Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5
(Read 24391 times)
herby
5

SLO - NM
Re: palčki so ...
Reply #15 - 21.04.2001 at 20:42:12

Tesko mi je to razumeti...
Torej ce hoce palcek oz. škrat premaknit cokolado Tongue mora postati fizicen, trden, otipljiv...
In ce nam pac oci lazejo, ker smo se z odrašcanjem naucili, da jih pac ne vidimo potem bi vsaj mogli se kdaj npr. spotaknit ob njih (vkolikor jih je res polna hiša), tega pa ne bi mogli si zanikat.
Back to top

Why not help one another, makin it much more easier... bob marley

IP Logged

Andres
5

Reply #16 - 22.04.2001 at 00:02:18

Herby in Veronika!

Ce bosta kdaj tod okoli hodila vaju bom peljal v mesto palckov.  Dobi se namrec zemljevid treh mest kjer domujejo palci. To niso navadni vrtovi ali travice ob cesti. Tam imajo svoja bivalisca, enako kot mi v naseljih. Mestne oblasti pa so se potrudile, da niso tistih delov prevec pozidali.

Tudi ne vem ce je res, vendar nek trgovski center je relativno neuspesen. Obstaja nek vir, ki govori, da so nekoc tam po celi crti prebivali palcki.

Herby!

Nihce ni rekel, da se ne spotikamo ob palcke. Vendar ne vem, ce jih to boli, ali pa so postali ze tako hudo imuni, da jih sploh ne moti vec ce jih kdo pohodi.

Andres

Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #17 - 23.04.2001 at 22:24:24

Danes se mi je sanjalo, da sem palčka lovila. Šel je čez eden ozek prehod in bil na drugi strani, vmes pa  polno bonboner. Pol sem šla stran in ko sem prišla nazaj, prehoda ni bilo več.
Andres, na nekaj pa mi nisi odgovoril. Ali so palčki oblečeni ali ne.
Ali lahko vplivajo tudi na računalnik?
Ker mi danes ves čas internet ven meče.
Ne vem, ali so palčki ali me pa nekdo ne mara. Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

Andres
5

Reply #18 - 23.04.2001 at 22:53:46

Veronika!

Ves, za vsako stvar pa ne smes iskati vzroka v palckih. a tebe ven iz linije mece gre najprej iskati vzrok pri Telekomu, ce pa ti racunalnik zamrzne  je prej kot palcek kriv Bill Gates.
Ce so palcki obleceni? So, seveda so.

Andres
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #19 - 24.04.2001 at 19:18:59

Saj vem Andres, tako malo sem se hecala, kaj naj, če se pa rada. Vem pa tudi, da za vsako stvar ki mi izgine, ni kriv palček, še posebej za kakšno čokolado.
No, naj priznam, ne verjamem še čisto v palčke. Bolj kot sem, a ne še čisto.
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #20 - 25.04.2001 at 23:55:50

Andres.
Sedaj mi tvoji palčki ne grejo iz glave in me spet nekaj zanima.
Kje živijo? Če v gozdu, ali se tisto mesto kako razlikuje od drugih mest, tako da bi lahko vedel da živijo tukaj, ne da bi jih videl? In kako jih je mogoče vidit? Shocked
Back to top

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #21 - 05.05.2001 at 11:14:10

Zgodilo se je enkrat pa sem si rekel : ze uredu...

Zgodilo se je drugic, sem si pa rekel da moram na forum zapisat, tko je blo:

Z prjatlom greva mal pred polnočjo v gozd mal na sprehod, pac noc ima svojo moc, in po nekaj sto metrov hoste zaslisim meni ze znani zvok: selestenje listov levo in desno. OK, racionalni um: zival: ne, veter: ne, zuzelke: ne, nic takega. Zvok je bil podoben kot bi nas sledil nekdo ves cas , ko sem prjatla opozoru je se on zacel slisat. Oddaljenost je bla pol metra do meter stran od nas in naju je zvok spremljal ves cas. Po nekej casa se je zdelo da nas ze cela skupina skratov spremlja, ...  Prvic pa sem bil sam , podnev in sem isto slisal (sicer manj intenzivno) ampak fora je bla ta to se je zgodilo takoj potem ko sem prebral knjigo ki dobro opisuje škrate in se na forumu sem to rubriko bral. Verjetno sem bil zato bolj odprt...
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #22 - 05.05.2001 at 12:43:22

