Quote:Niti nočem več, da mi gre boljše, kaj pomenijo tisti trenutki sreče, ko pa te spet zajame resničnost z vso okrutnostjo, ki jo premore, kvečjemu je zatem le še slabše in se počutiš še bolj brez moči in energije.
Shadow;
Verjamem, da imaš v SEBI moč in zaupanje v nas, drugače ne bi prišel na to stran…Zaupaj se nam. Opiši svoj problem in reševali ga bomo skupaj, mar ne… Ti samo zaupaj…
Moram pa Ti povedati, da tudi mene že kar nekaj časa spreletavajo mešani občutki, ali narediti konec sama sebi ali pa najti izhod. Smrt bi bila še najlažja rešitev a… Veliko mislim o njej, pa vendar…nekaj me brani pred njo, nekaj me ustavlja… Vedno kadar pomislim nanjo si, dam pred vzorec to, Kaj in Koga bom s tem ranila… Koliko »notranje bolečine« bom drugim s tem prizadejala , mnogim, ki me imajo radi in me cenijo… Vedno moraš pomisliti na kaj lepega, vedno, da se rešiš potem tega »norega« občutka… Lepote pa imaš, imaš je, veliko jo je v Tebi, kar verjemi mi…
Evo mene in moj problem;
Jaz se že od malega namreč borim z neko neozdravljivo boleznijo, ki mi po pravici povedano, »trga mojo dušo«, zaradi nje sem že od 3 leta naprej zaznamovana v »drugačnost«, pa se vseeno borim, da ne bi skrenila s poti zaradi te drugačnosti.V sebi bijem nek notranji boj…samomor,hmmm…. Seveda sem že pomisila naj, še posebno v teh letih ko sem sedaj…. vendar v prvi vrsti, vedno pridem do spoznanja, da IMAM MOČ, da SEM KAR SEM in SEM … JAZ. Vsi problemi postanejo rešljivi, če imaš nekoga, da mu lahko zaupaš svoj problem, da veliko o njem govoriš, ne pa da ga skrivaš pred VSEMI. S tem postane nerešljiv in ti megli pogled. Govori o tem, kar te teži… Boš videl kako ti bo lažje, gre nekaj iz tebe ven… Lahko zaupaš najprej samemu sebi…
Tudi v meni so se z leti nabirali tisti mešani občutki, pa vendar…dan si polepšaj s kako lepo mislijo in tisti občutek, ko veš da ni dober… skušaj mu ugovarjati z eno lepo mislijo…
Ah poznam ta leta v katerih si….najhuje je to, ko se bojiš priznati, da IMAŠ PROBLEM. Zatiskaš si oči, in slepiš svoje srce…Pobegniti je najlažje, pa vendar se s tem spet vrneš na začetk!
Shadow;
Ali bežiš pred samim seboj? Ali pred kom drugim? Kje se Ti je zgodila krivica?
Smrt ni rešitev-ODLOČI SE ZA ŽIVLJENJE, ne
Tudi Ti imaš v SEBI MOČ!!! Zaupaj!

Lp STAR12