No, tist invalidski penzjon je blo recen tko brez podlage, ker ce si omaro spustim na nogo al pa zablefiram bolecino v krizu, me bojo sam po bolnicah vlacil...

Sej pravim ... ce mi rata kej zabluzit, da koga nategnem, da me dajo v penzjon OK. Ce ne, dam pa odpoved in si placujem tistega minimalca za delovno dobo dokler je treba pa da pol vsaj kej kapne. To sem definitivno odlocen, ker mi bo cez tolk cajta minulo delo (kak dober izraz!) omogocilo, da bom lahko brez obvezne sluzbe.
Ja, ana... vikend so sanje, ki so ta trenutek neuresnicljive, ker je gradnja poleg dobre volje, casa, pridnosti in se cesa, odvisna predvsem od financ, ki jih ta trenutek ni tolk na kupu, cez 10 let pa najbrz bojo. In ko bojo zacnem uresnicevati svoj plan.
Itak pa si zelim, kot vsak clovek, da bi bil zdrav in cetudi brez vikenda lepo v miru docakal starost, brez da bi me od 40. leta vlacil okol dohtarjev.
Tko, da se ne zdej ob tla metat in se sekirat, da si mislim kej narst in si zelet bolezni, da bom sel v invalidski penzjon.. hehe, tolk se mi pa spet ni poslabsal...