včeri sem hotu povedat, da se strinjam z marajano, danes se pa še z gapetom, zašli smo...
zdele sem prebral DNK od lune, jao kako te všasih pomiri stavek na koncu, ko rečeš opravljeno je!

zdaj pa začnimo...
ok, res ni vseen aktivacija, ali sprememba...
gre pa za to kaj je zadaj:
če je zadaj odgovornost in se učimo skozi aktivacijo DNK odgovornost, pol je vse to just a game
kot je game reiki
kot je game sociološke igrice, ki jih prireja deklica, da se zaprti tamali povežejo in se odprejo
kakor je game vse to kar delaš, da s tem krepiš neki drugaga
ves svet je just a game
sam zanimiv je, da ko včasih komu rečeš bila je just a game, ne vrjamejo in to velaj tudi za tu, tam not so bli prvi in ko jim poveš nočjo slišat, da so spodaj še neke igrice, ki se jih niso šli za zmago, pol kr nočjo slišat in branjo svojo game do konca...
ampak kakor kol, men so user frendli stvari tudi všeč, sej sem za, da ne bo kdo mislu...
ah ja...
in kar se tiče Barklija je eden res dobrih igralcev na sceni
in pa še ena stvar na dnk aktivaciji nisem bil in razvijat krtiko brez tega, da nisi udeležen je neumno
zato sem se udeležil le debate o tem, da spoznamo da smo še kako zapeljani včasih ker mislimo, da je nekaj res, delamo pa čisto nekaj drugaga
vsak ima svojo pot tu dol in vse tehnike, ki prispevajo k uresničitvi poti so pravilne in vedimo, da so vse stvar just a game, zato so kritike mal mim in to je v open sorcu povedan, ne kritiziraj, ker je ozadje vrjeno čisto drugo, kot si zamišljaš.
dodaj pa predloge, saj s tem dobiš odgovore in daš vprašanja s katerimi omogočaš rast sebi in drugim.