ana
5 p

Kranj
Ja, Comp, ja, Vida, ljubezen je v nas eto, moja soseda to ve (teorijo obvlada do popolnosti, praktično obvlada su jok, pa reiki pa...). Eto, in kako sedaj energijsko spremeniti svoje bitje, s čimer mislim, da vedenje (poudarek na prvem e) iz glave, pa tudi iz srca, spraviš v svoje (notranje) življenje. Sprašujem čisto tako, ker tukaj ste tudi zdravilci, kako pomagati v takem primeru, da ženska prepozna, ozavesti, se notranje spremeni? Da se v njej prebudi NJEN zdravilec, ker edino on ji lahko pomaga? Pravi, da vidi razloge, da bi še živela (včeraj je imela 45. rojstni dan). Čeprav je razumsko sprijaznjena s tistim, kamor nezadržno odhaja, bi še živela. Zraven še poudarjam, da so na njej delali številni zdravilci iz Slovenije, Hrvaške, pa tudi en travar Jovo iz Črne gore je zanjo pripravil zeliščne napitke. Ampak ona vztraja v svoji bolezni in preseneča uradno medicino. Jim podira vso statistiko, po vseh izračunih bi morala biti že davno mrtva. In v stanju, kakršnem je (ne mislim zdravstvenem, nego notranjem) si želi biti bolna, ne želi si pa umreti. Imela sem nekaj vizij v zvezi z njo, v teh petih letih. Letos, ko ji se stanje na limfnem sistemu hitro slabša, mi je bilo sporočeno: ne moreš ji pomagati, lahko samo sodeluješ z njo. Sama to razumem tako, da so vse odločitve njene in da sem ji lahko samo v oporo, v veselje, če hočete, namesto nje pa nimam kaj za počet. Marsikaj bi rekla še, pa rajši ne bi. Sedaj ta moja ljuba soseda in prijateljica hiti pisat knjigo (prvih deset listov sem poslala tudi A. ju, če bo lahko material porabil za objavo). Pravi, da ji je žal, ker ni pisala že prej (ni hotela kljub našim prigovarjanjem), ker se s pisanjem (in s spremljajočim jokanjem) neverjetno čisti in lajša. Eh.... malo me je zaneslo sicer pa Zvezdica, pri meni ni govora o pogumu - načelno sem zelo bojazljiva stvarca
|