Prvi del.
Pa smo spet tam, kot smo bli pred parimi dnevi, ko sem se registriral, pregledoval teme in razmisljal ali naj sploh kaj napisem oz. ali naj sploh sodelujem, ker sem pocasi ze sit tega sranja, da se mi zgodovina ponavlja in nekak se mi res. Bo treba na remont - skrajn cajt.
Pa pejmo lepo po vrsti, kot so hise v Trsti.
1. Preden bo komu ratal, da me spravi v sah-mat pozicijo, se bova najbrz znasla v pad poziciji, ki pa ni glih ne vem kako obetajoca. Morm pa rect, da mi je prav hecno, ko opazam, da sem malce drugacen od povprecja uporabnikov tega foruma in zaradi tega naletim veckrat na odpor, metanja polen pod noge in ker ste vljudni in nevulgarni, tudi do posiljanja u bozju mater na fini nacin, kar mi prej godi, kot pa stiska v kot. Le tko naprej. Ljudje, ki se v prvi besedi strinjajo z mano, kadar po njihovo nimam prav, so zame navadne copate in strahopetci, ki delajo po sistemu - ce te usekajo, nastavi se drugo lice... v kateri pravljici je ze to bilo?
2. Borut, se cist strinjam s tabo in Amstel, da je ta forum karakterno mocnejsi od vecine ostalih, saj ste tukaj tudi malce starejsi - celo od mene, ko vedno, kamorkoli pridem, me preimenujejo v fotra (samo zaradi let).
3. Se odgovor Borutu in razlaga vsem ostalim.
Ja, internet uporabljam vec ali manj le v sluzbi, ker je djabe in ker imam kokr tolk dost cajta. Je ena dobra logika. Ce bi svoj cas, ki ga porabim, da preletim kompleten forum porabil le za en topik, bi res lahko prebral cisto vse odgovore. Res je. Sam se je treba pa vprasat, a me res vsi odgovori zanimajo in ali se mi res da ubadat z ovinkarjenjem in dolgim razlagam polnih citatov... ponavadi ne. Zato tud sibam naprej.
Ce bi isti cas, ki ga porabim v sluzbi za forum porabil tudi doma? Ne. Ni mogoce. Pri hcerki, ki je stara dva meseca, verjemte, da mi ostane prekleto malo cajta, da poslihtam vse obveznosti, kaj sele, da bi si vzel eno uro za forum - sorry, se rajs z zeno vsedem na balkon in odprem kako neobremenjujoco debato.
OK. Si je treba za ta forum vzet cajt. Razumljivo. Pozabljas, da ima vsak svoje poglede na svet in meni osebno je vcasih dovolj zanimivo prvo vprasanje, da potem odgovorim direkt nanj, ne glede, kam ste vmes odlutal od naslova topika (tko kot se to dogaja tukaj), drugic pa mi zadni post od 40 napisanih v enem topiku da mislit in odgovorim samo nanj. Tko to laufa pr men.
In ce to za nekoga vodi v nabijanje postov... ni frke, nej se zadeva sproti brise. Nic ne bom zameril, ker ob tem tempu, ki ga zivim (dejansko mi je sluzba oddih) se tud ne spomnem, kaj sem prejsni teden objavil pod kaksno rubriko.
Hehe... a lovis me po forumu? Pa nisem zdej res ena in edina tarca, ki me je treba spremljat in mi odgovarjat?
Borut.... pa hvala za dobrodoslico.
4. Next.... Aha, Igor. No. Napacno si me razumel. Tud men se je vse tisto, akr sem napisal v svojem prvem postu v tej temi uprlo in mi gre se vedno na kozlanje.
Sorry, samo tvoje ugotavljanje, da iscem deklico, je cist napacno in preklet dobr mi je jasno, da to ni forum za sklepanje partnerstev, ker ce bi bil, pol mene tukej ne bi blo, ker na takih forumih nimam kej iskat. Se zdej razumeva? Uredu. 8)