Ne vem, sem ga imel na listi...
No rekel bi, da me zanimajo tudi spremenjena stanja zavesti, in po podatkih, ki sem jih imel, sem videl, da je Iboga zelo varna in terapevtska rastlina moči, poleg tega pa sem vedel (po drugih trip reportih), da nekje srečas bistvo, in to sem si vedno zelel... Poleg tega sem zadevo izkoristil še za to, da sem se odvadil kajenja...
Sicer pa bi lahko odgovoril tudi podobno, kot je Don Juan odgovarjal Carlosu, zakaj zaustaviti svet - pravi razlog se ti razkrije, ko si to naredil, prej pa ti je zadeva nekako nezamisljiva
Dodal bi še to: Obstajajo rastline moči, ki so varne, v tem smislu, da ne zasvajajo (gobice, ganja, iboga, mescalito), in sam se držim tega, da ne jemljem tistih substanc, ki so močno zasvajajoče in ki jemljejo zavest, kot so alkohol, heroin in kokain ???, pa tudi extasy (ki sicer ni nevaren in je celo koristen, če ga uporabiš enkrat ali dvakrat v svojem življenju, ampak, to, kar se zdaj meša v to sceno, mi enostavno ni všeč).
Vedeti pa moraš tudi to, to želim še posebej poudariti, da so rastline moči (ali droge, če hočeš), ki sem jih naštel kot + primere, zares mogočni učitelji zavesti in zahtevajo precejšnje spoštovanje in tudi "trdo delo", ali še bolje, jasno namero v vsakdanjem življenju, pred in po tistem, ko se vrneš iz drugih svetov...
8)
Kar pa se tiče zasvojenosti z drogami, je to tako, kot da bi cel lajf hodu v osnovno šolo in ne počel nič drugega.. Živ dolgcajt, bi reku, pa pejte raj k Sai Babi in na Ibogo in sledte svoj srce...