Quote:Druga stvar, ki mi ne gre v lajšto, je Andres-ovo modrovanje o nekakšnem cerkvenem manipuliranju, če sem to prav razumel. Če nisem, me popravi, kolega Andres. Če pa le gre za neko zelo skrito manipulacijo, ki je jaz nisem sposoben videti? Ma nikar, Andres, da se ti ne bom smejal. Kdo neki tu manipulira? Pa tisto o nekih priveligiranih mestih, kjer stojijo cerkve. To te pa sploh ne razumem, kakšno zvezo ima to z manipulacijo. Nekaj mi sicer diši po nekakšnih vesoljcih, ki bi, ko so prej vprašali von Denickena za dovoljenje, določali prav posebne cone za postaviatev cerkva že menda v pradavnini, še pred nastankom judovstva, kaj šele cerkve. Vsaj stvari, ki sem jih pri tem avtorju bral, so se "dogajale" strahovito daleč nazaj, pač večina od njih.
Kdo ima zdaj zveze z "marsovci" v tej naši Cerkvi, da si je lahko zagotovil to veliko znanje o privilegiranih lokacijah, da si tako zazihra ustrezno manipulacijo z ubogim ljudstvom? Verjetno dr. Rode, ali pa že kar dr. Šuštar, ali pa mogoče Samson, ki je bolj svetovljan in v debatah celo "marsovce" resno jemlje.
Res sem zmeden.
Odgovoril ti je ze Gape, jaz bom le se dodal.
Gremo balinat Samson

.
Ce ima kdo zvezo z Marsovci sem to jaz. Cisto resno mislim. Samo ti Marsovci niti nimajo veze s tem kar sem jaz napisal o manipuliranju cerkve in kar sem vsak trenutek sposoben zagovarjat.
Preprosto gre za to, da je cerkev se preden si ti Biblijo v roke dobil vedela kje so dobre in kje slabe tocke v posameznih krajih. Seveda so tam postavili cerkve, saj to je fantasticen magnet za vse vernike. Ok tako gre dokler gre,a neka zdrava tocka na vekomaj ne more biti zdrava, ce jo nihce ne vzdrzuje.
Cerkev kot receno je pozidala vsepovprek izkljucno ali najpogosteje na dobrih, zdravih mestih, te tocke so se istrosile in dandanes od mase brzkone hodijo le se bolniki. Gorenc takole navaja maso.. Ker ima cerkev piramidasto streho ta obseva vse vernike prisotne pri masi in ti zatorej ven iz cerkve pridejo bolani.
Mozno pa je, da so v zgdonjem krscanstvu ljudje zelo zdravi hodili od mase. Takrat so bile te dobre tocke se zdravilne.
Evo ti ga Samson. To je vsa umetnost manipulacij ki sem ti jih zadnjic nametal. In seveda se nekaj. Daj mi poslji zemljevid tvojega kraja in oznaci tam cerkev v katero hodis k masi. Z malo srece ti lahko celo ugotovim koliko posledic za tvojo bolehnost nosi ravno cerkev.
No in ker sem zacel z Marsovci na katere si me napeljal ravno ti naj z njimi tudi koncam.
Si se kdaj vprasal, ce recimo ravno Rode ni kaksen galakticni faraon, ti pa seveda, ker mu sledis, si le se galakticn suzenj? No, da ne bo spotikanja, sem dal Rodeta kot primer, na njegovo mesto pa bi lahko postavil kogar koli drugega, le malo vpliven mora biti.
In ves kaj bi si resnicno zelel Samson? Zelel bi iznajti tehniko pregledovanja "pranja mozga" saj tako bi ti lazje dokazal, da po vecini smo vesoljci, ali kot ti pravis Marsovci. Ralzika je le v koliksni meri so nam izprali mozgane pred prihodom sem. Bolj ko so nam izprali, vecji faraoni smo bili. In ce se Rode vsaj malo spomne medplanetarnih procesov, so mu jih resnicno dobro izprali.
In se nekaj bi se rad naucil. Samson. Tega mi ne ponuja cerkev niti religija, niti Oce nas niti Rode, niti kdorkoli drug. Rad be se naucil "how to backup my mind".
Moje misli, vsebino mojih mozgan bi nekam shranil, saj ce se mi zgodi kaj, naj vsaj spomini na moja dva cudovita otroka ostanejo.
Enako sem pripravljen sprejeti vsoto misli nekoga drugega. In ves Samson to je mozno. Preprican sem, da je to mozno. In seveda. V sebi nosimo ze backup od prej. Ne le backup nasega preteklega zivljenja, se veliko vec je tega, le tehniko je treba poiskati kako priti do teh podatkov.
Imamo na forumu kaksnega inovatorja????? Saj vem, da je Gape in A. vedno za. Se se kdo javi?
Andres