Sen od nočas, 26/07/04
( Madan Gopal Das me inspiriral z njegovim primerom o 'avtu' ki ga vozi 'voznik'
)
Jaz sem v meni znanem velikem polju. V sanjam se tuki nekatere rastline vzgajajo, ne vem več katere, (in v dnevnom življenju je zelo normalno da se tuki nekaj goji). Rastline zelo dobro napredojo in jaz razmišljam zakaj je tako, in sklenem takoj da je zarad položaja polja, tuki rastline bolje rastejo kot v suhem primorjo (ni ni krivo..., dol, v primerjavi z tuki, je višje vroče in suho..). Gledam proti vzhodo (tak zdaj mislim da bi bil to vzhod v sanjam), tuki je brdo, in si mislim, ja, to brdo pomaga, ščiti, naj veter ali kaj ne moti podnebje tuki (v budnem življenjo polje je dolgo in razteže se v smero vzhod-zahod in samo s južne in severne strani ga okroža brdo)
Zdaj najdem se v nekaterem nenavadnem vozilu, ni daleč od avta/nekaj kot avto, pak nenavadno
ne poznam krmila tuki, pak kot da ni nimam časa raziskovat ker me vozilo precej hitro pelje naprej, ne preveč hitro, pak..
Gledam tla -precej grbavo..., vozilo skače po zvitem tereno.. Pak, kot da ima nekaj inteligence v njem, pelje še dovolj dobro
, /kot da se malce prilagodi terenu ??/ a morda sem, mislim da, z položajem tela nekaj pomagala v ravnanju, v smero vožnje
Zdaj, vidim da me pelje proti temu brdu! Več straha zdaj imam..., že se vzpenjama na naklon brda in razmišljam o nevarnosti ko pridemo na sam vrh
dotikam se mesta kjer naj bi bila krmila, v enem časo (ne vem v katerem delu sanj, zdaj ali kasneje) na desni sem odkrila mesto, krmilo, ali gumb, ki more ustavit vozilo /ali sem samo verjela da se z tem ustavlja..
/
malo sem mislila kot da sem kriva... kako to da nisem prej to iskala, našla.. (pak če sem razmišljala- sem bila še živa ..ha, ha )
Ko sva prišli na vrh se ne spomnim dobro, mislim da je šlo hitro na dol,
, pak je v glavnem, mislim, dobro završilo..
LP vsem