Q
ampak fora je bla ta to se je zgodilo takoj potem ko sem prebral knjigo ki dobro opisuje škrate in se na forumu sem to rubriko bral. Verjetno sem bil zato bolj odprt...
Q
isto se je zgodilo meni, sicer jest pravim da sem postal pozoren na dogodke, ki se itak skoz dogajajo, sem si jih pa prej drugače razlagal.
ko bom dost odprt (ne samo pozoren), se mi bodo palčki tudi prikazali (in tudi ostala eterska bitja)
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Reply #23 - 05.05.2001 at 19:01:56

Jaz pa mislim, da sta bila oba pod prevelikim vplivom foruma.  Ce na eno stvar dolgo mislis, potem od tega ostanes do neke mere odvisen in to je vcasih lahko ze nevarno.
Jaz se poskusam malo oddaljit, saj se s tem otresam odvisnosti.

Ce se motim zagotovo drzi vajino mnenje. Ob prebiranju tega, taksnega gradiva se clovek odpre, postane bolj senzibilen in potem tudi vidi.

Se vedno ne vemo kaj je domisljija. Jaz si lahko predstavljam zvezdo na zidu nasproti mene, toda vem, da tam zvezde ni.

Andres

Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #24 - 05.05.2001 at 22:42:39

Q
Jaz si lahko predstavljam zvezdo na zidu nasproti mene, toda vem, da tam zvezde ni.
Q
če bi pa VEDU, da če ti tam zvezdo vidiš, potem tam tudi je, bi jo videl.

in obratno

ko bi jo ugledal, bi vedel, da je to tko.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Andres
5

Dokumentarec o palčkih
Reply #25 - 25.06.2001 at 01:07:22

Danes je bila na Nacionalni TV dokumentarna oddaja o palčkih. Začela se je s sliko buldožerjev in kasneje nadaljevala s pričanjem in prepričanjem predvsem znanih ljudi.

No, najprej kot rečeno, je pokazalo kup buldožerjev in potem zaustavitev vseh del. Pričanje delavcev:
Eden je rekel da je slišal grozen pok v ogrodju buldožerja. Drugemu se med odmorom nasipali pesek in zemljo v bencinski tank in tretji je rekel, da je na vratih nastala luknja.

Ko so prišli na teren "specialci" s tem mislim, na ljudi, ki palčke vidijo in z njimi komunicirajo se je zgodba pletla dalje.  Buldožerji so preklali veliko skalo in z zgoraj opisanim dejanjem so palčki hoteli povedat, da so tu tudi živa bitja ne le kamni.

Eden od poznavalcev jih je vprašal zakaj oni živijo na ali ob kamnih, skalah oziroma če jim nebi bilo prijetneje biti nekje v gozdu, na travi, pač nekje.
Palčki so mu odgovorili, da je razlog  predvsem v izvrstnih energijah, ki jo skale in kamni tvorijo.  
Odkod je njihov izvor? Pravijo, da so prišli iz Evrope, a veliko pred Vikingi.

Po tistem je govorila o svojih prepričanjih tudi županja mesta Reykajvik: Legende so se prenašale predvsem iz mater na hčere in tako naprej do današnjih dni. Ženske so palčke označile za velike gentlemane, lepo urejene, kulturne in radodarne in iz tega razloga ne izključuje tudi spolnega stika med žensko in palčkom.

