Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 
(Read 25910 times)
Flower82
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 19

Ne pustijo mi spat.
19.10.2011 at 02:02:46
 
Najprej da se predstavim. Sem 17 let star fant iz okolice Nove Gorice.  
Tale forum pomalem obiskujem/pregledujem že kake 3 mesece, pa se mi dozdej ni zdelo potrebno registrirat, zdej ko mam pa konkretno uprašanje oziroma zgodbo ki bi jo rad deliu z vami sm to naposled storil.

Torej, leta 1997, ko se mi rodi brat se moja starša odločita d rabimo veliko hišo k u bloku pač ni blo več prostora. No in sta kupla neko staro (like več ku 100 let) u kjeri zdej žvim že odkar se spomnem d sm na tem planetu. Neki let smo žveli u spodnjem nadstropju, spominou na to žiuljensko obdobje je bol malo, samo kake slikce alpa dogodki iz otroštva. Pole smo nekako uredili bajto d zdej žvimo zgorej, z bratom sva dobila usak svojo sobico in use je blo kul.
Poleti, k je blo toplo sva z bratom nosila računalnike u spodnje prostore k so pač u tistem času hladnješi...že kot otrok se nism u tisti sobi dobro počutu, ma pač itak temu ne posvečaš pozornosti k te ta naš sistem nauči komunikacije z samo enimi bitji na tem planetu - ljudmi.

Kukrkoli, prva misel (oziroma je šlo bol za občutek no) na obstoj nečesa drugega tam notr se mi je pojavla kako leto nazaj k sm se začeu ukvarjat z meditacjo...občutek sm pozabu in žveu dalje še kake pou leta, nakar sm u knjižnci naleteu na knigo "Prebujanje tretjega očesa" od Samuela Sagana (Clairvision pa te fore)..memoriziral sem naslou in jo pustiu tam, ker sem mew takrat dosti dela z Castanedinimi knigami in šolo.

No ja, pole je pršlo poletje in zs klapo smo se odločli d nrdimo vn iz tega placa žur plac. (note: spodi ne stanujemo več že ful cajta, prostor je samevou 5 let, mi pa nismo meli kje drugje se dobivat poleti). Moji starši so se strinjali in u nekej tednih smo zazidali še en zidek tko d je ratu malo majnši, prebelli stene, opremli po naši želji in use to....
Celo poletje smo bli usakdan tm notr in kadili (ja, travo; pije ne noben od klape, čikou kadi tui ne noben.) jst in še en sva tudi sfurala par shroom tripou in to je blo uglavnem to, spodej sm mew še računalnik. Kdr sm biw u prostoru sam, sm vedno zaznavou neko prisotnost, pač navadn občutek d nisi sam, d te en opazuje, prostor sam posebi je tudi tak pajčevinast, temen, težek. Ma to me takrat sploh ni motlo, nevem zkej.

Poletje je končalo, plac sm spucu u nulo in urediu u meditacijsko-rekapitulacijski kamp, do kjerega sm dostopov samo jst prbližno en mesec in pa naša čistilka. (Also, tudi naredu sm mesečno pauzo s travo, tko d so use vonjave zginle)...pojaule so se nove vonjave, take neprijetne, čudne, neopisljive...luftu sm usakdan ma ni pomagalo. Nekega jutra pred šolo pa je bla prelomnica ko sm delou meditacijo tretjega očesa in začeu vedno bol intenziuno zaznavat neke lepljive sence okoli sebe, temu izkustvu je pole slediu intenziven strah in občutek d morem vn z tem sobe k nekomu ni ušeč d sm notr.
Pr zajtrku sm uprašu mamo kdo je prej živeu u tej hiši in rekla je d neka družina k so jih sosedi poznali, prašu sm jo d kaj je biw tisti prostor prej in rekla je d njihova dneuna soba. Prašu sm jo d če je možno d je kdo tm umrl in rekla je d ja, sej ljudje pač umirajo...

dobre odgovore sm najdu pole na tej strani: http://www.clairvision.org/slovenian/entitete.html#_Kako_se_lahko_entiteta%20nas...

in moj um je srejeu najbol verjetno pojasnilo za te reči, pač d so notr neki delci zavesti k niso še zapustili organskega sveta...
nadaljevou sm z meditacijo u tej sobi(zato ker je tema in tišina in me noben(torej noben, razn njih) ne moti in niam druge take sobe u hiši)
po kakih 5ih dneh sm se počutu zaspan, cele dneve sm zehou, uglavnem energetsko prazen, tudi neka oblika depresije se mi je začela kazat xP

Šow sm na posvet h ženski k nej bi se malo bol ukvarjala zs temi rečmi in mi je svetovala nej malo toučem zs kuhaunco po ponvi, zažigam kadila in sveče pa take fore....to sm tudi nrdu in za kake 2 dni sm se spet dobro počutu notr, meditirat tam pa sm nehu, upoštevajoč njen nasvet. U plac sm tudi nekako počasi nehu hodit kdr sm spet začutu to prisotnost...
mew sm namen tudi nikoli več it tja ampak, testi u šoli so končali in za vikende so se začeli klapa dougočasit, mojga svarila pa seveda noben ni jemau resno in smo spet priredili kaka 2 žura na kjerih začuda ni šlo nč narobe....sklepou sm zato k noben ne verjame u te reči + ne posvečajo temu pozornosti.

