hmmm mike flike, ti pa si patron, taprau

diham, sem tukaj, česa ne znaš???
tale kako odklopiti razum, je meni predvsem zanimiva zato, da bi se navadil odklopiti razum (ego) in nedelovati.
namreč jest se čutim tega sposobnega samo med spanjem (odklopa razuma in to), kukr si lepo ugotovu, problem pa je da sem takrat nezavesten. in da je tega stanja maximum okrog 5 ur u 24 urah.
zdej najbolj fino od vsega pri tem stanju je to da moje telo takrat počiva - se popravlja - sej se spomniš da imam omejeno število vdihov v inkarnaciji in to, potem telo umre in vse gre od začetka kot si tud lepo povedu?
e torej enkrat v lajfu bom mogu v eni inkarnaciji upedenat vse, do konca. torej se trudim da bi že v tej popedenu use. preden mi zmanjka časa. in čas si pridobivam s tem da sem v tistem stanju od zgoraj ki je nekako podoben meditaciji, sej veš uno 8hz nihanje namesto okrog 25 pod stresom al neki.
e torej če bi uspel v tem stanju živet skoz bi se skoz popravlju, in se mi telo nebi nikol pokvaru, ampak kako se prestavit v meditativno stanje za 24 ur na dan???
tako da odklopim razum za čim več časa.
kako???
e zato mi je tale thread ušeč.
ker bom mogoče od koga slišu za kakšno pametno idejo poleg meditacije. pa da ne boš mislu vsem se dogajajo spontane meditacije direkt med navadnim lajfom.
npr. ko se voziš po cesti ki jo znaš na pamet in je vzorec o njej tako jasno napisan 'da bi jo v miže prevozu', takrat ponavadi ne misliš na nič, misli pridejo in grejo, se ne obremenjuješ z njimi, samo gledaš jih.
si že meu ta filing?
TO je meditacija, to je nedelovanje.
med to meditacijo se čistijo vzorci, ki so za sčistit še ostal.
in to je odklop razuma.
imho.