Andres
|
Enajst novih uporabnikov v tednu dni resda ni malo, a vendarle je bil to eden najbolj vrocih registracijskih tednov spostovani novi clani. Veliko manj ste se oglasali na forum, saj je povprecje zadnjih enajstih clanov 0,78 na uporabnika. In kdo so ti pridni uporabniki, ki so oblikovali tekoci i teden v bolj bogato clanstvo?
Regla, Bor121,abelia, barbs, mikuzi, anina, Brina, Luka, r_Tulip, sandi_bacic in Bing.
Regla. Ne vem sicer kako si si izbrala nick, zato za tiste ki jih tvoj nick ne spominja na berglo velja poudariti, da si ti druga uporabnica na forumu z nickom islandskega pomena. Prva je bila Orka in je z njim prav zadovoljna.
Bor121 Tocno pred letom dni ali 12.5.2001 sem zapisal sledec stavek: Dobili smo tudi prvo registrirano uporabnico z imenom živalskega porekla. Manjka še kakšno drevo-hrast, reka-Missisippi, hrib-Himalaja, morje-Pacifik in seveda Zemlja. No, po letu dni si se namalal kot drevo Bor z dodatkom 121 Ampak tole 121 osebno meni deluje kot ljubosumnost. ??? Pa ne da si tudi ti ljubosumen? Upam, da ne toliko kot je bila moja bivsa zena.
abelia. Ja ljubica moja mala, zdi se mi kot bi si dodajala muslimanski nick, kar v naso mednarodni zasedbo vse prej kot pa ne usreza. Alah salem mulekum. Saj slovensko znas kajneda? Sorry ampak vcasih kljub vsemu vprasam, ker nekoc smo dobili Smirnoffa na forum, ki je slovensko znal brati odgovarjal je pa anglesko. 8) Se nekaj Abelia. Sem opazil, da imas italijanski acount. No ja, tega jezika pa pri nas se nismo jemali in nam zato vseeno lahko razkrijes, ce je Abelia italijansko in ne muslimansko ime.
Barbs. Isto kot ce bi rekel babes. Ej, ti si lahko samo dvoje. Al si bejba ali pa Barby. Kdo si bomo se videli, saj Barby pisati ne zna, bejba pa in to vsaka. Cakamo torej na prvi post Barbs. 
mikuzi. Ti si pravi Italijan kajneda? In tudi odkar je prisel Borut se mi zdi, da je vse nekam italijansko obarvano. Vse lepo in prav, toda Kranjcani se vedno sestavljamo fourmsko kosarkasko ekipo. Avanti avanti.....
Anina. Tvoj nick je se tisti borcevski iz World war II. a naj tak kar ostane, saj sem opazil, da si s svojim "postom" naredila uslugo ne le sebi, tudi vsem ostalim enajstim zadnje vpisanim clanom. Zakaj? Predvsem zato, ker ce ti tvojega posta kot borka nebi oddala bi bilo povprecje 0,70 postov na uporabnika in ne 0,78.
Brina. Sem opazil, da danes precej zenske pozdravljam. In naj tako ostane. Upam da bos nasla topic o zenska caricah. A vendarle ne morem mimo dejstva, da je tvoj nick hudo zapeljiv. Ostani no z nami.
Luka. Ne vem, a verjetno se motim. Si ti pomorscak? Pac Luka, pristanisce naj ti bi bil edini stik s kopnim in zato tudi v veliko razvedrilo torej. Luka lukavi v luki seveda.
R_Tulip. Hvala za post r_tulip. Nisem preprican, ali se gres ti sejat Tulipane oziroma se vedno pc Tulip gonis? Kakorkoli ze, prvo se ti vsaj financno bolj izplaca.
Sandi_bacic No, po dolgem eden redkih, ki se je pustil predstaviti se z nickom osebnim imenom. Vas kaj ti recem. To je psiholosko gledano tudi eden od odrazov, da nisi ravno zahrbten. Takih namrec manjka Sandi.
Bing. Ne vem tocno, ali je tebi vekarica tolkla ko si se vpisal, ali pa si bolj glasbeni tip Bing. V vsakem primeru od tebe v sestih urah niti nisem pricakoval vec kot 0 postov. No ja, tece ze tudi prvo leto odkar si se vpisal in zato le ujemi vlak. Ce ga ne ujames, se pac ve. Imas zatezeno partnerko.
Prisel sem torej do konca liste novih clanov. Jaz, spodaj podpisani portir vam zelim obilo zadovoljstva in pirhov na forumu, zelim vam veliko drgnenja po tipkovnici, saj to je obenem lahko tudi nalozba, ki se jo boste v Domu za upokojence radi spomnili. Ampak Andresu se ne pripelje v to ste lahko prepricani, ceravno se mu je zadnjic nekdo v knjigo gostov vpisal; " Jesu tebi sve ovce na broju" E pa jesu mi. Sve su moje ovce na forumu. Pasite se vi samo pasite, ovde vam je trava ko na Jahorini. 8) 8)
Vas portir: Andres
|