Včeri sem bral spet neki anastazijo in je omenjala hitrost misli, pol pa seveda ne bodil len grem stestirat in povečam hitrost svojih misli. Evo no sam od ene mere, kolkr se mi je še zdej za začetek...
predvsem sem jih očistil raznih nepotrebnih pogeldov na prihodnost, ovir kaj in kako in zapru velik stari, sicer simbolno, a je vseen kar zadostvalo, da se je na videz in po občutku hitrost povečala...
pol sem se spomnil, ko smo se učil pri rastlinah, se nam je dogajal en zanimiv fenomen in sicer čas je padel v luknjo, bom reku ga ni bilo, postala je večnost, pravzaprav nekje med tem, da se je ustavil in da je večen...
to sem že razlagal enkrat da zato ker ni časa, tam pol v sekundi predelaš vzorce itd. in padeš iz vseh situacij ven in dobiš full uvid v stvari in lahko spremeniš sebe in začneš iz nova v drugačnih okoljih...
mislim da se v tem giblejo tudi zdravilci...
stalno sem mislil da je fora v času, da se zliješ v eno in da pol enostavno vidiš vse in je vse tam zato časa ni...
sam sedaj je možno tudi to da se hitrost misli poveča frekvenca postane višja in čas enostavno upade na minimum, pa ne sej sploh ni fora, da bi on upadu, zdi se mi da je hitrost tolk velika da gre v paradosalnost, bom razložil...
naše mišljenje je povezano z dojemanjem časa.
sej veste kolk dolga je minuta če nekoga čakaš oz če si na zunaji strani stranišča?
vsakič drugačno ane?
v prvem primeru je čas izredno hitr, tud misli so izredno ozke ni ovir v je viskok, v drugem pa počasen i tudi misli ovir miljon (kaj bo kaj ni kje se da kaj...) zdej pa primer da je v proti neskončno, da ni ovir, čas pa ostane in v dt je količina inf neskončna in v takrat vse obsega azto ej občutek brezčasja saj se vse dogaja tako hitro da je to sekunda.
to bo treba še razmislt... me sam to mot al je čas konstanten al se spreminja in se naše dojemanje spreminja glede na v... ja še mal dela, sam smo tu.
mogoče bi lahk tud te meditatorje ki se vsemu odpovejo in s tem povečajo hitrost misli in tako dosežejo brezčasnost dal v to shemo?
v glavnem iz tega, da se čas spreminja sem enkrat izpeljal teorijo ene sekunde in iz nje 4 kvadrate, sam zgleda, da je nekak povezan takole energija informacija, hitrost in kot
ne prostor in čas...
kakor kol trenutno po obeh sistemih pridemo do enakih zaključkov ampak ta s hitrostjo je bolj jasen...
vsaj meni...

sta pa seveda oba vrjetno dokazljiva le v predpostavljanju fraktalskih sitemov ali pa torej teorije kaosa, čeprav frktalski sistemi jasno opredeljujejo teorijo kaosa, sam ker majhni premiki res pomenijo ogromno spremembo jih je težko določit v naprej...
jao... dost za dans
čist preveč za fax berem...
če kdo razume naj mal dopolni...
čim hitrejše misli in čim več časa...