "ali mora nekdo res prebrati mojo knjigo, da se lahko pogovarja o njej".
Ter nadaljeval tako, da si Karmen v odgovor povedal,
"da se predstavitve knjige v knjigarnah in osebno srečanje z avtorjem v živo dela zato, da ljudje knjigo kupijo".
In če pustim ob strani tako moje replike in utemeljitve kot zmotno zaznavo mojih besed,
da "naj prvo kupiš knjigo in potem se bom pogovarjala s tabo v živo",
ter se osredotočim na moje iskreno vabilo, da "kar vprašaj, če oz. kar te zanima ..."
- resda tukajle, ne pa v morebiti meni posvečenem on-line pisateljskem večeru -,
me je tudi danes, tako kot že prej na cajte, pa res iskreno zanimanje popadlo, da te vprašam -
- zatorej te: Zakaj si vse to predlagal in pisal, če te pa v bistvu moja knjiga sploh ne zanima?
Vesele, prijetne, ustvarjalne dni nam želim,

ARS
PS: Mojemu sklepanju, da te knjiga ne zanima, botruje moja percepcija, seveda, in sicer ta, da nekdo tematski večer, čet ino podobno najverjetneje predlaga le v primeru, da ga tema/predmet zanima in misli v njem sodelovat; s postavljanjem vprašanj in/ali pa z izmenjavo mnenj ... Tvojih meni oz. o moji knjigi pa (še) nisem zasledila; razen omenjenih.