Andres
|
Lani sem se srecal z nekim gospodom, ki je med drugim tudi predaval na kongresu alternativne medicine v Slo. konjicah. Midva namrec nisva imela namen govoriti o palckih a je tako naneslo, da sva zavila tudi v to smer. Jaz jih naceloma, vidim, toda le, ko mi nekdo potrdi, da na tem mestu kjer sem jih videl resnicno tudi so. In to mi je potrdil ta gospod. Dobila sva se v Motelu Medno in sicer zunaj na terasi, oba pa sva videla palcka, ki me je cukal za ramo in drugega ki je sedel na leseni ograji ki meji parkirni prostor in teraso restavracije motela Medno. Gospod je rekel, da mi palcek daje nekaj, da bi prebral. Poskusal sem prebrati in se mi je zdelo, da je palcek s tem mislil naj mu slediva v gozd. Sla sva. Po nekaj minutni hoji sva se ustavila in tam je bilo naselje palckov. Jaz jih videl nisem, gospod pa. Razlog, da mi je palcek dal znak naj greva v gozd je bil samo eden. Na bliznjem drevesu je bil okrog pet centimetrov debel sloj pajcevine. To pajcevino je bilo potrebno postrgati iz lubja sicer bi drevo lahko tudi zbolelo. (Ne vem, nisem gozdar.)
Za tem sva sla ponovno do bivalsica palckov kjer je bilo nekaj plastenk in druge nesnage. Takrat sem to naselje in palcke videl tudi sam. Ocistila sva in za zahvalo sem imel spremstvo vse do avtomobila, ki je bil na parkirnem prostoru motela Medno.
OK tolk o palckih. Mislim, da jih vidi se veliko ljudi, zlasti pa so senzibilni otroci. Pred casom se mi je v knjigo gostov vpisala neka gospa, ki pravi, da ima tezave, ker tega ne more zaupati nobenemu, njen sin, pa da jih vidi na vrtu in tudi o tem ne govori drugim.
Andres
|