Enkrat sm eleteu notr neki iskat in sm prow slišou tako zatohlo dihanje, ku stare nunke kdr majo zamašen nos, in me je prestrašlo in sm spizdiu vn kolkr hitro sm lahko...

ko sm pole endrugi dan  biw sam notr in upaliu špinel sm spet dubu tisti občutek d morem vn in sm vn tudi šou. K sm pršu nazaj (prliman ko zmaj), sm pred sabo začutu neko energetsko polje k me vleklo stran - torej proti vratom, hotu sm počakat d vidim kej se zgodi če neubogam nihovega poziva nej grem vn in ni blo 2 sekunde ko sm dubu prow zareš šus, šok po celem telesu, ku d bi neki šlo skozi mene...nekakšen kristaliziran energetski sunek...neznam opisat natančno, podobno je blo kepi snega k prleti u fris alpa kdr te strese eletrika. Nevem kako sm razbrau d gre za žensko staro neki čez 70, bol boga. Ni pa edina notr.... Spet sm pobrau šila in kopita u strahu in se stuširou in šow spat. Plac je ostau neposprauljen, notr si pa nism upu še 2 dni, ko sm se vrnu d ga pospravim sm jih začeu nagovarjat in povedu d zdej to spucam in pole se čez kake 2 tedna vrnem d jih odženem. (že enkrat prej sm jih prosu nej odidejo pa ni šlo)...no in kot da use to nebi blo dovol in bi se jst tega placa izogibou in bi usi žveli u sožitju sm drezu tja not in jih, ku zgleda, šebol razkuru...

Danes naprimer k sm hotu zaspat sm spet čutu nek hlad k se širi od stopal proti kolenom in ni me motlo, poskušu sm karseda ustavit misli in zapsat, zdrsnu sm u napol spanje(nevem kko drgači opisat to stanje) in se u šoku zbudu k sm čutu ku d bi me en davu okrog vratu, zbudu sm se zs sunkom....prvo sm pomislu d so tudi u moji sobi (k je prowtako stara) in sm zato šow spat u drugo sobo, kr potleh...čez 3  minute isti občutek po nogah...spet sm se trudu ignorirat nakar je stvar pršla na peak. Spodej so začeli neki lešniki al kej jst vem kej je blo skakat potleh(prvo sm mislu d gre za zmzovalnik k dela led, mamo pač tazga d ga sam nrdi in k ga je dovol strese u "zbiralnik"...)
zvok je postal bol neenakomeren ku neko toučenje potleh...in k sm že mislu d se je poleglo se opre pipa sama ot sebe in voda teče kakih 10s in se spet zopre....
ugotovim d mam u bajti poltegreiste(http://en.wikipedia.org/wiki/Poltergeist) in zdej tuki popizdevam za kompom, ker se mi pipa odspodi ševedno pržiga zdej ko to pišem....ostali družinski člani lepo spijo, torej te reči se znašajo samo nad mano...

sprjaznu sm se d bo to neprespana noč, čeprow mam jutri šolo ampak za naprej... wat du?? Undecided Undecided usaj ku nej zaspim mi svetujte al neki??
do kjere stopnje me te reči lahko poškodujejo in kolko je to nevarno??  
in kako to d dozdej teh frk ni blo, a sm jih res razkuru al kej??
in kako se to prežene/ uniči/ odslovi??
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5682
Dolenjska
Gender: male
Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #1 - 19.10.2011 at 08:46:28
 
Mislim, da ti ne pustijo spati tvoji lastni strahovi in nezavedna prepričanja o obstoju duhov, ki povzročajo halucinacije.
Tvoja želja po meditacijah in ukvarjanje z duhovnostjo kažejo na intovertiranost in pretirano ukvarjanje z lastnimi mislimi, kar se odraža kot obsesija.
Back to top
 
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #2 - 19.10.2011 at 11:37:13
 
No tako je ko si prebujas tretje oko , se moras pac sprijaznit da imas eno oko vec  , poskusaj ga imeti odprtega glej in ne mizat pred tem kar ti kaze , tudi entitete je treba pogledat direktno brez strahu  . V nasprotnem primeru te bo psihiralo naprej , od straha bo tvoje telo v stresu in dozivljal bos te soke ki so kot energetski udar v telo , kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku .  Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro .

