Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Svetovalnica >> Ne pustijo mi spat.
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1318982566

Message started by Flower82 on 19.10.2011 at 02:02:46

Title: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 19.10.2011 at 02:02:46

Najprej da se predstavim. Sem 17 let star fant iz okolice Nove Gorice.  
Tale forum pomalem obiskujem/pregledujem že kake 3 mesece, pa se mi dozdej ni zdelo potrebno registrirat, zdej ko mam pa konkretno uprašanje oziroma zgodbo ki bi jo rad deliu z vami sm to naposled storil.

Torej, leta 1997, ko se mi rodi brat se moja starša odločita d rabimo veliko hišo k u bloku pač ni blo več prostora. No in sta kupla neko staro (like več ku 100 let) u kjeri zdej žvim že odkar se spomnem d sm na tem planetu. Neki let smo žveli u spodnjem nadstropju, spominou na to žiuljensko obdobje je bol malo, samo kake slikce alpa dogodki iz otroštva. Pole smo nekako uredili bajto d zdej žvimo zgorej, z bratom sva dobila usak svojo sobico in use je blo kul.
Poleti, k je blo toplo sva z bratom nosila računalnike u spodnje prostore k so pač u tistem času hladnješi...že kot otrok se nism u tisti sobi dobro počutu, ma pač itak temu ne posvečaš pozornosti k te ta naš sistem nauči komunikacije z samo enimi bitji na tem planetu - ljudmi.

Kukrkoli, prva misel (oziroma je šlo bol za občutek no) na obstoj nečesa drugega tam notr se mi je pojavla kako leto nazaj k sm se začeu ukvarjat z meditacjo...občutek sm pozabu in žveu dalje še kake pou leta, nakar sm u knjižnci naleteu na knigo "Prebujanje tretjega očesa" od Samuela Sagana (Clairvision pa te fore)..memoriziral sem naslou in jo pustiu tam, ker sem mew takrat dosti dela z Castanedinimi knigami in šolo.

No ja, pole je pršlo poletje in zs klapo smo se odločli d nrdimo vn iz tega placa žur plac. (note: spodi ne stanujemo več že ful cajta, prostor je samevou 5 let, mi pa nismo meli kje drugje se dobivat poleti). Moji starši so se strinjali in u nekej tednih smo zazidali še en zidek tko d je ratu malo majnši, prebelli stene, opremli po naši želji in use to....
Celo poletje smo bli usakdan tm notr in kadili (ja, travo; pije ne noben od klape, čikou kadi tui ne noben.) jst in še en sva tudi sfurala par shroom tripou in to je blo uglavnem to, spodej sm mew še računalnik. Kdr sm biw u prostoru sam, sm vedno zaznavou neko prisotnost, pač navadn občutek d nisi sam, d te en opazuje, prostor sam posebi je tudi tak pajčevinast, temen, težek. Ma to me takrat sploh ni motlo, nevem zkej.

Poletje je končalo, plac sm spucu u nulo in urediu u meditacijsko-rekapitulacijski kamp, do kjerega sm dostopov samo jst prbližno en mesec in pa naša čistilka. (Also, tudi naredu sm mesečno pauzo s travo, tko d so use vonjave zginle)...pojaule so se nove vonjave, take neprijetne, čudne, neopisljive...luftu sm usakdan ma ni pomagalo. Nekega jutra pred šolo pa je bla prelomnica ko sm delou meditacijo tretjega očesa in začeu vedno bol intenziuno zaznavat neke lepljive sence okoli sebe, temu izkustvu je pole slediu intenziven strah in občutek d morem vn z tem sobe k nekomu ni ušeč d sm notr.
Pr zajtrku sm uprašu mamo kdo je prej živeu u tej hiši in rekla je d neka družina k so jih sosedi poznali, prašu sm jo d kaj je biw tisti prostor prej in rekla je d njihova dneuna soba. Prašu sm jo d če je možno d je kdo tm umrl in rekla je d ja, sej ljudje pač umirajo...

