se mam full za učit ampak morm mal stipkat oldiju
Q
Vsi ste se izognili napačne intuicije naše novodobne Marije.
Q
kaj ima sploh intuicija s tem?
Q
Razlaga je, da ima moj razumni del premočno kontrolo nad izmišlijskim in mi tega ne dovoli.
Q
zadost točna razlaga, ne pustiš, predator ne pusti, ti se mu pa pustiš
Q
verjamem recimo v neke oblike telepatije
Q
vlajda ko je dokazano ti itak drugo ne preostane kot da verjameš, čene postaneš bedak.
najtežje je pa verejt brez 'konkretnih' dokazov, verejt na osnovi doživetja npr, svojega ali nekoga drugega.
Q
Zakaj recimo hčerke pijancev najraje poročijo pijanca
Q
vzorec - ponavadi glih zaradi karme, 'znanstveniki' temu rečejo dednost
Q
Mislim na vernike, ki imajo vsi po vrsti intuitivni občutek, da verujejo v edinega pravega Boga,
Q
tisti bog v katerega veruješ - verjameš, je edini pravi, zate in tako je edino pravilno. to kar verjameš to tko je, četudi je za nekoga drugega to drugače.
Q
Potem je tudi gon po sesanju sesalskih mladičev intuicija.
Q
to bil bil bolj vzorec pomoje
Q
Kolikokrat se je meni že zgodilo, da mi je od nekod prišlo (temu bi komot rekel intuicija), da se bodo moji dragi na poti (na katero so se takrat enkrat odpravljali) ponesrečili, pa se še nikoli ni nič zgodili.
Q
to pač ni intuicija, to je strah, ker pa smo vsi božji otroci, je tvoj strah premalo da bi se jim zgodilo, ker pa si 20 programiral tako in si seveda to potem tudi zavrgel, se je to nabiralo in ko te ni bilo 'zavestno zraven' da bi to prepračil, se je zgodilo. imaš namreč očitno veliko moč, je pa ne znaš nadzorovat, ne znaš podzavestno misliti čistih misli
Q
Poseben v toliko, da se kot eden izmed večine, ki ne pripada New age vernikom ukvarjam z vami
Sicer sem marsikaj v tej smeri probal, vendar ko vidiš, da ti v mistični obliki"prodajajo" stvari, ki jih obvladaš na razumski osnovi, in ko preostanek ne moreš sprejeti, sem se umaknil iz tega iskanja. Zame mistika očitno ni; sem pač eden mnogih, s premočno kontrolo izmišljijskega predela podstrešje.
Q
no ta mi je pa všeč; ne rabiš mistike, če obvladaš reči na zemlji, dočim, enkrat pride čas ko mistika postane potrebna, poglej si uno Demistifikacijo mistike