Stvari lahko poskusas resiti tako da skusas biti prisoten in priseben ob novem pripetljaju bodisi z entitetami ali kakrsnem kol drugem dogodku , kar pomeni da bo tvoja zavestna prisotnost nad cuti , ki so v tem primeru strah paranoja in mislimi ki isti trenutek navrzejo razne obrazlage dogodka .
 
To ti bo omogocilo da bos dojemal stvari ki so visje od telesa in visje od znanega direknto brez reakcij iz strahu ter panike ki povzrocijo motnjo jasnega pogleda. Cakre in tretje oko bo tako lahko delovalo nemoteno , meditacija bo spontana vse entitete cisto obicajne in tudi spohal bos lahko kasnega v tej sobi brez da bi karkoli zmotilo tvoj mir .
Back to top
 
 
IP Logged
 
Flower82
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 19

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #3 - 19.10.2011 at 16:00:14
 
Robi wrote on 19.10.2011 at 08:46:28:
Mislim, da ti ne pustijo spati tvoji lastni strahovi in nezavedna prepričanja o obstoju duhov, ki povzročajo halucinacije.
Tvoja želja po meditacijah in ukvarjanje z duhovnostjo kažejo na intovertiranost in pretirano ukvarjanje z lastnimi mislimi, kar se odraža kot obsesija.


ma keej?? Cheesy
pomoje nisi dobro šteku tega zs strahom, ker nism nek pretirano plašen človek, niti se nism dejansko bau tiste vode, tolčenja oziroma jutranjih prigod, samo na žiuce mi je šlo k nism mogu zaspat.
Res ful  ful strah me je blo samo spodej u sobci kake 4rkat, pa še to pomoje trava ful spotencira...to d sm use tisto samo halucinirou je pa skorej nemogoče...

glede druzga dela tvojga posta maš pa verjetno u veliki meri prow.


ego-3p wrote on 19.10.2011 at 11:37:13:
No tako je ko si prebujas tretje oko , se moras pac sprijaznit da imas eno oko vec  , poskusaj ga imeti odprtega glej in ne mizat pred tem kar ti kaze , tudi entitete je treba pogledat direktno brez strahu  . V nasprotnem primeru te bo psihiralo naprej , od straha bo tvoje telo v stresu in dozivljal bos te soke ki so kot energetski udar v telo , kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku .  Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro .

Stvari lahko poskusas resiti tako da skusas biti prisoten in priseben ob novem pripetljaju bodisi z entitetami ali kakrsnem kol drugem dogodku , kar pomeni da bo tvoja zavestna prisotnost nad cuti , ki so v tem primeru strah paranoja in mislimi ki isti trenutek navrzejo razne obrazlage dogodka .
 
To ti bo omogocilo da bos dojemal stvari ki so visje od telesa in visje od znanega direknto brez reakcij iz strahu ter panike ki povzrocijo motnjo jasnega pogleda. Cakre in tretje oko bo tako lahko delovalo nemoteno , meditacija bo spontana vse entitete cisto obicajne in tudi spohal bos lahko kasnega v tej sobi brez da bi karkoli zmotilo tvoj mir .hvala ti za tole, bom še poročal če bo danes kej podobnega. Nism pa omenu d teh entitet nikoli nism dejansko vidu, ne z tretjim ne z drugima očesoma, mogoče 2x kako senco k je švignla mimo čeprow to bi lahko načeloma ble, kot je reku Robi, tud izmišljotine moje percpecije oziroma halucinacije, medtem k za zvoke in sunke sm prepričan d to niso ble.

Zanimivo je kako točno si opisou tisti prvi sunek k sm ga dožveu u sobci "kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku."

če sm torej prow razumev, morem naslednič strah, paranojo in misli čimbol omilit in se osredotočit na zaznavo.

Also, "Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro ."
nasvet glede tega??
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #4 - 19.10.2011 at 16:23:13
 
Ne zmeni se te sluhe in sence.

Tisti sunek je pogled. vzhodnjaki tji pravijo čita.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #5 - 19.10.2011 at 16:28:53
 
žajbelj je eno tako močno čistilo. če ti ga rata zažgat, suhega, in se okopat v dimu, bi po moje moral se spucat vsega. jes ga imam tud za čiščenje prostorov. al pa kadilo, če lahko do njega prideš.
za entitete pa kaj jes vem, jes zaščitim prostore z reikijem, če imam slab občutek. vnest svetlobo, skratka in poklicat varuhe, da pospravijo stvari, ki jih sam ne moreš. ponavadi dela.  
drugač pa pravijo da se ni slabo pogovarjat in prižgat svečo in razložit, da je treba it v svetlobo. ne spomnim se se kdo je že to delal, mogoče ana..
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
Flower82
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 19

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #6 - 19.10.2011 at 18:14:19
 
Quote:
Ne zmeni se te sluhe in sence.


ni tko lahko veš...


