Quote: kaj ti pa sedaj pomaga ta "praznina" (v čem je smisel praznine), če veš da to NI , in da je to v bistvu polnost...?
Quote: V vsakem primeru je pa treba brat Gito ki je bla prevedena in komentirana od nekoga, ki ustreza Krishnovem opisu nekoga ki mu je zelo blizu. Pise znotri Gite tud.
Kakšna teorija pa to

Tale stavek se je zgodil že pred časom:
V katerem koli primeru je možno it (kratkotrajno ali večno) samo z božjo pomočjo nad to njegovo energijo, ki nas iluzira in tolk moti. Ko se v celoti realiziramo kdo smo mi, kdo je the-bog in kar je najbolj pomembno nas medsebojni odnos in vloge.
Se strinjam in se mi zdi še, da ko se v celoti realiziramo, smo najprej realiziral prav nas v odnosu in tej vlogi, tako da je dobro povdarit stvari, ki so ali pa so vsaj bistvene (poleg še ostale teorije).
Kar se preprostosti izraza tiče nam je vsem težko, in gotovo je dovolj dela za čistilca-ko, da tukaj malo pospravi, opere. Od vseh besedi potem lahko preteče morje preden se človek skozenj prebije in še diha. Lahko pa se iz kakega bolj banalenga razloga duši. Jaz sem si dala na stran en povzetek meni ljubih izrazov v zvezi s to temo kot: čistost, enakost, ne dvoje, nedeljenost, breztelesnost.
Nas je lepo gledat saj se trudimo.
Kaj je "nič" ste pa zakompliciral in še nemogoče nalašč verjetno tudi pomešal. Kdaj bi bila nič bolj nič? Kot polna ali ne? Ali kot "nikogaršnje ozemlje," med koncem in začetkom, med nad in spodaj, infra ultra (tera), življenjem smrtjo, stvarjenjem uničevanjem, med "to" "ono", bivanje nebivanje; pri tem so obstoj, vzdrževanje, neizrekljivo iz celosti?
enost enakost (kot nedeljenost) kot fizis --božansko astralno--kozmično ter duhovno--mentalno in na sredi nič? Smemo dve "nič" povezat zdaj kot "pikica nič cela (eno) preide na vse kar je (enako) nič od začetka?
???
Karmen