dobre odgovore sm najdu pole na tej strani: http://www.clairvision.org/slovenian/entitete.html#_Kako_se_lahko_entiteta%20naseli%20v%20hi%C5%A1

in moj um je srejeu najbol verjetno pojasnilo za te reči, pač d so notr neki delci zavesti k niso še zapustili organskega sveta...
nadaljevou sm z meditacijo u tej sobi(zato ker je tema in tišina in me noben(torej noben, razn njih) ne moti in niam druge take sobe u hiši)
po kakih 5ih dneh sm se počutu zaspan, cele dneve sm zehou, uglavnem energetsko prazen, tudi neka oblika depresije se mi je začela kazat xP

Šow sm na posvet h ženski k nej bi se malo bol ukvarjala zs temi rečmi in mi je svetovala nej malo toučem zs kuhaunco po ponvi, zažigam kadila in sveče pa take fore....to sm tudi nrdu in za kake 2 dni sm se spet dobro počutu notr, meditirat tam pa sm nehu, upoštevajoč njen nasvet. U plac sm tudi nekako počasi nehu hodit kdr sm spet začutu to prisotnost...
mew sm namen tudi nikoli več it tja ampak, testi u šoli so končali in za vikende so se začeli klapa dougočasit, mojga svarila pa seveda noben ni jemau resno in smo spet priredili kaka 2 žura na kjerih začuda ni šlo nč narobe....sklepou sm zato k noben ne verjame u te reči + ne posvečajo temu pozornosti.

Enkrat sm eleteu notr neki iskat in sm prow slišou tako zatohlo dihanje, ku stare nunke kdr majo zamašen nos, in me je prestrašlo in sm spizdiu vn kolkr hitro sm lahko...

ko sm pole endrugi dan  biw sam notr in upaliu špinel sm spet dubu tisti občutek d morem vn in sm vn tudi šou. K sm pršu nazaj (prliman ko zmaj), sm pred sabo začutu neko energetsko polje k me vleklo stran - torej proti vratom, hotu sm počakat d vidim kej se zgodi če neubogam nihovega poziva nej grem vn in ni blo 2 sekunde ko sm dubu prow zareš šus, šok po celem telesu, ku d bi neki šlo skozi mene...nekakšen kristaliziran energetski sunek...neznam opisat natančno, podobno je blo kepi snega k prleti u fris alpa kdr te strese eletrika. Nevem kako sm razbrau d gre za žensko staro neki čez 70, bol boga. Ni pa edina notr.... Spet sm pobrau šila in kopita u strahu in se stuširou in šow spat. Plac je ostau neposprauljen, notr si pa nism upu še 2 dni, ko sm se vrnu d ga pospravim sm jih začeu nagovarjat in povedu d zdej to spucam in pole se čez kake 2 tedna vrnem d jih odženem. (že enkrat prej sm jih prosu nej odidejo pa ni šlo)...no in kot da use to nebi blo dovol in bi se jst tega placa izogibou in bi usi žveli u sožitju sm drezu tja not in jih, ku zgleda, šebol razkuru...

Danes naprimer k sm hotu zaspat sm spet čutu nek hlad k se širi od stopal proti kolenom in ni me motlo, poskušu sm karseda ustavit misli in zapsat, zdrsnu sm u napol spanje(nevem kko drgači opisat to stanje) in se u šoku zbudu k sm čutu ku d bi me en davu okrog vratu, zbudu sm se zs sunkom....prvo sm pomislu d so tudi u moji sobi (k je prowtako stara) in sm zato šow spat u drugo sobo, kr potleh...čez 3  minute isti občutek po nogah...spet sm se trudu ignorirat nakar je stvar pršla na peak. Spodej so začeli neki lešniki al kej jst vem kej je blo skakat potleh(prvo sm mislu d gre za zmzovalnik k dela led, mamo pač tazga d ga sam nrdi in k ga je dovol strese u "zbiralnik"...)
zvok je postal bol neenakomeren ku neko toučenje potleh...in k sm že mislu d se je poleglo se opre pipa sama ot sebe in voda teče kakih 10s in se spet zopre....
ugotovim d mam u bajti poltegreiste(http://en.wikipedia.org/wiki/Poltergeist) in zdej tuki popizdevam za kompom, ker se mi pipa odspodi ševedno pržiga zdej ko to pišem....ostali družinski člani lepo spijo, torej te reči se znašajo samo nad mano...