Devi, ja to zs žajblom bom probu. Zdej glede pogovarjanja... bom jih kr rajši poskusu ignorirat d vidmo če nehajo sami od sebe..nagovarjanje je dozdej reči samo poslabšalo, če bo res kriza jim povem d je treba u svetlobo...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #7 - 19.10.2011 at 21:36:51
 
Po  meni gre pri tebi za izsiljeno duhovno pot.Preveč si v duhovnih vodah nimaš pa dovolj let in svojih življenjskih izkušenj.Zame osebno si občutno premlad,da bi lahko samostojno razvijal ???presežno duhovnost''' ,ki jo sploh ni. Podlegel si izkušnjam drugih in s preveliko dozo in zaupanjem jemlješ te zadeve. Nimaš zgrajene osebne distance do teh zadev.Predlagam ti,da živiš kot vrstniki brez teh duhovnih očenašev!!Če imaš gensko predpostavke,da dosežeš neko osebno samospoznanje se bo to samorodilo v tebi---brez prisile in tvoje volje.Tega pa ti danes še ne moreš vedeti.Da se razumeva ne podcenjujem te zato,ker si mlad.Po meni si se zaletel v ta zid s preveliko vnemo in brez napotkov in izkušenj.
Moje mnenje,ti kakor hočeš-tvoj svet -tvoja volja!!Vse dobro!
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #8 - 19.10.2011 at 21:42:07
 
Na teh mestih kjer naj bi ble razne entitete je v resnici samo tist kar se ocitno dogaja  , ce zeli oseba to videt mora biti sama mirna in praznega uma .

En nacin da jih zmagas je ce  si lahko na tem mestu totalno prepuscen temu kar tam ocitno je , ne kar mogoce je ali pa nej bi blo .  Ko si tam pozabi use kar ves o entitetah, kar si prebral al zvedu o tem .
Potem je pa se en mali miljon drugih varjant napisano od tega kako se znebit teh neprijetnosti in vse so za nasmejat .

Lahko pa tut enga spohas se nasmejis zleknes in ti je ravno dokler vidi oko. To je tapravi spirit ki se ga entitete izogibajo na dalec . Pol te tut za cakre ni treba skrbet .
Back to top
 
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #9 - 19.10.2011 at 21:54:41
 
Devi wrote on 19.10.2011 at 16:28:53:
žajbelj je eno tako močno čistilo. če ti ga rata zažgat, suhega, in se okopat v dimu, bi po moje moral se spucat vsega. jes ga imam tud za čiščenje prostorov. al pa kadilo, če lahko do njega prideš.
za entitete pa kaj jes vem, jes zaščitim prostore z reikijem, če imam slab občutek. vnest svetlobo, skratka in poklicat varuhe, da pospravijo stvari, ki jih sam ne moreš. ponavadi dela.  
drugač pa pravijo da se ni slabo pogovarjat in prižgat svečo in razložit, da je treba it v svetlobo. ne spomnim se se kdo je že to delal, mogoče ana..

Jp zajbl pa trava  , trava je v bistvu najbols ce se ti rata fejst okopat v dimu od nje .
Glede vnasanja svetlobe se strinjam tut , dodatno lehk pripomore tut mocna baterijska svetilka .
Varuhov pa ni dobro neki prevec klicarit  , en je enkrat reku da so kot telefon , lahko enkrat dobis lep racun za placat .
Back to top
 
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #10 - 19.10.2011 at 22:02:57
 
Quote:
Ne zmeni se te sluhe in sence.

Tisti sunek je pogled. vzhodnjaki tji pravijo čita.

Lp,Igor


Kaj mislis , da te sune ker pogledas al zarad tistga kar je pred pogledom ?
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #11 - 20.10.2011 at 10:11:26
 
Spremeni se pogled. Prepoznavanje oblike in s tem lepote se spremeni, misel se razdraži in pošlje drugačen impulz.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #12 - 20.10.2011 at 11:48:52
 
Pogled je pogled , mora pa biti nek vzrok za neki kar je ful sok za telo ...
Back to top
 
 
IP Logged
 
x_igor
Ex Member
Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #13 - 20.10.2011 at 11:58:40
 
ego-3p wrote on 20.10.2011 at 11:48:52:
Pogled je pogled , mora pa biti nek vzrok za neki kar je ful sok za telo ...

Nov pogled je šok za razum, ki deluje po navadi.
Back to top
 
 
IP Logged
 
ego-3p
5
*****
Offline


Posts: 1399

Re: Ne pustijo mi spat.
Reply #14 - 20.10.2011 at 12:22:12
 
No ja saj pravijo navada je zelezna srajca, zato pa tolk bolj strese .
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3