titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Če se na biznis vržeš celovito, s celo pesrono, na vse al pa nč, pol po mje moraš it sam al pa k večjemu družinsko, kjer se ne definira v naprej, kaj bo kdo vložu dela pa kaitala in kolk bo kdo od tega vložka imel. Stvar lavfa, dokler se ideje materializirajo, materije gre v dnar, ki spet hrani ideje... Tle ni možno ločit sebe od svojega dela, tud drugi so zraven v enki meri pri ustvarjanju kot zapravljanju. Kot v komunizmu: vsak po svojih zmožnosih, vsakemu po svojih potrebah...
Se mi pa zdi, da se je prostor z tako obrtno-pojetniško romantiko precej zožal, je zdaj potreben res velik kapital al pa res močna ideja, z vsakega mal se ne da niti začet, kaj šele od tega dlje časa živet.
Men je blo dano vzletet, je bil polet sorazmerno dolg, se je zato začel zmeraj več enega balsta nalagat, k me je začel dol vlečt pa v en dokaj trd pristenk prisilu. Pol na tleh, sem se začel šele ozirat, na koga bi ta blast preložu, da bi spet vzgon dobu. Sem se v tem smislu tud enih španovij lotu, ampak sem že nazačetku čutu, da to ni isto kot je blo prej, ko sem začenjal sam pa me ni noben nazaj držal pa omejeval al pa mi svoje vizije v uresničevanje nalagal. Zato sem dejansko začel slabo delat, sem se španovije res rešu, ampak tko, da je najprej crknu posu, šele pol španovija.
Španovija se vsaj v mojem primeru ni nehala zato, ker bi se med sabo ne razumel al pa ker bi se skregal. Končala se je nekako proti naši volji zato, ker nam je dejansko crknu pes, za katerga naj bi skupaj skrbel. Smo bli v bistvu žalostni pa razočarnai, da smo bli lako tolk nemarni do stvari, ki so nam vsem v bistvu dost pomenile...
|