sprjaznu sm se d bo to neprespana noč, čeprow mam jutri šolo ampak za naprej... wat du?? :-/ :-/ usaj ku nej zaspim mi svetujte al neki??
do kjere stopnje me te reči lahko poškodujejo in kolko je to nevarno??  
in kako to d dozdej teh frk ni blo, a sm jih res razkuru al kej??
in kako se to prežene/ uniči/ odslovi??

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Robi on 19.10.2011 at 08:46:28

Mislim, da ti ne pustijo spati tvoji lastni strahovi in nezavedna prepričanja o obstoju duhov, ki povzročajo halucinacije.
Tvoja želja po meditacijah in ukvarjanje z duhovnostjo kažejo na intovertiranost in pretirano ukvarjanje z lastnimi mislimi, kar se odraža kot obsesija.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 19.10.2011 at 11:37:13

No tako je ko si prebujas tretje oko , se moras pac sprijaznit da imas eno oko vec  , poskusaj ga imeti odprtega glej in ne mizat pred tem kar ti kaze , tudi entitete je treba pogledat direktno brez strahu  . V nasprotnem primeru te bo psihiralo naprej , od straha bo tvoje telo v stresu in dozivljal bos te soke ki so kot energetski udar v telo , kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku .  Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro .

Stvari lahko poskusas resiti tako da skusas biti prisoten in priseben ob novem pripetljaju bodisi z entitetami ali kakrsnem kol drugem dogodku , kar pomeni da bo tvoja zavestna prisotnost nad cuti , ki so v tem primeru strah paranoja in mislimi ki isti trenutek navrzejo razne obrazlage dogodka .
 
To ti bo omogocilo da bos dojemal stvari ki so visje od telesa in visje od znanega direknto brez reakcij iz strahu ter panike ki povzrocijo motnjo jasnega pogleda. Cakre in tretje oko bo tako lahko delovalo nemoteno , meditacija bo spontana vse entitete cisto obicajne in tudi spohal bos lahko kasnega v tej sobi brez da bi karkoli zmotilo tvoj mir .

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 19.10.2011 at 16:00:14


Robi wrote on 19.10.2011 at 08:46:28:
Mislim, da ti ne pustijo spati tvoji lastni strahovi in nezavedna prepričanja o obstoju duhov, ki povzročajo halucinacije.
Tvoja želja po meditacijah in ukvarjanje z duhovnostjo kažejo na intovertiranost in pretirano ukvarjanje z lastnimi mislimi, kar se odraža kot obsesija.


ma keej?? :D
pomoje nisi dobro šteku tega zs strahom, ker nism nek pretirano plašen človek, niti se nism dejansko bau tiste vode, tolčenja oziroma jutranjih prigod, samo na žiuce mi je šlo k nism mogu zaspat.
Res ful  ful strah me je blo samo spodej u sobci kake 4rkat, pa še to pomoje trava ful spotencira...to d sm use tisto samo halucinirou je pa skorej nemogoče...

glede druzga dela tvojga posta maš pa verjetno u veliki meri prow.ego-3p wrote on 19.10.2011 at 11:37:13:
No tako je ko si prebujas tretje oko , se moras pac sprijaznit da imas eno oko vec  , poskusaj ga imeti odprtega glej in ne mizat pred tem kar ti kaze , tudi entitete je treba pogledat direktno brez strahu  . V nasprotnem primeru te bo psihiralo naprej , od straha bo tvoje telo v stresu in dozivljal bos te soke ki so kot energetski udar v telo , kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku .  Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro .

