Magla
adm

domišlija je pomembnejša od znanja-Albert Einsten
SLO
mate prav...obnašal sem se otročje, neprimerno za eno civilizirano ureditev, vendar pa smo se šli en ritual, ki spremlja človeštvo od pradavnine in ne pripada civilizaciji
želim omeniti, da smo se začeli igrati pred ognjem (priprave)...začetek igre pa je hoja čez... in to da sem šel večkrat čez, da nisem upošteval mojstra naj gledam nevemkva, da sem bil resnično otročji in vesel in brez kakršne koli vesti.... je botrovalo mojemu poskusu, kjer je bilo ključno vprašanje... koliko sem že spoznal ogenj, kolikšna je razlika v meni...čeprav z drugim mojstrom in bil sem presrečen, da sem lahko šel sproščeno, da sem si UPAL iti preko svojih blokad, da sem upošteval le to kar VEM... miro, če ti kaj ni blo ušeč....bi mi le to moral povedat...ne pa sedaj...k se ne da nič uredit... Povem ti lahko, da pri drugih mojstrih ni nujno, da ljudje stojijo in mantrajo...ni nujno da jih mora mojster potem objemat in ne vem kva... pravila pa so povsod drugačna to menim, da dobro veš in menim da tudi veš, da ta mojster M. je dober človek, vendar pa je pr žerjavci začetnik, kar se tiče mojstrstva... in vmes je govoril ene take stvari, ki jih ne morem več sprejeti saj so igrice, ki se jih ne grem več.... ena izmed takih igric je aum...aum...aum... in pa gledanje gora, oblakov, čeprav sem prišel na žerjavco, želel sem izkusit ogenj... in če se sprostim, če pozabim tut na tist kar smo se učili v vrcu (hvala bogu ,da nisem kakal pa lulal kar v krogu) , da samo sem in da sem v trenutku, takrat poslušam srce in ne razum in srce mi je govoril, daj pridi že, daj pridi že, daj pridi že... al pa je bil to ogenj...nikakor pa ne ego...
se pa strinjam da sem bil otročji... to je bil moj namen... vrniti se k izviru... škoda da ste me gledali skozi očala...
|