Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 12360 times)
A.
Ex Member
Re: etični kodeks foruma
Reply #15 - 11.11.2002 at 00:16:39
 
nemassis tole tvoje pisanje,...

jaz se tega ne grem(sem se šel pa ti povem ni več potrebe sem se dost sesuval zaradi tega ker nisem razumel zakj so stvari tu, sedaj bom raje poskusil drugače), dam ti možnost, da ti prideš in se vsedemo in poveš kaj je po tvoje za narest in kaj boš od tega ti naredil/a.

da preideš o besed k dejanje.

sam tri stvari, tak stil pisanja je nepotreben, ker te upoštevam in spoštujem in se zavedam zakaj smo tu.

priznam velik povem, velik se razumem, sam nima časa za razlage tle na forumu, mam s skupinco velik dela in pogovore in mi gre zanjo na forumu vsak dan uro da se zmenmo in da vse odgovorim, zato tle sploh ni časa, k mam še sončno pošto za delat je dan okrog, bi z veseljem te stvari delu pa ne morem vsega. sam stvari se premikajo, sicer počas ampak se. Pa še neki je to kar jaz pišem rabi dobre argumente ker je full drugač kot je sedaj znano, in pol vzame full časa da tko kaj napišem, pol pa prelagam, sej vem eno pa po eno, pa po korakih sam ti povem, tega še ne znam dobr.

drugič v sredo bo povezovanje foruma in bomo lahko vsi na lep način povedal zakaj smo tu še posebej ti nemassis, k vidim da veš velik in bi lahko velik doprinesl/a k temu da se stvari postavijo kot je prav...

ok, tretje, boruta nism nič omejaval, nič prepovedal, sploh pa ne ukinu, on je mel čist svoje skoz  in proste roke, tko kot ma full drugih čist svoje, sam kar je skupno urejamo skupi in vsak da predloge, pol je od nas odvisno kolk spretno jih predstaviš, edin kar sem predlagal je, da sem rekel, da naj se splošno razbremeni reklam in da začnimo pri sebi,(veš smo namreč eni redkih ki spodbujamo ljudi, sam poskušamo vse dat enake pogoje, zato včasih k najdemo eno al boljšo rešitev pač naredimo kaj prehitro, se zavedamo tega)

povem ti kaj je blo, dal smo si prekratko prehodno obdobje, zato smo zašli ampak se je uredil, in čas je da borut popravi to s tem da pove zakaj se je šlo(ma je gape tud mal narodno odmaknu ta post, upam da ga bo dal nazaj) k ga je bolel k se to dogaja, sam to se dogaja k rastemo, sej ne vemo vsega in če zafakamo pol popravimo.

veš forum ma namen in to so pogovori, delajenje znanja izkušenj, modrosti in ima namen prijateljstvo, zavedanje...

pogelj sedaj ti bom predal izkušnjo zaradi katere sem sesu en forum, vrjem da na tvoj način, ker je to vsak sposoben, jao nam smo 2 let hodil sesut okol...

evo bil sem točno tak kot ti, opozarjal sem razširjal splošno resnico, razlagal vsem kaj in kako, sam zašli smo v dokazovanje itd in ti rečem jeba aaaaa čista...

ok, pol sem dojel stvari, dojel sem kaj smo si delal, dojel sem da je napaka v tem da smo si hotl pomagat, pa ni bil pravi način, razmel sem da smo bli zato tam, k smo mel rešitve in ker smo si jih moral predat, no bili smo neučakani in prehitri in učenje je trajalo 1 leto namesto 1 dan, sam zato k smo bli vsak na svojem bregu in ker se niso hotl odpovedat, se je tolk zašlo, da smo se sesul, vrjem da je bolel in vrjem vse je, ker smo eno.

in namest da bi si pomagal smo se sesul, brez veze, zato sedaj upoštevamo vse ki nam kaj razlagajo.

hotl smo uredit stvari in to je to kar vleče tudi tebe, pomagala bi rada, dala to kar si prišla in jaz te kar upoštevam se strinajm velik je za uredit, prav je da so stvari, ki so drugač med nami tudi tule gor, javne in prav da nas nekdo opozori, sam vedi da si morda prišla ker je treba neki več ker rabmo pomoč in ti veš kje in kako.
saj tako stvari sploh vidimo in jih zanmo uredit.