Stvari lahko poskusas resiti tako da skusas biti prisoten in priseben ob novem pripetljaju bodisi z entitetami ali kakrsnem kol drugem dogodku , kar pomeni da bo tvoja zavestna prisotnost nad cuti , ki so v tem primeru strah paranoja in mislimi ki isti trenutek navrzejo razne obrazlage dogodka .
 
To ti bo omogocilo da bos dojemal stvari ki so visje od telesa in visje od znanega direknto brez reakcij iz strahu ter panike ki povzrocijo motnjo jasnega pogleda. Cakre in tretje oko bo tako lahko delovalo nemoteno , meditacija bo spontana vse entitete cisto obicajne in tudi spohal bos lahko kasnega v tej sobi brez da bi karkoli zmotilo tvoj mir .hvala ti za tole, bom še poročal če bo danes kej podobnega. Nism pa omenu d teh entitet nikoli nism dejansko vidu, ne z tretjim ne z drugima očesoma, mogoče 2x kako senco k je švignla mimo čeprow to bi lahko načeloma ble, kot je reku Robi, tud izmišljotine moje percpecije oziroma halucinacije, medtem k za zvoke in sunke sm prepričan d to niso ble.

Zanimivo je kako točno si opisou tisti prvi sunek k sm ga dožveu u sobci "kakor da bi telo za sekundo ohromelo od udara ki je podoben mocnemu elektricnemu sunku."

če sm torej prow razumev, morem naslednič strah, paranojo in misli čimbol omilit in se osredotočit na zaznavo.

Also, "Kot izgleda imas tudi rahlo blokirano prvo in sedmo cakro ."
nasvet glede tega??

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 19.10.2011 at 16:23:13

Ne zmeni se te sluhe in sence.

Tisti sunek je pogled. vzhodnjaki tji pravijo čita.

Lp,Igor

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Devi on 19.10.2011 at 16:28:53

žajbelj je eno tako močno čistilo. če ti ga rata zažgat, suhega, in se okopat v dimu, bi po moje moral se spucat vsega. jes ga imam tud za čiščenje prostorov. al pa kadilo, če lahko do njega prideš.
za entitete pa kaj jes vem, jes zaščitim prostore z reikijem, če imam slab občutek. vnest svetlobo, skratka in poklicat varuhe, da pospravijo stvari, ki jih sam ne moreš. ponavadi dela.  
drugač pa pravijo da se ni slabo pogovarjat in prižgat svečo in razložit, da je treba it v svetlobo. ne spomnim se se kdo je že to delal, mogoče ana..

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 19.10.2011 at 18:14:19


wrote on 19.10.2011 at 16:23:13:
Ne zmeni se te sluhe in sence.


ni tko lahko veš...


Devi, ja to zs žajblom bom probu. Zdej glede pogovarjanja... bom jih kr rajši poskusu ignorirat d vidmo če nehajo sami od sebe..nagovarjanje je dozdej reči samo poslabšalo, če bo res kriza jim povem d je treba u svetlobo...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Alojz in Sandib on 19.10.2011 at 21:36:51

Po  meni gre pri tebi za izsiljeno duhovno pot.Preveč si v duhovnih vodah nimaš pa dovolj let in svojih življenjskih izkušenj.Zame osebno si občutno premlad,da bi lahko samostojno razvijal ???presežno duhovnost''' ,ki jo sploh ni. Podlegel si izkušnjam drugih in s preveliko dozo in zaupanjem jemlješ te zadeve. Nimaš zgrajene osebne distance do teh zadev.Predlagam ti,da živiš kot vrstniki brez teh duhovnih očenašev!!Če imaš gensko predpostavke,da dosežeš neko osebno samospoznanje se bo to samorodilo v tebi---brez prisile in tvoje volje.Tega pa ti danes še ne moreš vedeti.Da se razumeva ne podcenjujem te zato,ker si mlad.Po meni si se zaletel v ta zid s preveliko vnemo in brez napotkov in izkušenj.
Moje mnenje,ti kakor hočeš-tvoj svet -tvoja volja!!Vse dobro!

