Pegasos
4

Human beings are creatures of awareness
Earth
Živ! Hej. jst se spomnim prve dni svojega življenja, spomnem se, kako je bilo pred hišo, spomnem se obrazov, spomnem pa se predvsem sanj. Celih svojih šestnajst let sem sanjala ene in iste sanje, zjutraj sem se zbudila vsa objokana. Vem le to, da sem jih nujno potrebovala, da sem lahko preživela in ohranila še kakšno življenje. Ko pa sem ugotovila njihov pomen, so se nehale. Sedaj se sicer lahko v momentu prestavim v njih in pogledam, kaj so mi govorile. To so bile zame včasih more, ker nisem vedela, kaj so, ko pa sem začela odpirat prve strani Don Juana in ostalih takih knjig, sem presenečeno ugotovila, da sem že od mladih nog vedela, kaj je to volja - namera. Imela sem dobesedno učne ure, očitno in tam, v sanjah sem se filala in učila recimo - zalezovanja in ne vem, kaj še vse. To sem ugotovila sedaj. Očitno imam zelo veliko nalogo za opravit tuki, v tem življenju in verjetno je zadnje zemeljsko življenje. Kar pa se tiče pokojnih oseb- očetov, bi rada le toliko povedala, da se nehajte belit glavo s tem, kaj niste povedala svojemu fotru in nehajte vlečt nazaj, ker oni imajo svoj del. Jst mam s tem res lepo izkušnjo, vedela sem, kdaj se mu je začelo odštevanje, dve leti prej, en dan prej, zvečer, sem meditirala in mu pošiljala ljubezen, odpuščanje in milino, vprašala sem ga (ne direkt, ker je v istem momentu ležal v bolnici), kdaj bo odšel in mi je povedal, TOČNO, ko se bom prvič zbudila naslednje jutro. In tko je blo. Na mrliškem listu je bila ista ura. Tisti večer prej je prišel k meni, videla sem njegovo svetlobo, malo šoka je blo, ampak, v sebi sem občutila veliko olajšanje, ki mu ga smrt prinaša. Ko pa smo ga pokopali, se je zame obrnil novi list, obiskoval me je v sanjah in me odpelal na prečudovite kraje, celo pred vrata nebesa in lahko vam rečem, vse je bilo vijolično. Videla sem planete, videla sem ladje, ki so letale okrog, skratka, noter nisem mogla, ker sem še med živimi. Videla sem ga v vicah, ko bi vedli, kaj jih čaka tam čez, jih ne bi nikoli klicali nazaj, ker je to zelo težka pot. Še to, včasih sem sodelovala pri iskanju pogrešanih oseb, to se je dogajalo na , seveda, čisto primitiven - človeški način- za mizo. Pet nas je blo, sklenili smo krog, poklicali dobrega duha in miza se je vrtela, da smo tekli ob njej. Potem pa je enkrat prišel moj oče....... Seveda so vse tiste, ki smo jih iskali, našli, ampak, kaj pa se zasebno dogaja v vsakemu v življenju po tem, .... Jst osebno nisem doživela nič takega, ker nisem vedela, da ne delam prav, saj sem hotela pomagat, ampak nisem, ker sem se vtaknila v to, za kar jst ne potrebujem mize- več. To je isto, ko je Karlito prestavil polža s pločnika pod list plevela. Rajši delajte v sanjah. Regresija v sanjah? JA. V sanjah sem videla svojo zadnjo postajo, pa tudi v regresiji. Bornalikorn? Kdo ve, kje to je?
|