prav je da se učiš tudi ti od nas ne deli iste napake kot smo jo mi, drugač nisi nič odnesla od izkušnje, poglej misva z borutom sva rabila 2 dni da sva uredila vse, dejamo gledat tako da bomo mel čim manj te ga, da bomo čim več stvari uredil tako da bomo na dobr način dojel ne da bomo mogl jit v eno grenko izkušnjo da bomo dobil isti znanje sam da bo mal bl na trd način prišlo.

torej nimam potrebe in tudi cela skupina ne po nekem reševanju in provociranju iz guest stvarmi.

poglej prid na kavo povej svoje predloge, mi se jahamo s tem full časa priznam in iščemo folk k zna to uredit, prid povej uredmo in v drugo bo bolje.

aja vem dolžan sem ti še os, to bom spisal do 23 novembra k mam predavanje v bernardimu od tega...

obljubim da bom tudi tu objavil opisano predavanje

evo en objemček in hvala Kiss
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nemesis
Guest
Re: etični kodeks foruma
Reply #16 - 11.11.2002 at 00:32:33
 
A.

Jest ne bom sesula tega foruma, se ti ni treba bat.
Če se boš ti sesul, se boš sesul sam, ker boš tako hotel.

Tvoje blodnje po DrogArtu me ne zanimajo, si se upam kaj naučil, pa je za tabo.

Zanima me kaj in kako delaš tukaj.

Stvari, ki se dogaja - cel kup.

Ti ne pomagaš.

Če nisi del rešitve si del problema

As simple as that.

Nemesis
Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: etični kodeks foruma
Reply #17 - 11.11.2002 at 00:47:23
 
hm, sem del problema, seveda sem tudi del rešitve...

sam mene zanima kaj delava oba tle?

ti povem kaj delam sam da me navš pol full spraševal kako itd, ker sam vem da je full za uredit. sam en mi zamert je full za spisat sej veš, pa še pol bi mogu full odgovorajt sem mi pa ne da, sploh k se ureja še pa ni dokončn...

evo prid jutr v tivoli k je sestank zarad zdravilcev, pol gremo na kavo in se zmenva(sam tapru mi piš email da prideš da ti dam tel), ti vse povem boš pol tud ti vse povedu, bova pol vse sem spisala in te bom full vesel če boš kaj predlagu, uredu se mi zdi da bova full mnej izmenajla.  Wink
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nemesis
Guest
Re: etični kodeks foruma
Reply #18 - 11.11.2002 at 02:20:11
 
Sorry no go,

V sredo se vidmo  na četu, če bo vse po sreči in če ti ne bojo že vsega prej zgobezdal.

Nemesis
Back to top
 
 
IP Logged
 
BonSens
3
***
Offline


Posts: 109
prestolnica
Gender: male
Re: etični kodeks foruma
Reply #19 - 11.11.2002 at 09:22:37
 
Draga Nemesis,

bom riskiru (ker nisi registriran/a, ti ne morem osebnga mesiđa poslat; ups, "vam"):

Če mi bo vaše božje obličje blagovolilo dobrohotno nameniti par deset minut svojega dragocenega prostega časa ali premora med predanim delom, ki bodo skoraj zagotovo smele nastopiti v enem izmed prihodnjih dni, vam bom minimalno trobezljal o všečnosti, dobrohotnosti, neposrednosti in pozitivizmu vaših misli in mnenj, ki ste jih forumsko delili, toliko bolj pa bi vas rad spoznal, se malček v vašem smehu in milosti okopal, vas za kak nasvet povprašal, morda bom malo manj sproščeno deloval, če me boste za kako mojo oholost okarali, a bom z velikim veseljem plačal, kar bova popila.

