[quote author=admin link=1318982566/28#28 date=1319275936]
jest nimam nekih izkušenj s pogovori z duhovi ...
preprosto jih vprašaš po slovensko ... lahko naglas ...
lahko jim daš tud ukaz, da zginejo ...
pač enako kot use drugo ...
pogovor - kot z živim bitjem ...
[/qoute]
lahko probam ma itak se mi zdi d nebo nč...
[quote author=admin link=1318982566/28#28 date=1319275936]
sunka scene ne prepoznam - je pa egotrip govoru o tem se mi zdi
hlad je dost normalna zadeva u stari hiši
mravljinci so dost normalna zadeva - je pa res da se pogosteje zgodijo ob srečanju z drugim
hrup je normalna zadeva ... se mi je 2x zgodil tak zvok kot da bi nekdo udaru z macolo po hiši ... smo pol rekl da so kamni padl u votlini pod bajto - stare bajte to pač majo ...
blinkanje je lahko tud samo tvoja percepcija, ko si u drugačnem stanju in drugač pomežikneš ...
wepage da scrolla sam od sebe ... se je tud že zgodil, sploh če maš velik sranj na mašini
si zihr da nekdo drug ne uporablja vode u hiši?
[/qoute]
ja lej ločit moreš kar se mi je dogajalo u tisti sobci, to si bli tisti sunki, za kjere pravi igor d je biw pogled, k sm kr otrpnu po njem k me je streslo - pa dobro, sej sm ga že opisovau u prvem postu. U sobco spada pole še filing neke prisotnosti, slaba čustva in počutje, in taka tška vibracja in čudno ozračje...
pole so pa še pojavi k so se mi začeli dogajat po tem k sm tisto apparently prazno sobo nagovarju in drocou notr zs raznim toučenjem in kadili.
u zgornjem nadstropju kar se mi je zgodilo(prow druge stvari); una voda k je tekla sama od sebe, toučenje in hrup (kar pa ni tko intenziun hrup d bi kdo tuku z macolo, temveč bol trkanje po vratih u neenakomernem ritmu alpa podobno u izi zvoki) pa tej blinki ekrana in luči k sm jih omenju.
Vem d webpage sami scrollajo in d bi use to lahko bla izmišljotina moje percepcije...samo sm, tisto noč k sm postou sklepou d gre za neke duhove(oziroma je to nrdiu senčni aspekt namesto mene), zato k se use sklada s tem in pač nism najdu druzga pojasnila ku d sm si nakopou poltegraista nase...k to se mi ni u lajfu nikoli zgodilo zdej pa u teh treh dneh se kr intenziuno dogaja(čeprow zdej se ja malo umirilo, sploh po tistem k sm upoštevou vaš nasvet zs kurjenjem enormnih količin žajla u sobi, edino dns zjutri sm še mew obupnu budnico*, kar pa seveda lahko tut nič ne pomeni)
in ja glede vode, je bla 1na in pow ponoči, usi so spali, brata sm celo zbudu in ga prašu če je kej tiku špinjo in me je samo gledu ko debil; torej ja, prepričan sm d tiste pipe ni tiku noben meni poznan.
Hlad pa ni vezan na uno sobo, hlad(ki sicer sploh ni hlad u tej obliki temperaturnega padca, gre za neki k me oblije po telesu, traja 2s in zgine.) doživljam samo preden zaspim (ku d dejansko nekdo noče d zaspim in me hoče zajebavat)...
Kot pravim, use te reči so lahko tudi posledica nečesa popolnoma druzga, samo tisto noč nism najdu druge razlage ku duhove. In ja, tudi šezdej ne najdem kake bolše, štekaš. Če bi jih vidu(namesto samo čutu pristnosti in slišou zvoke), bi seveda padli usi dvomi, tko se pa zgubljam nekje in iščem pojasnilo.
DEVI:
jst nevem zakaj bi sploh mogla bit impressed, ker mi to res ni cilj, d bi se igrau tuki nekega carja. Na forum sm preleteu čisto zarad teh težau in sm u neki meri negatiune komentarje in dvome o moji zgodbi z vaše strani tut prčakovau, ma tistikrat nism vidu druge rešitve pač.
ka rečeš d smo marsikej sposobni nrdit sami, me to šebol zmede ku duhovi. Pač d bi use to sam sebi delu, ker, zakaj le?? ekran že možno d bi se sam blinkou zarad moje napetosti, ma to d bi se vodaa odpirala zato k u sebi držim močna čustva je pa pomoje še majn verjetno ku d je odpira neka neorganska entiteta, nevem no...

In ja, logično d mi je mrtva stara mama bol zanimiva od žive....pogovarju bi se pa rajši z živo, jo usaj vidim in vem kolko mi je nevarna, pr mrtvi nikoli ne veš...
*obupna budnica = sanju sm d sm spodi u kopalnci(ki je po naključju zravn une sobe) in sm sedeu u banji in se gledu u ogedalo nakar sm čutu in to btw zelo zelo intenziuno ku d bi me neki stisnlo z obeh strani pr plučih in se ta pritisk širi gor u glavo. Ustau sm in šow vn na hodnik, prtisk ni zginu in zbudu sm se, oziroma bolje rečeno spet padu u uno semi-sleep state, k nevem al ševedno sanjam al sm zbujen, ampak prtisk se je prenesu "u realnost" in sm se nato negibn obležau kake 4 sekunde, ku d se nebi upu premaknt, neki podobnega spalni paralizi, čeprow pomoje to ni blo to.