Quote:Ej, John Doe, premisli. Mislim, da ti na nekaj namigujejo in so te pravkar malo stisnili v kot. Ti pa se kar nekako poizkušaš izmuzniti.
Malo me spominja na črnega kralja, ki ga par belih figur stiska in stiska.
Borut!
Moj namen vsekakor ni bil nikogar pritisniti ob zid. To namreč prav hitro lahko preraste v igre moči in tega ne maram… Zlagala sem puzzle, slikca je dobivala svojo obliko, nekateri fakti so se izključevali – pa sem vprašala. Iz gole radovednosti, z nobenim namenom merjenja moči, nekega razkrinkavanja ali pogrevanja kakšne juhe…
Dokler je John_Doe tukaj – zdaj tu, zdaj tam, res ga težko slediš – in dokler samo pove svoje mnenje in nikogar ne prizadene osebno – mene ne moti. Edinole big boss foruma bi imel glede tega letanja metuljčka od cveta do cveta (teme do teme, da ne boš napačno razumel…) kaj za pripomniti… Pa se mi zdi, da to ni v njegovem interesu – pušča svobodo - kjer se kdo čuti »doma«, sam ostane, drugače slej ko prej sam odleti…
In jaz tega metuljčka doživljam pač po svoje – na nek način morda celo zelo močno, ker čutim skrivanje bolečine za vso to masko… Ja, ja John_Doe - ni ti treba replicirat, saj vem: tvoj »možgan« pravi, da ni nobene bolečine, saj vem…
Tile tvoji posti, Borut, pa – če se prav spomnim, se je med vama nekaj dni nazaj nekaj negativno iskrilo… In tole je tvoj rezultat na to… Mislim, da mi ni treba reči ničesar več – razmisli sam… Saj znaš to presneto dobro! Nadaljuj tako, kot želiš. Tole je samo moje mnenje, ki ga ne vsiljujem nikomur… Saj veš – izbira je tvoja… Odločitev je tvoja…
M.