Kot lahko od svojih kolegov izveste, ne vem prav točno kam oz. kako naj usmerim svoj naslednji korak (sej veste, me je mal matrat začel, da "you become like the company you keep"), zato mi svojo odločitev lahko sporočite na bonsens@volja.net, če se vam bo to izkazalo kot najbolj prikladno. Pa tudi to zaprmej lahko pri kolegih preverite, da nisem pri forumskem koritu in da so moji nameni povsem iskreni, zgolj taki kot zgoraj napisano.

Ne glede na vašo odločitev in vsekakor pa vam zagotavljam, da se bom še naprej trudil, da vam s svojimi dejanji ne bom dodatnega dela nakopal.

Z iskrenim spoštovanjem,

vaš BonSens


PS: Le kako vas bom spoznal oz. vedel, da ste pravi? Oh, zagotovo le vi veste, zakaj je Zevsu uspelo...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nemesis
Guest
Re: etični kodeks foruma
Reply #20 - 11.11.2002 at 12:19:38
 
BonSens,

Če se še midva srečava, potem bo pa ene par ljudi res čist preveč paranoičnih ratal, me je strah, da bo treba še kakšnega v Polje odpeljat.

Zgleda, da so tele igrice okrog kontrole in moči ratale tukaj ratale kar zanimive, ampak to ni stvar za Nemesis, bo mogoče kakšno drugo božanstvo to kdaj prišlo kaj poštimat, če ne bojo zadeve preveč umazane ratale.

Se vidimo v sredo na četu upam, da bo bolj zabavno in dramatično in katarzično. Se ti pa oglasim.

Nemesis
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nemesis
Guest
Re: etični kodeks foruma
Reply #21 - 11.11.2002 at 12:23:40
 
Hmm,

Sem bil uradno naprošen, s strani članov društva Sonce, da neham z rečmi, ki jih tukaj počnem in grem raje kam drugam.

Torej Nemesis in vse ostale njene inkarnacije ne berejo - pišejo več tega foruma.

Nemesis, bp, ...
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13594
The Land of YaBB
Re: etični kodeks foruma
Reply #22 - 11.11.2002 at 12:33:48
 
ne boš zaupal zgodbe uporabnikom foruma?

torej ne rabiš več časa do srede ... lahko zgobezdam že zdaj vse kar pač vem?

Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: etični kodeks foruma
Reply #23 - 11.11.2002 at 13:27:32
 
Nemesis, x, bp,…

Ena izmed vrednot, ki jih cenim in spoštujem sama (mislim pa, da lahko to rečem prav za vse člane društva Sonce), je ISKRENOST. RESNICA. In mislim, da smo prav vsi tukaj zagovorniki (vsaj za nas) te tako zelo pomembne vrednote...

In nihče ti ni rekel, da nehaj s stvarmi, ki jih tule počneš in pojdi raje kam drugam. Vsakdo na temle forumu lahko pove SVOJE MNENJE. Vsakdo lahko pove SVOJO RESNICO. Celo zaželjeno je tako in temu sledimo tudi vsi člani društva Sonce. Med seboj smo si sicer zelo različni, se pogostokrat ne strinjamo, vendar se med seboj cenimo, spoštujemo in sprejemamo. In vsakdo lahko pove SVOJO RESNICO. Vsakdo pove SVOJE MNENJE. Vendar ga vsakdo pove tako, da izhaja iz samega sebe…

In vsi smo pripravljeni poslušati resnico vsakogar. Vsi vemo, da ima vsakdo svojo resnico in pripravljeni smo se pogovarjati o resnici prav vsakega. Seveda si tega želimo na miren in konstruktiven način. In pa seveda – želimo si tudi tega, da vsakdo pove svojo resnico IZ SEBE. In se ne skriva za drugimi imeni, psevdonimi in nicki…

In naj bo tole tudi dovolj. Le toliko sem ti želela povedati Nemesis, bp, x, ali pod katerimkoli drugim psevdonimom se že pojavljaš. Tokrat tega nisem želela povedati toliko zaradi mene. Ker sama vse to globoko občutim in temu tudi sledim. Morda sem želela tole tokrat povedati predvsem zaradi tebe in tebi v razmislek? Pa ne toliko zaradi tega tvojega pojavljanja tukaj, na forumu samem in zaradi uporabnikov le-tega. Predvsem zaradi tegale: zmoreš biti iskren in povedati svojo resnico in pri tem izhajati iz sebe v svojem privatnem življenju?

