Andres
|
V casu od zadnjega pozdrava novim clanom, torej pred tednom in pol se vas je vpisalo 11 novih clanov. Sila velik napredek za letni cas, ko so vsi na dopustih, zlasti je to napredek, da je prva vpisana Wild_rose ops. Zal mi je Wild rose da si se vedno brez posta, saj tako ostajas tiha v samoti, ki seveda prinasa kup radosti ali ravno nasprotno, depresijo.
Muca! Niti ne morem razumeti, da si das tako nezen nick in na koncu le cakas, da te mi opazujemo. In kaksne dlake imas ti muca? Nekateri imajo seveda na slednje alergijo in ravno to je tema o kateri na forumu se nismo pisali. Pac, cakamo te da odpres nov topic na to temo Muca z dlacicami.
Bara23. Se ena deklica, brzkone 23 letna Bara, ki je zgresila forum ali pa isce odskocno desko. Teh je nastavljenih kar nekaj. Vsekakor lahko pades tudi na trdo, zato ti neznega pristanka ne more zagotoviti niti sam portir, ceravno ima kljuce vseh sob. Izbira je seveda tvoja draga bara 23.
Fakin! Tvoj nick me spominja na jastreba, saj obcasno prevedem kaksen nick v kak drug jezik. A vendarle mi tudi ni jasno, kaj si hotel s tem povedati. Imas le nick Fakin, si resnicni fakin oziroma se predstavljas kot fak in ? Vse to je lahko tudi pozitivno, in zaupaj mi, nic kaj perverzno. Kljuce sob kot recemo drzim jaz. In prosim. Soba stevilka 8 je zasedena za mednarodno zasedbo obmorski predelov. 
Sanjalka. Rekel bi, da si se zasanjala, a vidim, imas kljub vsemu oddane tri poste. Ja fantasticno no. Cestitam. In vendarle niti ne vem kako to, da si si natovorila na email vzdevek vila srece. Lahko tole malo razclenis? Pred nekaj dnevi sem bil prica videnju vile. Ne vem ce je bila to vila srece, a vendarle, neka uporabnica foruma je vilo in seveda palcke videla. Le toliko v vednost, da tukaj tukaj nismo le mi, psst, jaz in ti. Tu so tudi oni. In verjemi, aliena se cakamo.
Anuk! Samo troje je mozno pri tebi. Imas malega otroka kot Borut in tako kupujes NUK dude. Si spreten Hrvat, ali le nekdo, ki je sam sebe zablokiral v nick. Vse troje je meni po volji, verjemi tudi ostalim uporabnikom zato pac, te vidim kot nekoga z ali brez naglasa, ki spretno izpira otrokovo dudo.
Salamander. Ne spomnim se vec iz katerega svetovnega predela ta nick izhaja. V vsakem primeru drzis povprecje postov, oziroma si napisal enega manj kot tvoj predhodnik Anuk in seveda tri poste vec kot tvoja naslednica Akasha. Salamander in Akasha. Vpisana drug za drugim zato vse tezi k temu, da sta se nasla ne nekem Adult friend sajtu. Ok, ni problema, samo cuvaj se. Akasha ima muslimansko ime in teh ne mores peljati iz maticne drzave, ker so zascitene s Koranom, le ta pa ima svoje mesto v sleherni zakonodaji teh drzav. Obema skupaj zelim veliko lepih trenutkov. Tudi v zivo, ne le tu na forumu.
In kaj poreces k zgornjemu zapisu ti Akasha? Napisi kak post. Ne le za nas, tudi za Salamanderja.
Nika! S tvojim prihodom smo dobili se eno Petro. Za eno, ki je vpisana pred teboj vem, se kaksna se skriva, sicer pa sem nad tem imenom nekako navdusen. Daje simbolicno vrednost stevilke, ki ustreza moji hcerki in zato tako. No ja. Imamo tudi Patricio, a je kljub vsemu ta nick se prost. Izbira je torej tvoja Nika frnikola.
Sirena! Joj, nekaj dni sem te gledal kot zadnje vpisano, mislil sem ze, da je nastal splosni preplah, a vendarle, ko sem uspel podrobneje precesati kdo se je vse v teh zadnjih dneh vpisal pac ugotavljam, da si bila to med drugim ti Sirena, brez preplaha, le z veliko nabranih postov. Najvec v tvoji skupini vpisanih zadnji teden in pol. Hvala za vse to, nadaljuj se naprej in vesel bo tako portir, kot vsi ostali cetudi tulijo vse sirene oprostite, Sirene tega sveta.
In seveda za Sireno pride se Blisk, skrajno tesna povezanost. Grozno kako sta se vidva nakopala drug za drugim. Morda pa je to vseeno tvoja taktika Blisk. Tvoja tiha vojaska taktika, saj kot si poudaril ti vojska ni neznana. Meni je. Kakor koli ze Blisk, v emailu se predstavljas tudi kot Nizozemec, zato kaj hocem. Tu jih je se vec, ki so nad to cudovito drzavo navduseni.
Dragi novi clani. Prisel sem do konca portirskega pozdrava. Naj vam tako se enkrat zazelim veliko lepih trenutkov tule na forumu. Pac prili ste zato, ker ste del nasega mozaika. Ce to niste vas nazaj ne bo vec in zato tudi skode ne bo prevevilke, saj to so predvsem tisti, ki so zgresili forum.
In seveda se linka, ki sta postala pogoj za clanstvo, napisanem predvsem v portirjevem hotelu..
Za vas
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general;action=display;num=102395...
In se en link za vas.
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1020521...
Naj vam forum postane del tistega kar ste si sami najbolj zazeleli.
Vas portir Andres in njegova stara mama Ana ki danes praznuje 97. rojstni dan.
|