gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
si pa k ena siva eminenca klele ratu ... že tadrugič 'si bil opozorjen' ... jest ne vem kwa maš ti to z nami, ti ki nas ne bereš in ne tipkaš po našem forumu ker ...
morm rečt da to kar tipkam ne odraža nujno pogleda ustvarjalne skupinice sonce
1. zaklenjen del foruma in dvojnost ... to ti priznam ... moraš pa razumet demokracijo sceno ... ona predpostavlja da gape ne dela reči samovoljno (kar se tiče foruma npr.) in ker večini ljudi 'dol visi' za forum in ostale projekte (kar se tiče dela seveda, ne lapanja, lapal bi vsi), se nam je zazdelo pametno da bi o teh temah razpravljali v zaprtem delu, tisti ki imamo interes, tisti ki delamo, tisti ki smo delali že prej ... dobro veš da če bi imel interes bi lahko sodeloval s svojimi pogledi. pa nočeš. karmen bi, pa trenutno ne more. in tuki ni tolk debata zakaj tako. tako je. boljšega sistema ne poznam(o) ... še.
2. jebanje društva ... jebanje a.ja ... a je nekako ključna oseba teh igric tuki okrog, ker ni nikogar drugega, ki bi naredu vse kar je naredu. je en in edini. tko kot gape. in fantu je treba pomagat, ne pa ga jebat, pomagat skozi enost, ne dvojnost ... tko kot vsakomur drugemu. ne rečem da dvojnost ni pot, ne rečem da se ne da dosešt reči skozi dvojnost, ponavadi drugače niti ne gre, ampak, mi se učimo enosti ... razumeš ... mi smo del bele hierarhije, tko smo se odločl, kdor se tega ne zaveda, mu jest težko pomagam, lahko probam, obljubit ne morem, ker ta odločitev je v vsakem posamezniku ... in kot je a. lepo povedu A. je inkarnacija matrixa ... in matrix ni deloval skozi dvojnost, v bistvu sploh ni deloval, samo bil je, en del osebnosti, ki se ji aleš pač noče odrečt ... zdej bo mogoče zmogu, z našo pozornostjo in s pomočjo resnice - ne-skrivanja. nekako matrixov obstoj ni bil sporen, niti ni zdej, je pa prešel v pozornost, to je res ... in to da jest podpiram njegovo dvojnost in jo celo omogočam, si se mal zmotu, sm se pa nehu njegovo igro igrat, ker mi požre preveč pozornosti ... zdej se usklajujemo skupaj, v začetku sva se res samo midva z alešem, pač dve skrajnosti in to ... aleš mora res veliko poštimat pri sebi, da bo lahko to kar mu je namenjeno, je pa res to, da tega mi ne moremo narest, mora sam ... kot vsak drug
3. to da vidiš dvojnike po stilu pisanja je sicer krasno, tukaj sta si s karmen blizu, tudi ona vidi povsod dvojnike, mi jih je tudi naštela, pa jih ne bom ponavlju (ok edin tega da je andres v bistvu bp), sm ji reku naj jih obtoži, če si upa ... očitno ne ... podobno kot ti enosti in dvojnosti nebi na tem mestu razlagu. reku sm ti, da bi LAHKO blokiru ip-je, ampak potem bi delal samo še to, zato sem se namesto tega odloču, da bomo to ozavestili, sej počas bomo ... al prej al pa slej ... z blokiranjem zihr nebi nič dosegu, samo pozornost bi šla u pm ...
4. karmen je v stiski ... tko pravi ... kdo pa danes ni v stiski, manjši ali večji ??? upam da če bi rabila pomoč bi vsaj prosila zanjo ... direktno jest težko preberem post od nekoga trikrat, mislim celo da si je to prislužil edino titudov post enkrat ... ti verjamem da te je zadela v sredo čela ... mene ne naprimer ... kaj ti to pove o nas treh ???
5. ne razumem tega koncepta da nekomu hočeš neki povedat, pa nočeš da bi se to povezovalo s tabo ... TO JE DVOJNOST. in ni res da bi kdorkoli karkoli hotel prepovedat ... gre se za priporočilo, priporočilo kjer se priporoča enost in enost nasprotje od tistega kar je v tej točki na začetku napisano : neki poveš IN ZA TEM STOJIŠ s celim svojim bitjem - se ne skrivaš za nekimi maskami kt en otrok 5 let star!
|