Ne bi rad vidu, da bi imel občutek, A., da rediš gade na prsih. Da bi temo za propagiranje kakšnega svojega -izma hotu zlorabit. Sem samo hotu tisto poudarit, kar si ti sam nakazov, da se bojiš: da v sprejemanju drugih tiči nevarnost, da se izmažejo. Jest temu samo dodajam: da te zgazijo.
Se zna zgodit, A., da bo za OSS zmeraj manj placa, da se boš moral opredelit, pustit znormirat, če ne ne boš niti v opozicijo obstal. Saj opozija ima v bistvu iste plane kot pozicija: na oblast prit ali pa se vsaj h koritu se zrinit (samo da ji trenutno to še ni uspelo).
Se zna zgodit, A.., da če se boš v taki opoziciji sploh hotu obbdržat, moral tko kot vsi na duhovni sceni pustit po -izirat: pocehizirt, poorganizirat, ponormirat, posubvencionirat, ponacioanlizirat, poevropizirat, poglobalizirat… Če ne, bomo vsi tle eni naivni outsajderji postal, ki kao nobenemu nič ne morejo. Ampak, kot sem že prej prerokoval, logika je tud na duhovni sceni taka: kdor ni z nami je proti nam, ima že kaj za bregom, ga je treba zatret. Tist, ki ima od države al pa od kakšnega -izma dano pooblastilo, te bo zgazu ko črva, pa če se še tako globok skriješ govno rahljat. Tle je res treba mirotu prav dat, čeprav si lahko to tud tko razlagaš : da kogar je kača pičla, se boji tud zvite vrvi.

Jest sem koj za za en e-cajteng, ki bi moral celo duhovno sceno v najširši koncept spravu. V katermu bi se tud tak najdu, ki se mu ob vsaki pomisli na duhovnost/religioznost želodec obrne. Ki bi pa tako kredibilnost z eno širino pa ostrino duha pridobu, da bi razni -izmi moral totalno vso -izistično kramo pred vrati pustit pa prav spoštljivo potrkat, da bi se lahko le kot senca esence noter zrinli. Pa to sploh ne bi smela bit ena elitistična pa hermetična zadeva, ker šele če si dost širok pa globok veš, kako je težke stavri možno preprost povedat. Ampak e- cajtng bi moral bit samo en zametek ene taprave revije, sem gapetu v enmu drugmu konceptu že predlagov, naj vas skupaj za izdajanje ene dobre revije navduši, ki bi mlade pa tastare v eno duhovnost na vseh področjih življenja usmerjala. Zdaj je zadnji čas, da se tega lotite kot nevtralci, saj boste ziher dobil eno štartno prednost pa eno kredibilnost med folkom. Takega kocepta, ki se dost globok v folku zasidra, tud na silo ne bo možno tko na enostavno od zunaj zrušit. Ko bo duhovna scena po -izirana, se bo po mojem edino na javni sceni dalo še ene par let zdržat pa folk v naboj dojemljivem obdobju ozaveščat. Je po mojem dost šans, da revija postane med mularijo pa med njihovimi tastarmi kultna, samo eno pravo mero mora najt: ne sme bit komercialna pa tud čist alter ne. Jest sem po svoje pripravljen sodelovat, bi se blo o tem tud na kakšnem drugem threadu dobro izrečt. Ne vem, kaj misliš A., pa še kdo? ???
Pa še glede tega le foruma pa novih trejdov, o katerih bi se o raznih duhovnih delavnicah pa praksah sodilo. Jest sem tud za, čeprav dost iskušenj nimam. Sem tud za to, da vsak odpre katerokoli temo, ki še ni bla obravnavana al pa dost poudarjena. Naj pridejo tud -izmi 100% zraven, če si seveda upajo. Naj bo gapetov form en kotu, v katerem vse vre pa mixa. Tle smo lahko tud na ego-tripu, tle naj bo kot v podzavesti, tle naj gospodarjo predatorji. Tle naj bo razum le sol, ki drugim zmesem izkristalizira okus. V cajtengu/reviji pa naj bo pa čutit en um, en nadjaz, en tretji uč, eno ezo, ki se bo hodu sem noter samo nad najfinejšimi vonji naslajat.