Rudi
Guest
|
Veronika Samo beseda "zgodba" ni mišljena dobesedno, mislil sem samo napisati s čim si sama ustvarjaš to, kar se tidogaja, oziroma kaj je tisto, na kar te to opozarja in bi morala pri sebi spremeniti, da bi ti šlo v življenju bolje. Vse, kar se ti dogaja sama zavestno ustvarjaš, problem je samo v tem, da se tega ne zavedaš, ker ne poznaš zakonitosti, po katerih se to dogaja. Po eni strani imaš srečo, ker dobivaš toliko sporočil, po drugi strani ti pa to nič ne koristi, ker si jih ne znaš razložiti in to sem hotel jaz narediti. Tvoj oče, duša pravi, da je odšel iz tega sveta, ker ni videl, kakšen smisel naj bi še imelo njegovo življenje. Duša je še precej vezana na zemljo zaradi nedorečenih stvari iz njegovega življenja. Žal mu je, ker nista bila v takih odnosih, kot bi morala biti, ker ti ni znal pokazati očetovske ljubezni, tako kot bi moral. Dobro bi bilo, da bi brala knjige iz tega področja, da bi to, kar se ti dogaja bolje razumela. Ni potrebno, da se zaradi česarkoli "žreš", to naše življenje je samo mojstrsko ustvarjena iluzija, neke vrste sanje, namenjene nabiranju izkušenj brez posledic za naše bistvo. Mislim, da ti je dogodek s hčerjo hotel ravno to sporočiti. Rudi
|