Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Izventelesne Izkušnje >> astralna bitja
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=987064552

Message started by Urban on 12.04.2001 at 10:35:52

Title: astralna bitja
Post by Urban on 12.04.2001 at 10:35:52

Kdo izmed vas se je že srečal z astralnimi bitji in kakšna so bila vaša doživetja?

Title: Re: astralna bitja
Post by Andres on 12.04.2001 at 14:07:55

A mislis z astralnimi bitji kot vesoljci ali s katerimi koli bitji iz drugih dimenzij.

Ce govoriva o slednjem potem lahko recem, da sem se srecal z njimi.

Andres

Title: Re: astralna bitja
Post by gape on 12.04.2001 at 21:38:03

a spadajo kle zraven tudi elementali?
kao astralna bitja ki se ti zapletejo v auro kadar je ona načeta in podobno.

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 12.04.2001 at 22:27:23

Jaz se včasih srečam z njimi v sanjah. Vedno se jih bojim. Nazadnje se mi je sanjalo o neki ženski, ki je bila duh, in nisem vedela da je bila astralno bitje, dokler se ji niso oči zasvetile rdeče in sem jo drugače začutila, kot vse ostale nastopajoče v mojih sanjah.
Velikokrat sem že molila v sanjah, ker me je bilo strah. Ta bitja vedno začutim, tako da jih lahko razlikujem od drugih likov. Se jih bojim, in pričnem v sanjah zavestno moliti in se zbudim.

Title: Re: astralna bitja
Post by Andres on 12.04.2001 at 22:57:36

Veronika!

Meni se vedno bolj zdi, da si ti neke vrste medij.
Nekaj podobnega mi je povedala medijka s katero sem delal intervju.  http://www.nenavadno.com/thorrun.html Ampak dost zdej o tem, ker bom spet ven iz topica.

Andres

Title: Re: astralna bitja
Post by Urban on 13.04.2001 at 07:24:51

Napišite vse.Od vesoljcev do palčkov in neorganskih bitij.....

Title: Re: astralna bitja
Post by Matjaz on 13.04.2001 at 08:00:04

Jaz sem imel tako izkusnjo, vendar takrat se nisem vedel za LS in AP.
Sredi spanja me je zbudil nekaksen cuden pok. odprl sem oci in uprl pogled na prababicin kipec Marije, kateri se sveti ponoci. Ta kipec je kar naenkrat poletel in naredil po sobi nekaj krogov. Oddajal je tudi prav poseben zvok. To se je dogajalo par minut. Nato je ta kipec spet "pristal" na svojem mestu, jaz pa se vse do jutra nisem mogel vec premakniti, bil sem paraliziran. To je na kratko moja izkusnja. Odvec je se povedati, da mi doma ni nihce verjel in so me vsi prepricevali, da se mi je sanjalo.
8)

Title: Re: astralna bitja
Post by Andres on 13.04.2001 at 15:04:44

Lani sem se srecal z nekim gospodom, ki je med drugim tudi predaval na kongresu alternativne medicine v Slo. konjicah. Midva namrec nisva imela namen govoriti o palckih a je tako naneslo, da sva zavila tudi v to smer. Jaz jih naceloma, vidim, toda le, ko mi nekdo potrdi, da na tem mestu kjer sem jih videl resnicno tudi so.  In to mi je potrdil ta gospod.
Dobila sva se v Motelu Medno in sicer zunaj na terasi, oba pa sva videla palcka, ki me je cukal za ramo in drugega ki je sedel na leseni ograji ki meji parkirni prostor in teraso restavracije motela Medno. Gospod je rekel, da mi palcek daje nekaj, da bi prebral. Poskusal sem prebrati in se mi je zdelo, da je palcek s tem mislil naj mu slediva v gozd. Sla sva.
Po nekaj minutni hoji sva se ustavila in tam je bilo naselje palckov. Jaz jih videl nisem, gospod pa. Razlog, da mi je palcek dal znak naj greva v gozd je bil samo eden. Na bliznjem drevesu je bil okrog pet  centimetrov debel sloj pajcevine. To pajcevino je bilo potrebno postrgati iz lubja sicer bi drevo lahko tudi zbolelo. (Ne vem, nisem gozdar.)

Za tem  sva sla ponovno do bivalsica palckov kjer je bilo nekaj plastenk in druge nesnage. Takrat sem to naselje in palcke videl tudi sam. Ocistila sva in za zahvalo sem imel spremstvo vse do avtomobila, ki je bil na parkirnem prostoru motela  Medno.


OK tolk o palckih. Mislim, da jih vidi se veliko ljudi, zlasti pa so senzibilni otroci. Pred casom se mi je v knjigo gostov vpisala neka gospa, ki pravi, da ima tezave, ker tega ne more zaupati nobenemu, njen sin, pa da jih vidi na vrtu in tudi o tem ne govori drugim.


