malo višje je nekdo spraševal po pejotlu - iz lastne izkušnje lahko povem, da je zelo fletna zadevca, precej bolj priporočam kot daturo. no priporočam je prehuda beseda, če kdo že hoče kej probat, naj proba rajš kaj iz meskalina (pejotl, san pedro..) probal sem oboje, čeprav dature zelo malo. ayahuasca je bila tudi zanimiva
najintenzivnejšo izkušnjo sem pa imel po eni čudni kombinaciji dveh različnih halucigenih gobic... takrat se nama je pa s kolegom čisto zmešalo... presnete halucinacije...kakšna sva bla ko dva idiota
dobr, da naju niso v begne odpelal-in to ob blejskem jezeru. jst sm si predstavlov, da bojo precej bl naizi (nekdo drug je npr. redno doziral štirikrat več-midva samo 2g). je blo pa zanimiv ker sva imela prenos misli-torej se nama je telepatija dogajala (če se nama ni nekak samo zdel to
) pejotl je pa lepa izkušnja, prijazen, globok... vsaj jaz sem ga tako doživljal. mi ga je pa pripravil zelo izkušen šaman. ampak sem se potem tudi s pejtolom boril za svojo voljo. ayahuasca je močna - sem poosebil škorpijona. po daturi sem zaspal in se ne spomnim kaj dosti
če koga zanima še kaj o sintetiki, bonbončkih, speedu, koki tut lohk povem... ma a sem res že vse probou? presnet firbec
"We had two bags of grass, seventyfive pellets of mescaline, five sheets of high-power blotted acid, half a salt shakers worth of cocaine, a whole galaxy of multicolor uppers, downers, screamers, laughers... And a quart of tequila, a quart of rum, a case of Budweiser, a pint of raw ether, and two dozen amyls."
na srečo sm vedu kdaj nehat, prav tako s cigareti, alkoholom... ne spijem tut pira več ker sm opazu oz. opazoval kako začnejo droge/alkohol/vse odvisnosti vplivat na energetsko telo... ODSVETUJEM. ko nehaš, dobiš toliko energije nazaj, da se splača.
predvsem ti pa drogice/travice vzamejo voljo... previdno
tudi alkohol je isto sranje, samo da je dovoljen... tako ljudje obtičijo
pa tko ljudje propadejo... precej znanih glasbenikov je droga uničla.. njihova glasba je bila edina stvar, ki je bila še resnična, edini stik z njihovo dušo...npr Jim Morisson je lep primer, ki je z acidom štartal, končal pa v banji, Hendrix, Janis Joplin, ki se je s celim vlakom dol dala... škoda, muzko so pa res dobro delal. zato jih nekateri jemljejo za vzor...ampak nadarjenost ni prišla z drogami..glasba je bila njihov stik z realnostjo
če že eksperimentiraš, ti mora biti jasno, da se boš na neki točki (čimprej) moral odločiti in narediti "a clean cut"
...in kaj narediti z življenjem. najbolj sm žalostn k vidm starejše ljudi, za šankom, žalostne, razočarane. tako globoko občutim njihovo žalost
eksperimentiranje je sicer fajn - no men osebno, komu pa tudi ni. sam sm skozi substance doživu neke nove občutke. potem sem pa vidu, da lahko z meditacijo dosežeš še boljše in celo PRISTNE, realne... ekstatične