gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
ja izkušnja izkušnja okolja - okolice - in sebe kako odreagiram na to okolje - kakšno to okolje v katerem sem tukaj in zdaj je.
ja mene zanimajo pravila - hočem jih spoznat čim bolj da bom enkrat lahko delu po pravilih brez odstopanj, brez odvečne izgube energije. te izgube energije so (žal) prevečkrat odvisne od drugih ... lahko bi magla npr reku da ga je spekl tolk, da je mogu dol iz žerjavce skočt, zarad sebe, lahko pa bi gape reku da ker je zgubu podporo okolja - ker je zadost ljudi s svojim 'kurjenjem (svojega ali drugih?) ega' prepriču v to da mu itak ne rabijo dajat podpore - tko kt jim jo on ni daju - razen s tem ko nam je lepo krsno demonstriru kako ne rebiš gledat nad mojstra, ampak lahko gledaš v žerjavico (kar nam je mimogrede že aleš demonstriru eno leto nazaj), ko nam je demonstriru da lahko kr tacaš po ognju, pa s tem da je vsak peti ki je šel čez bil on v povprečju (od 40 ljudi) ... rudi ga je kr za vesoljca določu ... nimam nč proti
narobe si si interpretiru navodilo mojstra da naj gre čez tisti, ki ga ogenj potegne, da ni treba glih po vrsti hodt tko kt smo v krogu (je blo to bl mišljeno tako da se nebi zgodilo kot na prvi žerjavici ko je red prišel na gapeta, da gre prvi čez, takoj za mojstrom ... pa ni šu).
skratka pomoje si s tem 'kurjenjem s pomočjo razkazovanja' ega naredu sicer velik za sebe in ostale, ampak pomoje vseeno obstaja lažja pot.
zdej mojster se je mal zaj.... ker ni takoj ko so se pojavili ustavil vseh motečih elementov : maglo s svojimi izpadi : prekinjanje kroga med hojo nekoga čez ogenj : bogi aum sodelujočih - ne podpora drugega - imho : nedajanje možnosti drugim da bi šli čez ... se je blo treba kr mal grebst - matejo npr je izredno zmotilo to da se ljudje niso postavili v krog na koncu žerjavice ko so prišli čeznjo ... da bi nekako vsi imeli enake možnosti it čez ... ampak so se vračali nazaj na mesto pri vhodu v žerjavico, če ne celo kr direkt v vrsto (demostrator: magla) : kamerman v krogu , ne izven, kjer bi mogu bit ...
je sicer logično da ko je enkrat kamerman v krogu, da ga težko vn vržeš, ker on je svojo distrakcijo že naredu (četudi ti je stal za hrbtom in ga nisi opazil v začetku) in zato ga sprejmeš in pustiš tam kjer je. očitno je isto pravilo obveljalo za vse naslednje 'motnje' - tko sm jih jest dojemu. pravilo pa je blo SPREJEMANJE.
če primerjam s prvo svojo žerjavico, je bilo tokrat ogromno več motenj, ponavljam, zame, ko sm šu drugič čez, sm ko sm šu proti žerjavici, opazu, da krog sploh ni zaprt, to me je še dodatno zmotilo in ko sm šu čez me je spekl, sicer se mi danes nič ne pozna, ampak to da me speče mi ni fajn, lahko da sm mel blokado na hrbtenici, no ja tm okol nek na sliki, ampak pomoje ne, rudi naprimer je ugotovu da mu je prebil zarad ene ženske k jo je dopoldan čistu, ker veljda on tm že nima blokade ... pomoje pa nam je prebijal ker nismo bili sposobni imet mirnih in čistih misli, ker so nas moteči elementi zmotili, posledično nismo bili sposobni 100% koncentracije in energija ognja nas je naučila lekcije. nč narobe, ne me narobe razumet. lekcija k lekcija ... ampak tko kt je magla ugotovu mene zanimajo pravila, bolje vedenje (o) njih (pravil življenja) in to zato da bom enkrat znah hodit po srednji poti, ker jest ne maram extremov, mam rajši mir. in jest ne rabim tacat po ognju zato da si dokažem da grem lahko čez, ego pa tud vem da mi ogenj ne bo skuru ampak ga bom mogu sam, in moja naloga včeri je bla pomagat 2 prjatlcam ki sta prišli na ogenj včeri in tudi vsem ostalim ki so bili prvič, in sebi pač s ponovno izkušnjo - med vesoljci - ne med zemljani. in jest sm jim pomagu z aumom in s tem da sm držu svoj del kroga zaprt ... pokazat da se da čez jim itak ni blo treba, ker to je magla naredu in vsi ostali, ker mi (z mirotom vred) itak skorde nismo pršli na vrsto za prvo prevleko ognja.
tko da ... jest morm povedat da mi je bila prvič, ko nas je blo tud samo 25 precej lepša izkušnja kot pa včeri ko nas je blo neki čez 40. pa je blo prvič precej več 'zijal' vključno s čist pijanimi gasilci ... pa ni imel noben pripomb ... pa tud aleš je vsakič ko je šu čez pokazu spoštovanje do mojstra in ga objel (čeprov se mu je vidl da mu je čist preveč začetniška žerjavca), kar je magla precej hitr nehu delat, k se mu je tolk mudil nazaj v vrsto. ne narobe razumet, kdorkoli, magli sm to že včeri povedu in sm mu tud oblubu da bom napisu na forum ... in zdej je kle ... ... primerjava dveh različnih okolij pri istem mojstru v razmiku enega leta ... skoz oči gapeta.
aha še to ::: Žerjavica = bližnica ::: do enega nivoja tko kt vsak drug pripomoček ... razsvetljenje pa je v nas. ne v pripomočkih.
|