Andres

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 15.05.2001 at 20:46:27

Imam eno vprašanje.
Zadnjič se mi je sanjalo od mojega pokojnega očeta, no, ni se mi glih sanjalo, prišel me je obiskat.
Potem se mi je sanjalo še od enega duha, ki straši, ker je umrl nasilne smrti-živ zakopan in sedaj ali praska, ali pa se sliši njegovo dihanje. To slednje sem prav razločno slišala. In moje vprašanje?
Zakaj, sem se zjutraj tako čudno počutila. Bila sem kot zombi. Hodila, delala na pamet, z glavo in umom, pa dejansko nisem bila prisotna.
Zakaj in ali se temu da ubraniti.
Vesela bi bila odgovora, da bi vedela, kaj se mi dogaja.
Hvala :o

Title: Re: astralna bitja
Post by gape on 15.05.2001 at 21:07:45

al si kao tolk naprej, bolj občutljiva (razvita) od drugih, al pa neki narobe delaš, al pa kombinacija obojega. al pa še kej trejega. to je hudo vprašanje. take jest zastavljam ponavad. na take ni odgovora. so v tebi.

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 16.05.2001 at 20:51:19

Kaj ali mi potem nebi znal nihče povedat, ali se da kako zaščiti? Ni prijetno hodit okrog in na pol dojemat stvari.

Title: Re: astralna bitja
Post by Andres on 17.05.2001 at 00:01:59

Veronika!

Ti si verjetno zelo senzibilna. To smo, kot se spomnim ugotovili že v prejšnjih threadih.  
Morda pa imaš ti kakšno zavoro še v katerem drugem življenskem členu in se ti ves  strah, duhovi ipd odražajo skozi sanje.

Andres

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 17.05.2001 at 10:06:17

Zavoro v kakšnem drugem življenskem členu ???
sorry, nisem čist razumela

Title: Re: astralna bitja
Post by Urban on 17.05.2001 at 13:21:04

Veronika!

Ne vem sicer, kaj vse počneš, vendar upam, da se zavedaš, da so stvari kot magija, AP in razno klicanje duhov lahko zelo nevarne. Poznam dve osebi, ki sta počeli take stvari, kar tako malo po svoje in pristale v LJ-Polje.
Nekatere astralne entitete komaj čakajo, da se lahko nalepijo na kakšen osebek in mu potem črpajo energijo in zavest. Tako, da te v končni fazi lahko popolnoma osvojijo, in ti nisi več ti. Deluješ čisto drugače, nisi zavesten in energetsko zelo izčrpan.
Bom poskušal čimpreje spisati ritual magičnega pentagrama, tako da se ga bo lahko uporabljalo za zaščito.
Pa pamet v roke!

Title: Re: astralna bitja
Post by gehenna on 17.05.2001 at 14:12:57

Astralna bitja...hmja, zdej ne vem, ce so tisto bila in so se astralna bitja, morda so le plod moje domisljije, pa vendarle...videla sem jih pet, dve sem cutila kot bitji z mosko energijo, tri pa z zensko, ampak ne vem, kako je s spoli na tem astralnem nivoju, ce se ohranijo...da pojasnim kako sem jih videla, ce koga zanima kako to zgleda, tako kot nekaksni "oblacki" beli so ble, ne ravno dolocenih oblik, blo pa je razpoznavno. Lahk sm jih poklicala, imena sem jim celo dala;), pa se mi je zdelo kot da ma vsaka neko funkcijo, tud glede delovanja telesa, ce me je glava bolela npr. sem jih poklicala, pa so sle skoz mene parkrat pa me je nehala bolet...pa zalost so mi pomagale preganjat, pogovarjala sm se z njimi...lepo je blo, prijetno.

;)

Caroben dan vsem vam...

Title: Re: astralna bitja
Post by Urban on 17.05.2001 at 14:14:52

Zakaj nisi ohranila stika?

Title: Re: astralna bitja
Post by gehenna on 17.05.2001 at 16:33:28

Sej sem ga... :)
Ni pa vec tako pogosto kot je blo vcasih, se vedno jih  cutim, jih lahk poklicem in jih vidim kako se smukajo okoli mene, sej so skoz z mano...
priznam pa, da se kr precej casa nismo slisale ze...morda pa danes spet.

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 17.05.2001 at 21:29:53

Pamet v roke? Ja, zato pa spršujem. Ne veš kaj delam? Ti, jaz tudi ne, v bistvu ne delam nič. Take stvari se mi zgodijo same od sebe, jih ne kličem in ne provociram. Ko se zgodijo, se kar zgodijo, brez moje volje.
Se mi je že nekajkrat tudi zgodilo, da sem tako odsotna ratala, ko smo se samo pogovarjali od duhov.
Ne špilam se, rada bi le vedela, kaj se mi dogaja in kako se zaščititi pred neželjenimi posledicami.