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 19.10.2011 at 21:42:07

Na teh mestih kjer naj bi ble razne entitete je v resnici samo tist kar se ocitno dogaja  , ce zeli oseba to videt mora biti sama mirna in praznega uma .

En nacin da jih zmagas je ce  si lahko na tem mestu totalno prepuscen temu kar tam ocitno je , ne kar mogoce je ali pa nej bi blo .  Ko si tam pozabi use kar ves o entitetah, kar si prebral al zvedu o tem .
Potem je pa se en mali miljon drugih varjant napisano od tega kako se znebit teh neprijetnosti in vse so za nasmejat .

Lahko pa tut enga spohas se nasmejis zleknes in ti je ravno dokler vidi oko. To je tapravi spirit ki se ga entitete izogibajo na dalec . Pol te tut za cakre ni treba skrbet .

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 19.10.2011 at 21:54:41


Devi wrote on 19.10.2011 at 16:28:53:
žajbelj je eno tako močno čistilo. če ti ga rata zažgat, suhega, in se okopat v dimu, bi po moje moral se spucat vsega. jes ga imam tud za čiščenje prostorov. al pa kadilo, če lahko do njega prideš.
za entitete pa kaj jes vem, jes zaščitim prostore z reikijem, če imam slab občutek. vnest svetlobo, skratka in poklicat varuhe, da pospravijo stvari, ki jih sam ne moreš. ponavadi dela.  
drugač pa pravijo da se ni slabo pogovarjat in prižgat svečo in razložit, da je treba it v svetlobo. ne spomnim se se kdo je že to delal, mogoče ana..

Jp zajbl pa trava  , trava je v bistvu najbols ce se ti rata fejst okopat v dimu od nje .
Glede vnasanja svetlobe se strinjam tut , dodatno lehk pripomore tut mocna baterijska svetilka .
Varuhov pa ni dobro neki prevec klicarit  , en je enkrat reku da so kot telefon , lahko enkrat dobis lep racun za placat .

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 19.10.2011 at 22:02:57


wrote on 19.10.2011 at 16:23:13:
Ne zmeni se te sluhe in sence.

Tisti sunek je pogled. vzhodnjaki tji pravijo čita.

Lp,Igor


Kaj mislis , da te sune ker pogledas al zarad tistga kar je pred pogledom ?  

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 20.10.2011 at 10:11:26

Spremeni se pogled. Prepoznavanje oblike in s tem lepote se spremeni, misel se razdraži in pošlje drugačen impulz.

Lp,Igor

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 20.10.2011 at 11:48:52

Pogled je pogled , mora pa biti nek vzrok za neki kar je ful sok za telo ...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 20.10.2011 at 11:58:40


ego-3p wrote on 20.10.2011 at 11:48:52:
Pogled je pogled , mora pa biti nek vzrok za neki kar je ful sok za telo ...

Nov pogled je šok za razum, ki deluje po navadi.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 20.10.2011 at 12:22:12

No ja saj pravijo navada je zelezna srajca, zato pa tolk bolj strese .

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 20.10.2011 at 12:27:19


ego-3p wrote on 20.10.2011 at 12:22:12:
No ja saj pravijo navada je zelezna srajca, zato pa tolk bolj strese .

