Lep pozdrav vsem skupaj,
Čudim se vsem, ki tukaj polimizirate saj že vnaprej dvomite v uspešnosti meditacije, ki je tu omenjena. Sama jih obiskujem že dobre pol leta in se mi je življenje povsem spremenilo, (na boljše seveda), prav tako tudi zdravje...
Kar se tiče čiščenja prostorov; sama sem posteljo vsakodnevno prestavljala, saj je bila na smrtnem žarku,( sama sem to doživljala kot nespečnost, utrujenost...) po čiščenju pa so vsa ta žarčenja izginila.V skupino prihaja tudi nekaj ljudi, ki se ukvarjajo z radiostezijo in so potrdili, da so po čiščenju prostorov izginila vsa negativna sevanja, še več, vsi prostori sedaj vibrirajo z zelo pozitivno energijo. Čiščenje je potekalo tako, da so vsi, ki so bili prisotni v torek na meditaciji imeli v nedeljo ob določeni uri tudi pri sebi doma meditacijo in energetsko čiščenje vseh prostorov, kjer bivajo (to čiščenje poteka šele dober mesec). Na sami meditaciji, pa poteka tudi čiščenje vseh negativnosti, ki jih zadržujemo v sebi in to na kakršnihkoli nivojih. Kar se psihičnih operacij tiče; potekajo vsak torek in sicer za tistega, ki se sam zato odloči. Prek Sandija deluje ogromno kirurgov, ki delujejo na drugih energetskih nivojih( to so energije pokojnih zdravnikov, ki se vračajo, da nam pomagajo ( tisti, ki ga že dalj časa spremljamo, vidimo, da se mu med operacijo spreminjajo barve oči, poteze na obrazu, obnašanje...)V nekaterih primerih so te operacije čisto prave operacije, za nekatere je to odpravljanje blokad ali čiščenje elementalov...Odvisno koliko lahko kdo sprejme...Na koncu pa je tudi skupinska meditacija in programiranje vode.
Mogoče se vse skupaj zdi kot pravljica, vendar moje izkušnje so mi potrdile, da obstaja veliko več kot lahko vidimo oz. razumemo.