Podobno navaja policaj. Kot še deček se je pogovarjal pred neko pečino s palčki. Sedaj tik pred upokojitvijo je povedal tudi za TV oddajo. "Povabili so me notri v pečino, toda jaz sem se ustrašil in nisem šel. Odprl se je eden od kamnov v pečini, palčki so vstopili, jaz pa sem zbežal. Ko sem nekoliko odrastel  sem še pogosto prišel k tej pečini, toda čut za komunikacijo s palčki se je izgubil.

Direktor državnega muzeja:
Nekoč  so k neki ženski prišli palčki in ji rekli:  "Vemo,da ti misliš, da ste tod okoli sami, vemo tudi, da ti drugače mislila ne boš nikoli, četudi si spleteš kito. Nasvidenje."  Naslednji dan je ženska odprla star kmečki zaboj kjer so nekoč shranjevali obleke ipd in čisto na vrhu je bil položen glavnik. Takih predmetov ima muzej veliko.

Prič, je sledilo še več, vse od najbolj priznane medijke na tem področju Erle Stefansdottir http://www.nenavadno.com/ufomeet.html, ki je pokazalo celo mesto palčkov, njihovo cerkvo, prevozna sredstva.

In verjemite, ko sem videl nekdanjo stranko, gostinca Eliasa, sploh nisem mogel verjeti, da ta človek toliko skriva v sebi.  Na eni strani ima  restavracijo za tiha srečanja, žurke, organizirane proslave, kajpak vse za državno smetano, na drugi strani pa pravi kako razločno palčke vidi. Čudno, da ni nič omenil že prej. V Sloveniji bi ga izločili iz njihovega kroga, tu pa dela normalno naprej, saj palčki v bistvu tudi so.
Tako se naštevanje nadaljuje, vsakdo pa je potrdil, da palčki in druga zemeljska bitja so.

Ampak Andres ma dost prevajanja za dons.
Back to top

IP Logged

herby
5

SLO - NM
Reply #26 - 07.11.2001 at 11:13:14

Spet povlecem palcke, na plano:
"Odkril" sem Marka Pogacnika in vse nje gove knjige in ena je tudi Elementarna bitja, govori o vseh bitjih, ki jih drugace najdemo v pravljicah in pripovedkah(palcki, skratje, vile, favne, rosalke, Kralj Matjaz in gnomi, Lepa Vida...), no tip uglavnem raziskuje vse na podlagi svojih zaznavanj, čutov in prav, da ta elementarna bitja niso materializirana ampak imajo energetsko telo in zavest na astralu...  kako lahko potem palcki kradejo cokolade(se zmeri mi ni jasno)
Back to top

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Reply #27 - 07.11.2001 at 11:53:53

Andres jest sem si pogledal slike, pa zal nisem videl palckov. Kje so pa locirani na sliki?

No o "podobnih" bitjih hovori tudi tale model:

http://www.davidicke.com/
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

Andres
5

Reply #28 - 07.11.2001 at 20:19:29

Herby!

Palcki so na astralu. Ce je to res, potem smo mi tudi, ker palcki so tu. V bistvu tudi smo, kajneda? Cel kup folka jih vidi, mnogi z njimi komunicirajo in lani sem govoril celo z nekim profesorjem iz Slovenije, ki jih ravno tako vidi, a o tem zaradi polozaja v druzbi ne govori.
Meni je torej jasno kako lahko palcki ukradejo cokolado. Nekaj drugega mi ni jasno. Ko palcki obdarujejo nekoga z recimo nekim predmetom, ki je star 100 let in vec. Kje je bil ves ta cas dolocen predmet skrit? Evo vidis, to mi ni jasno. Mogoce pa tudi oni lahko materializirajo predmete ali pa jih za dolocen cas postavijo v drugo dimenzijo.

Mike!

Kateri link si pa ti gledal?  

Andres

Back to top

IP Logged

MIKE
5

Sonce    :)
Ljubljana
Reply #29 - 08.11.2001 at 08:26:03

Gledal sem oba linka, torej slikce tvojih otrok in pa tisti islandski link kjer je nekaj slik.
Back to top

Zdaj.....zdaj.....zdaj.....in spet zdaj.
heronero  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5