Dragi A.,
Kako lepo je od tebe dobit tak kategoricen odgovor. Lepo, da je vsaj zdaj e-pošta, sonceva pošta oz. sonceva obvestila oz. karkoli že postalo last društva.
Tko da se ve, da ne bi kdaj kje morda prišlo do nesporazumov.
Veš A., kar toplo mi je pri srcu, ko berem tvoje tople besede, kako lepi in dobri smo. Pa saj to sem vedla tko že prej. Tko, da razen tistega zgoraj, mi ni cist jasno, kaj si hotel povedat. Se mi je zdelo, da sem nekaj spregledala in sem šla gledat tvoje zadnje poste in ugotovila, da si:
- postal tuje znanje in linke na druge site
- težil drugim, ker postajo tuje znanje in linke
- se delal pametnega pred novimi clani (druge vsebine v odgovoru Bonsensu nisem našla)
- najavljal in odjavljal nekakšne dokoncne zdravilne obrede za forum pod tvojim vodstvom
- metal boruta z njegovega termina in mu efektivno prepovedoval njegovo dejavnost
- pisal kaj vse smo menda že skupaj dosegli
- nameraval nove prostore
- se hvalil, kaj vse lahko poveš o problemu alkohola in povedal prav nic
Tko, da se strinjam, da je fajn, kadar se da kaj zanimivega na forumu prebrat pa morda tud rect, ampak škoda, da ni tebe nikol zraven.
Po tvojih posegih je pa na forumu bilo malo pušcobno. Maš sreco, da Andres to tko dobr zacuti ali pa celo razume, da si je potem modrce zmislu, ampak to še vseeno ni pripomoglo, da ne bi ene par clanov in pa stalnih in zanimivih sogovornikov enostavno poniknilo in raje šlo kam drugam. Glih tko, kot se je na srečo pojavilo par ljudi, ki grejo Andresu na živce. Glej glej, nisi opazil? Ne verjamem.
Moram ti priznat, da je tvoja odlika, za tisto sistemsko razmišljanje s katerim se hvališ ne vem, predvsem politicni talent. Glih tolk, da ti ni uspel zrint Boruta iz njegovega šloganja, ki mu zgleda veliko pomeni, in to s sitnarjenjem, manipuliranjem in rovarjenjem, brez ocitnega razloga. Po mojem predvsem, ker tam ti nisi bil glavni petelincek na kupcku.
No pa da pridemo koncno do eticnega kodeksa. Ampak prej bo treba še nazaj na trenutek resnice.
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=prijateljstvo;action=display;num=... Tistega topika na katerega si ravno tako odgovoril kako smo dobri in kaj vse smo že dosegli, potem pa si ga hitro zapečatil, da se ni dalo več odgovarjat na tvoj odgovor. Tam se je tole, kar se dogaja tukaj že zgodilo, samo da te tam že drugi malo okrcali po nosku. Tko, da je tole, oz. da tole more bit taka ta prava farsa. Ampak ti veselo dalje po svoje, psi lajajo pikec A pikec pa gre dalje, svojim ciljem naproti. No tam si takrat povedal še nekaj več reči, kot si jih tokrat, tako da jaz tukaj vidim en precej negativen razvoj.
Večkrat si že rekel, da boš poskušal nekaj nardit, da bo namen foruma jasen še komu, razen tebi. Veliiiko mesecev nazaj si to rekel, dragi pikec A pikec. In mi te še vedno potrpežljivo čakamo. Pa veliiikooo drugega si rekel, da boš razložil, pa napisal pa zapisal, nekaj pred meseci, tisto o alkoholu pa ne tako daleč nazaj. In mi te čakamo. Čakamo, da boš karkoli zanimivega povedal, čakamo da tokrat zares naredimo kak korak naprej, da nas razsvetliš s kakšnim svojim spoznanjem. Do sedaj nismo še nobenega dočakali.
Ker potem, ko se bo večina članov res strinjala o namenih tega foruma oz. v njem našla tudi nekaj zase, takrat se bo dalo pa tudi razpravljat o kakšnem etičnem kodeksu. Predlagam ti, da izvedeš en ta pravi zdravilni obred, da začneš razpravo, kaj bi ljudje, ki so na tem forumu tukaj in kje drugje sploh radi počeli. Ups, sem jo mogoče s temle že jst, no kokrkol pa lahko pa v njej aktivno zdravilno sodeluješ.
Nemesis
Nemesis se ne bo registrirala. Nemesis se bo pojavila, če bo kje preveč po kakšnem postanem jogurtu zasmrdelo. V katerikoli inkarnaciji že. Bogovi niso ljudje, ki varujejo svojo zasebnost in identiteto, eni imajo tisoč rok, drugi tisoč obrazov. Ti pa svetujem, da kaj prebereš o njej, predvsem o tem kdaj in zakaj se pojavi. In bo šla svojo pot, ko se ji bo zazdelo, da je svoje delo opravila.