Konec koncev je predvsem tvoje osebno in privatno življenje tisto, ki je odsev tvoje duše. Ampak svojo dušo in delčke svoje duše pa odsevaš tudi na drugih področjih tvojega življenja. Tudi na temle forumu…

Morda še tole: ostani z nami. Povej nam svojo resnico, če si tega želiš, ampak povej jo IZ SEBE. In če si tega želiš, ostani z nami na tisti način in na tisti poti, po kateri stopamo tudi mi. Ostani z nami z iskrenostjo, spoštovanjem, resnico, zaupanjem. Zaradi nas, predvsem pa zaradi sebe…

m.
Back to top
 
 
IP Logged
 
KarmenA
Ex Member
Re: etični kodeks foruma
Reply #24 - 11.11.2002 at 15:19:10
 
Bp dobro pišeš in tudi nemesis ni slaba Roll Eyes. Tako da ti lepo ostani na tem svetu pa še kakšno božanstvo nad nas kdaj pošlji: "z enga" konetka se pa le odklop - boš sam kar dobro to vedu!


Karmen

Back to top
 
 
IP Logged
 
A.
Ex Member
Re: etični kodeks foruma
Reply #25 - 11.11.2002 at 20:17:55
 
bp, poglej večkrat v življenju pride do nepoznavanja in nesporazumov, resnica je nekje drugje, resnica ni v tem da se dokazuje kdo ima prav, resnica je takrat ko skupaj naredimo, rešimo to, kar kogar koli moti...

poglej sam sem se naučil, da mam eno dobro lasnost in to je da sam nima vsega urejen. In takrat k sem to dojel sem razumel da tudi drugi nimajo vsega urejen in da naj to od njih ne zahtevam.

lahko pa naredim nekaj drugega, lahko jim pomagam, lahko zdužimo poglede in iskanja in dobimo nekaj pametnega ven.

ne vem če veš kaj vse se trudimo uredit od teg kar delamo, samo stvari grejo počasi, sam vsak svoj prosti trenutek posvetim delovanju skupinice, cela skupinica pa dela stavri, ki naj bi vsem nam pomagale ustvarjat to kar si vsak želi, vem utopija boš rekel, sam v to vrjamemo, vrajmemmo da znamo in vrjamemo v ljudi in v to da bo nekoč to urejeno.

je pa nekaj res, velik tega kar smo začeli je za naredit, velik smo naredil, velik ljudi smo spoznali, dobili veliko novih prijateljev in veliko idej predvem pa smo se dobro imel in veliko naučil, sicer je včasih težko, samo skupaj nam uspeva.

tudi midva sva postala prijatelja in veš, da nič ne skrivam, vse kar boš vprašal ti povem, res je včasih potegnem napčne poteze vrjemi mi, da mi ni najbolje ko pogledam nazaj in vidim da bi se dalo drugače, učimo se, veš jaz sem samo človek, tudi če ustvarjmo in urejamo forum, kvečemu je potrebna večja odgovornost do vsega skupaj.

zato bom reku takole, velik postov bi moral spisat, ker sem jih obljubil, velik sem jih že, veliko pa jih še čaka...

enkrat ti povem vzroke zakaj, ko bo prilika ok?

glej k si se izpostavil in razložil kaj je za uredit, za razčistit, ti bom povedal eno zadevo, to kar si naredil spoštujem, saj to naredi malo ljudi, predvsem te opomnijo na to da delaš kaj narobe večinoma prijatelji.
ostali te ne, jim je vseeno, tebi pa ni in zato upam da boš ostal prijatelj še naprej in da bo tvoje budno oko še naprej spremljalo naše delo.

vsekakor pa se dobiva na kakšno kavo, v sredo pa te lepo prosim da res prideš, tam bomo določili izhodišča foruma, bomo poizkusil tam dobit še kakšno modro misel o teh svareh in se spet osredotočit na ustvarjanje.

Ocean sonca  Wink

A.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2