Quote:Star12
Hvala, za ves tvoj trud, razumem, kaj mi misliš povedat, ampak razumi tudi mene, ko rečem, da ne zmorem več, mogoče bi že lahko rekel, da je bolezen.
Mogoče mi ni usojeno, da bi dolgo živel in moja duša le išče odrešitev.
Vem, da je cela moja bolečina in trpljenje le v moji glavi, ampak vseeno, to je zelo enostavno napisat, ampak poskusi se vživeti v tako situacijo, ko že zjutraj, ko vstaneš stojiš pred ogledalom in si dopoveduješ, da moraš narediti temu konec, da se to več ne more nadaljevat.
Ne moreš se več nasmehnit, mislil ti begajo, ne živiš, ampak životariš, v bistvu sem že na pol mrtev, truplo, ki lahko še vseeno hodi.
ne moram Te razumeti...poskušam pa Te preveč cenim, da bi ... Srce mi ne da,..želi si vedeti..pomagati...Te prepričati, da Mi zaupaš VEČ...
Hvala Tebi, ker se še naprej trudiš in boriš, ker še naprej ŽIVIŠ in ...
če veš kaj hočem povedati,če si prepričan...prosim...povej Še Ti meni...Prosim
Nimam več moči, za prošnje, toliko jih je že bilo...pa vseeno...
RADA BI TE RAZUMELA...
Ne želim si, da bi Ti "bolezen" grenila LEPOTO ŽIVLJENJA...Ti pa VEŠ , kaj JE LEPOTA, prepričana sem!!!
sedaj je pravi začetek...Sedaj!!!
Tvoja DUŠA SI ŽELI POVEDATI, resnico...TI in tvoje srce pa to zavračata... Usoda, kdo bi vedel, ka je to...
Kako naj se vživim, ko pa MI PRIKRIVAŠ RESNICO...
ŠE VEDNO ŽIVIŠ, tako kot JAZ...Borim se ...Tudi Ti se moraš...
Ti si SVETLO BITJECE, ki si želi LJUBEZNI, a je IMA V SEBI, veliko je ima v sebi...
Smeh...Te lahko malo nasmejim, takole gre....
in še
vidiš, kako lahko je...
Mogoče, mogoče...se motim ali je Tvoja... je to... tisto, ki se začne na A!... kako naj vem...prepričaj me...
Pošiljam, Ti koš Ljubezni in En VELIK TOPEL OBJEMČEK
Lp od STAR12