Seveda, sploh z železom na sebi :)

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 20.10.2011 at 13:07:46

flower ... nimaš se kej bat
preprosto zahtevi od njih da ti povejo kdo so
in kaj hočjo ...
(če te ne jebejo pa salvija)

zaspat ne moreš ker si nemiren
vsaj zasnova za nemir pa je v tebi ...
mogoče so te castanjedine zadeve potegnle

trava pač izostri čute in čutlia ... in pač vidš še mal več
:P


strah je znotri prazn okol ga pa nč ni
kar ga sfuraš ga sam sfuraš ...
zahtevi od njih da ti povejo kdo so
in kaj hočjo ...


najboljš da se mal prizemljiš mogoče
da se ti prva čakra mal popedena
od tega se ti bo tud sedma
meditirat ne rabiš, ker verjetno ne meditiraš ampak se koncentriraš ...žajblja (salvija) kr celo posodico nafuraš - par decilitrov
ga zakurš in pihneš, da se kadi k brata - nej zafila celo sobo ;)
če so slučajno nekooperativni ti duhci
:Palojz je reku dobr
žal pa ma alojz kr neki let
in ne zmore razumet da se je full ljudi inkarniralo u raznorazna kristalna telesa u zadnjm času in da te duše te izkušnje ki jih leta prinesejo že majo ... osvojene ... treba se je samo spomnt in greš na naslednjo stopnjo
telo zdrži brez blema
frdrmore je vibracija danes totalno druga kot pred leti ...
informacije so čist druge
vedenje je drugo
znanje je drugo
drugačno
apgrejdano

do neke mere sto posto dam prov alojzu da si mal mlad da bi se s tem na tak način ubadou ... ampak nisi najmlajši ... poznam ljudi ki so bli mlajši kot si ti zdej in so mel spontana lucidna sanjanja sred dneva ...
torej
use kar ne veš in ti je vrženo pred nos treba raziskat
iz tega boš dubu izkušnje
in modrost

duhci in poltergajsi in podobne smeti so res tečne če se ti primerijo ... ampak ... so tm z nekim namenom - ponavadi ...
izved njihov namen od njih ...
Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Robi on 20.10.2011 at 15:46:03


Quote:
trava pač izostri čute in čutlia ... in pač vidš še mal več

Predvsem tisto, kar ne obstaja. :)
Že tako občutljivo osebo, naredi še bolj zmedeno in prestrašeno, saj poveča vpliv informacij in zmanjša mejo med resničnim in navideznim.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 20.10.2011 at 17:51:58


Alojz in Sandib wrote on 19.10.2011 at 21:36:51:
Po  meni gre pri tebi za izsiljeno duhovno pot.Preveč si v duhovnih vodah nimaš pa dovolj let in svojih življenjskih izkušenj.Zame osebno si občutno premlad,da bi lahko samostojno razvijal ???presežno duhovnost''' ,ki jo sploh ni. Podlegel si izkušnjam drugih in s preveliko dozo in zaupanjem jemlješ te zadeve. Nimaš zgrajene osebne distance do teh zadev.Predlagam ti,da živiš kot vrstniki brez teh duhovnih očenašev!!Če imaš gensko predpostavke,da dosežeš neko osebno samospoznanje se bo to samorodilo v tebi---brez prisile in tvoje volje.Tega pa ti danes še ne moreš vedeti.Da se razumeva ne podcenjujem te zato,ker si mlad.Po meni si se zaletel v ta zid s preveliko vnemo in brez napotkov in izkušenj.
Moje mnenje,ti kakor hočeš-tvoj svet -tvoja volja!!Vse dobro!Izsiljena duhovna pot, zdej si me s tem kr zmedu malo...

