kukica
1

:)
Ljubljana
Sicer tezko povem za vsakic, ker sem bila prvic - a tokrat je bilo tako:
Vsaka seansa sicer deluje in je namenjena celemu telesu, a pozornost je usmerjena predvsem odpiranju ene čakre.
Tokrat je bil to pleksus. Najprej je bilo predavanje o čakri. Vse o njej, meditacije za odpiranje, kaj se skriva v njenih blokadah....
Nato skupinska meditacija.
Potem pavza in pogovor o naših vprašanjih, problemih, željah...
Po tem zdravljenje z vokalizacijo (odpiranje energetskih centrov z usklajenim dihanjem in kričanjem samoglasnikov) - sem bila presenečena kako sem se po tem drugače počutila.
Zadnja 'vaja' je bila da smo vsi ležali na tleh v krogu, z glavami obrnjenimi v krog in se držali za roke. Vse kar moraš početi, je da globoko in hitro dihaš, ter premikaš glavo. Ostalo naredi energija sama. Ker je bilo to zame prvo tako doživetje, kar nisem mogla verjeti, ko je energija začela teči skozi mene.
To doživetje je zelo močno. Meni je na površje prišel zelo boleč spomin, ki sem ga potisnila že pred časom globoko vase. In prav fizično sem čutila, kako se mi je v predelu srca (prsi?) naredila kepa boleče energije, ki mi je potem šla ven iz telesa.
po seansi se sicer ne počutiš najbolje, a ko to mine, čutiš, da si se začel spreminjati. Jaz to potrebujem.
Vse skupaj je trajalo 7 ur.
Upam, da sem vam kaj pomagala.
lp, Ursa
|