John_Doe
|
Ze v topiku "Smisel zivljenja" sem zasledil nekaj na temo varanja.
Kaj je varanje? Odrezati sebi kos pogace, medtem, ko doma zrezek v miru pociva in caka, da ga povohamo? Eeee... Sam sem v svojih norih letih pocel marsikaj, tudi varal. Samo lepo vas prosim? Kako lahko pri 20. trdim, da bom zvest do konca zivljenja? Lahko se trudim, res je, samo nobena zveza se ni obnesla. Mogoce zaradi mojega prepricanja ali pac situacije, ki je ratala nevzdrzna. Torej. Varanje v doloceni meri odobravam? Ja in ne.
Sedaj, ko sem nasel svojo zivljensko sopotnico, ki jo nadvse ljubim in lahko recem, da mi je prava prijateljca, mi na misel ne pade, da bi reskiral vse skupaj zaradi 5 minutnega uzitka v tuji postelji. Potemtakem sem dober zakonski drug in zvest moz?
Potem gremo pa s frendi na pivo in zacnemo debato o varanju. Clovek, ki non-stop vara svojo zeno me dejansko delno preprica v njegov prav. Le kako?
Izhaja iz tega, da je sam sex nagonska potreba, se vecja pa je zavedna potreba po dobrem sexu. On pac vara svojo zeno z mlajsimi in lepsimi deklicami, ki mu nudijo boljsi fuk. Se vedno je "vzoren" oce in se vedno doma poslihta vse zakonske obveznosti. Kaj si misli zena o vsem skupaj, ko ga cele noci ni domov, ne bomo debatiral. Tud o tem ne ali kaj ve ali ne.
No, kako me je delno preprical, da bi se lahko spustil v varanje? Z argumenti pac, ki razblinijo nas strah. Za moske je znano, da smo "strahopetci", ki se bojijo, da bi izgubili tisto kar ze "imamo". Kot sem sam rekel, me je strah, da bi izgubil svojo zeno in frend mi je na dolgo in siroko razlozil z ogromno "ce-ji", da je stvar izvedljiva, seveda, ce potem nimas slabe vesti in ce se ne zaljubis itd, itd, spet polno ce-jev.
Hecno razmislanje, katerega sem opustil prec, ko sem se malo streznil. A dejansko je model dobrega srca, dober clovek, oce in soprog. Njegova edina napaka je, da si zeli mladih muck in jih tudi isce, najde in skusa zvabit v posteljo. Vse ostalo stima in je poslihtano na svojih mestih.
Je po vseh merilih zaradi svojega varanja se vedno slab clovek, ali pa se mu malce pogleda cez prste in rece, da je se vedno dober frend?
|