Blisk1
3
I love YaBBaaa rasta-wo-man!
Lublana
Joh Doe, mater, mene tuki neki obiraš, še predn sem se prkazal, he he he. Tist pod točko 2 si mislu mene, pa še enga, s katerim zdej skupi pijeva pivo, he he he. No ja kar se tiče tistega foruma od tam, je res, da je tam zlo velik najstnikov in to je tud razlog zakaj je forum tak. In tud res je, da tisti forum nima več kvalitete, zaradi prevelikih omejitev. No ja to je tud razlog, da sem jst mogoče tuki, pa da pol preberem še kako bolj zrelo kritiko kar se mene tiče, "da sem preoster", pa v resnici niti nisem, ampak gola resnica, ki ni zavita v celofan, je vedno ostra, če je prava...., ja zame je. Reku bi pa še neki glede primitivizma, kot je John reku, se pogovarjaš z določeno osebo, pol pa ko jo vidiš v živo, je pa vsega konc. S tem je takole, na forumu ni osebnih stikov in se samo bere, je del karakterja, ki se lahko pokaže kot je, ali se pretvarja. Ti to osebo spoznaš, kolikor misliš, da si jo spoznal in ti je všeč, prav tako ti njej, ampak ko se vidita v živo je vse čisto drugače, druga oseba, karakter ni čisto tak, kot se je kazal na forumu, njena energija, te ne privlači, te odbija, prav tako imajo nekateri neko blokado v seb, ko naprimer za partnerja ne more sprejet osebe, ki je mala, ali osebe, ki je velika, ali nekoga, ki nosi očala itd., in pol jasno, da pride do neke blokade, ko s to osebo ne moreš več komunicirati, ali vsaj ne na istem nivoju kot prej, pa se lahko še tako trudiš, ko beseda ne steče.
|