Andres
|
Dragi novi člani. In to pot moram prvič v letu in pol odkar stoji forum Svet pogovorov razdeliti pozdrav vam na več postov. Drugače ne gre, ste bili preveč pridni z vpisi. Here it is.... Nekoč, še ne tako dolgo nazaj sem na tem mestu pozdravljal tedensko tri, štiri, morda pet ali šest novih članov. Pretekli teden se vas je vpisalo rekordnih 18 z nerekordnimi 26 posti. To seveda ne daje neke nekega super komlimenta, saj je vaše povprečje 1,44 posta na uporabnika. No, za tiste ki celotnega teksta ne boste prebrali do konca naj izdam, da je zadnja številka tipična prevara in vam je to isti pasulj kot pranje denarja skozi naložbe. V vašem tednu se je namreč en član vpisal dvakrat in s tem vam naredil uslugo, tako, da je dejansko stanje 1,52 posta na uporabnika. Ufff sila velik napredek ali kar za 0,08 posta.
Oneironavt, Ne_ko, Jasa, Joza, Cemzi, Maniac, Tiger88, ARS, Mili, Player, Media, Luly-ack, Unicat, Bardho Todol, Sidha, Dumdumkica, Embryo-atheist, sTepan.
Oneironavt! In prosim ljubček mali:), daj zaupaj mi v katerih lucidnih sanjah si se dokopal do tega nicka Oneironavt. Verjetno kar pašeš semle na forum, ko si vsaj glede na nick tako hudo zračno naravnan.
Ne_ko. Ok ok. Saj vemo da si Ne_ko neko. Ampak da ne boš ostal ravno neko bi morda poskusil napisati post. In tudi te ne bomo grdo gledali, če poslušaš Heavy metal. O ne. Pač, tu boš neko s postom ali brez, z ritmiko glasbe, ki si jo boš izbral sam.
Jasa? Hja, tu si zavozlal/a sam/a sebe. Jaz te vidim kot Jašo, ki obožuje gozdove in se izogiba jasam. Iz tega razloga si si dal pač ime Jasa, kontraverzno tvojim željam. In seveda, naj tu poudarim, da sem na forumu le portir, neizobražen portir, ki ti torbe le znosi v sobo zato, če nimaš Samsonite ali Delsey kufra, bo to opravil kakšen namestnik. A vendarle bi bil portir pripravljen tebi znositi kufre v sobo, če si Jasa in ne Jaša. In kaša Jasa? Se ta že meša? Ugibanja Jasa bi bilo veliko manj, če bi v profil napisal/a za malenkost več informacij.
Jožeta pa nimamo še nobenega. In veš Joško, niti mi ni jasno, če to ime izumira, oziroma bodo v bodoče vsi samo še Jožefi. Dva imamo pri nas v širši družini, toda verjamem, da si v žlahti nisva, ker naša dva Jožeta poznata vse rezervne dele za traktorje, zato pač nista nagnjena k tehnologiji in s tem v zezi k spletu. Tu pri tebi bi poudaril le še nekaj. Trdno upam, da Joški ne bodo izumrli, saj to bi bil lahko prvi znak, da bi se zgodilo nekakšno Biblično izročilo. Lahko pa tudi, da nam izumrtje Joškov ponuja ravno sedanje gensko raziskovanje. In kaj bom delal jaz? V primerju izumrtja Joškov bom šel za varnostnika na pokopališče ali kopališče, portirstvo pa bom opustil. 
Nekako dvospolni nicki se pojavljajo pri tistih, ki so rojeni od leta 1980 Ti Cemzi zagotovo spadaš zraven in zato niti ne vem kam naj te vtaknem, saj imaš profil prazen, tako kot najin kolega Josko, Maniac, Jasa, skratka cela brigada jih še je. Torej. Zaenkrat nam še nisi ponudil niti trohice tistega kar predstavlja Cemzi. Kaj čemo. Brisati zgodovino? Lepo pa bi bilo slišati kako ropota tvoja tipkovnica.
Maniac. In veš, tudi ti nisi edistven. Nekoč je imel celo Gape flash za Maniace, preprilčan pa sem, da če bi želel bi ti skripto dal. In žal ti nisi niti skriptaš niti še nisi aktiven forumovec. Ti si Maniac. Come on buddy. Saj se ne rabiš ravno iz razloga maniaštva skrivati. Odpri nov topic in napiši malo kakšno manijo imaš.
Tiger88. Zanimiv nick ki ima zelo trdno portirsko podlago. Bržkone si predstavljaš, da si prišel na nek afriški forum in bi zato želel spati v 88. nadstropju pritličega hotela . A vendrle si profil izpolnil le za prvo silo. Tigri so kot vem hitre jeze. O tem, jezi namreč, pa imamo na forumu tudi že odprt topic. Predvsem je sedaj odvisno od tebe kakšne vrste tiger si. Bengalski, afriški ali tisti rojen 8.8. 
ARS, ti si tista ki je spravila skupaj največ postov od vseh, ki ste se registrirali pretekli teden. Sicer pa sem ti takoj že po oddaji prvega obljubil, da ti pošljem ljubčka nazaj. Tipam, še vedno tipam kaj je tvoje področje, domnevam pa, da si zelo umsko prožna oseba. Kaj pa aerobika? Obvladaš tudi to? Če bi imela nick ABS bi ti napisal, da se odvečnih kilogramov še nisi znebila, ker pa se motim in si ti ARS si hujšala ne le z aerobiko, morda je bila vmes celo polna
|