Matjaz
2

best regards
infinity
Ameriski institut Suneye se ukvarja izkljucno z raziskavo astralnih projekcij in tukaj vam bom opisal eno najlazjih metod nasploh. Priznam, da mi prvic AP ni uspela, tretjic pa sem ze zaplaval iz fizicnega telesa, me je pa prav hitro potegnilo nazaj - premalo energije. K stvari: Prvo noc moras spati vsaj 8 ur (ce bos spal premalo, metoda ne deluje). Drugo noc, ko gres v posteljo, nastavi budilko tako, da te zbudi 6 ur po tistem, ko zaspis. Ulezi se, zapri oci in z zaprtimi ocmi poglej gor in usmeri pogled priblizno v sredino cela. Ne smes pretiravati, zaprte oci imej nalahno usmerjene navzgor. Pri tem si ponavljaj "danes bom imel AP". Tako te mora zmanjkati - moras zaspati (ampak ne prej, kot v treh minutah). Ko zazvoni ura, vstanemo, se z vodo malo ofrisamo po obrazu in beremo vsaj pol ure literaturo na temo AP (pa ne v postelji). Nato zopet lezemo nazaj, spet z zaprtimi ocmi gledamo v sredino cela in si ponavljamo, da bomo imeli izventelesno izkusnjo. Spet moramo med tem zaspati. Potem se bo vse zgodilo samo od sebe. Pri meni je bil obcutek, kot da sem v letalu, katero ravno vzleta in (ko te mocno pritiska k tlom), naslednji trenutek pa sem bil ze brez teze. Me je pa ze naslednji trenutek potegnilo nazaj v fizicno telo. Poskusite in povejte svoja dozivetja. Veliko uspeha.
Last modification: Matjaz - 03/15/01 at 19:46:50
|