Title: Re: astralna bitja
Post by Rudi on 18.05.2001 at 23:42:26

Veronika
Vse, kar se ti dogaja ustvarjaš sama s svojimi mislimi in načinom življenja in te opozarja na to, kaj moraš pri sebi spremeniti. Če se strinjaš, bom napisal tvojo zgodbo, ki bo poučna tudi za marsikoga drugega.
                    Rudi

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 19.05.2001 at 13:18:18

Mojo zgodbo? Se bom še pomembno počutla. Saj sploh ne vem, kaj je v vsem tem tako posebnega, niti kako jaz na to vplivam.
Če bi rad napisal zgodbo, jo daj, sam bi jo jaz rada prej prebrala, preden jo boš kam dal. Mogoče bo koristno tudi za mene, bom videla kaj kar sem spregledala.
OK? Najprej jaz, potem drugi.  ::)

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 19.05.2001 at 21:27:37

Bolj kot tuhtam, manj mi je jasno. Si prepričan, da bi rad napisal mojo zgodbo? ??? Meni osebno se je zdelo bolj zanimivi tisto od Gehenne. Nismo ena in ista oseba, če si mogoče mislil.
Pa tudi, ni mi niti malo jasno, kaj bi bilo pri moji zgodbi zanimivo, saj ni nobenega dramatičnega zapleta.
Bolj kot tuhtam, manj mi je jasno. Daj se kaj hitro oglasi, da se ne bom zdej cel teden žrla.
Pa da to vse ustvarjam s svojimi mislimi in načinom življenja? Mogoče, zavestno ziher ne,
Danes sem imela spet malo drugačne sanja. Gledala sem hčerko, pa je nisem videla, pol se je pa le pojavila iz nič. Potem sem jo prosila naj mi nekaj prinese in je izginila, ko pa se je spet pojavila, je to imela v roki, ves čas se je smejala.

Title: Re: astralna bitja
Post by Rudi on 20.05.2001 at 01:14:53

 Veronika
 Samo beseda "zgodba" ni mišljena dobesedno, mislil sem samo napisati s čim si sama ustvarjaš to, kar se tidogaja, oziroma kaj je tisto, na kar te to opozarja in bi morala pri sebi spremeniti, da bi ti šlo v življenju bolje. Vse, kar se ti dogaja sama zavestno ustvarjaš, problem je samo v tem, da se tega ne zavedaš, ker ne poznaš zakonitosti, po katerih se to dogaja. Po eni strani imaš srečo, ker dobivaš toliko sporočil, po drugi strani ti pa to nič ne koristi, ker si jih ne znaš razložiti in to sem hotel jaz narediti.
 Tvoj oče, duša pravi, da je odšel iz tega sveta, ker ni videl, kakšen smisel naj bi še imelo njegovo življenje. Duša je še precej vezana na zemljo zaradi nedorečenih stvari iz njegovega življenja. Žal mu je, ker nista bila v takih odnosih, kot bi morala biti, ker ti ni znal pokazati očetovske ljubezni, tako kot bi moral.
 Dobro bi bilo, da bi brala knjige iz tega področja, da bi to, kar se ti dogaja bolje razumela. Ni potrebno, da se zaradi česarkoli "žreš", to naše življenje je samo mojstrsko ustvarjena iluzija, neke vrste sanje, namenjene nabiranju izkušenj brez posledic za naše bistvo. Mislim, da ti je dogodek s hčerjo hotel ravno to sporočiti.
                      Rudi

Title: Re: astralna bitja
Post by gape on 20.05.2001 at 12:00:48

rudi, bi nam zaupal kako ozavstiti to kar se nam dogaja? brez da preberemo morje knjig.

bi nam povedal tudi nekaj o zakonitostih, ki jih očitno obvladaš?

Title: Re: astralna bitja
Post by Rudi on 20.05.2001 at 18:27:57

 gape
 Krajši način, da ozavestiš dogajanja je, da greš v regresijo ali pa to naredi nekdo drugi namesto tebe, lahko pa vadiš meditacije in s tem razvijanje intuicije. Ljudmila ima prav, tudi po mojih izkušnjah znanje pri tem nima velikega pomena, bolj je pomemben naš življenjski slog, ki odraža, kako je razvita naša zavest.
 Življenje je precej kompliciran proces in temu primerno je tudi zakonitosti veliko. maja pot je bila taka, da sem prebral malo morje knjig in 8 let že delam regresije. Krajši način za čisto konkreten primer so spet regresije ali kanaliziranje, kakorkoli že to imenujemo.
 Rudi

Title: Re: astralna bitja
Post by veronika on 21.05.2001 at 21:05:38

No, sedaj me pa še bolj zanima, kaj si hotel povedat, tako kar na dan z besedo. Kar si povedal, se mi zdi res, res je odšel, ker ni videl drugega izhoda in se je odločil, da bo umrl in s tem je pustil veliko nedokončanih stvari.
Res malo vem o vsem tem, čeprav sem prebrala že kar nekaj knjig (mi lahko priporočaš kakšno).
Povej, kar imaš v mislih, da bomo vedeli tudi mi.

Pa še eno vprašanje. Zakaj se ne učlaniš. Veliko je članov, ki niso še nič povedali, ti pa imaš kaj povedat.Zatorej - vabljen. ;)

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.