Pred kakim letom sm komej padu u to, kar ti imenuješ duhovne vode, in še to tko d me je mama peljala h eni ženski zato k sm meu frko zs šolo. Kot večina mojih vrstnikov, sm po šoli vedno šow geekat igrce na komp alpa pred TV namesto se učit alpa posprauljat kuhnjo in sesat bajto in sm pole bil pogosto brez nalog in slab pr ocenah oziroma sem se učil en dan pred testom pa take....
no in mi je "napletla" to zgodbo o senčnem aspektu uma in razmišljanju in kako črpa energijo prek misli in podzavestnih početji pa pole prek samopomembnosti in pomilovanja in dala za prebrat "Don Miguel Ruiz - Glas Spoznanja"...povedla d če bom uleteu domou s tišino in mu nebom pustu d me prpravi do tega d grem na komp, bo bujši, kar je dejansko tudi blo, celo učit sm se začeu sproti in z veseljem...ampak stvari so šle naprej od prvotnega plana, sploh po LSD tripu marca, ko me je raztaulo na koščke in sm se 10 ur tm zgubljou sam u sebi, mi nekako razjasnlo par stvari...
nekako mi je pole do prvomajskih uspelo nabrat solidno stopnjo notranje tišine, nakar so se zčnle pojauljat izjemno sinhronistične reči u mojem lajfu od knig do filmčkou, dokumantarcou, oseb...Če pogledam kam sm pršu po enem letu se mi zdi ku drugo žiuljenje in okolje res, počutim se ku d bi me odklopli iz matrice (čeprow sm dozdej mislu d se je use to nekako moglo zgodit in je koristno, tvoj post me je pa malo odvrnu od tega prepričanja)...strinjam se z tabo d sm se očitno preveč nafilu z infromacijami oziroma prehitro "zaleteu u ta zid" in mam premalo prakse oziroma izkušen in predusem let, samo jebiga lej, zdej to, d bi na use pozabu in se vrnu u svet vrstnikou in njihovega mišljenja in dejaunosti, k se uglavnem vrtijo okoli frk zs profesorji, nogometa in pičk, nekako ni možno. Niti tega nočem, bom pa uspoštevou tvoj nasvet in se ot tega malo oddaljiu, zgolj zato d ne končam na kaki psihjatrični bolnišnici, kar mi res nebi ugajalo.
Gape ja, to zs spraševanjem kdo so bom malo počaku, ker me nekako ne zanima, hočem samo d mi nehajo težit. Ševendo upam na to d bojo dali mir če jih ignoriram, konckonceu rabi usaka stvar tvojo pozornost če hoče delovat. (učjrej naprimer so pet minut ustrajali in sm potem zaspau u izi (čeprow je tudi res d sm biw utrujen do konca) in se zbudu ponoči samo še kakih 2x, drugače je bla mirna noč)…bomo vidli kako bo danes k sm malo bol prespan…
Mam pa še par uprašanj glede tvojga posta:
»mogoče so te castanjedine zadeve potegnle«
potegnle kam?? Malo u levo stran, kot to on imenuje??
»najboljš da se mal prizemljiš mogoče« kaj si s tem mislu??

In »
duhci in poltergajsi in podobne smeti so res tečne če se ti primerijo ... ampak ... so tm z nekim namenom - ponavadi ...
izved njihov namen od njih ...«
Nevem zakaj se ti zdi pametno d bi te pojave preučevau ali skušou umeščat u znano in si bildat izkušnje in modrost, konckonceu ni pravi čas zato, ker bi rad biw prespan. Nimam cajta za njih zarad šole in treningou, rad bi samo d me pustijo na miru. K zdej so se lotili delat pizdarje že podnevi….
Egotrip, use tvoje ideje razn une zs travo so mi ful ušeč. Pokou se zdej dokler se to ne konča nebom, ker, kot pravi Robi, me nrdi ful bol občutljiuga in zmedenega. Žajbl sm pa dau na sušenje dns.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Petra G. on 20.10.2011 at 17:56:06


Flower82 wrote on 19.10.2011 at 02:02:46:
Najprej da se predstavim. Sem 17 let star fant iz okolice Nove Gorice.  
Tale forum pomalem obiskujem/pregledujem že kake 3 mesece, pa se mi dozdej ni zdelo potrebno registrirat, zdej ko mam pa konkretno uprašanje oziroma zgodbo ki bi jo rad deliu z vami sm to naposled storil.

Torej, leta 1997, ko se mi rodi brat se moja starša odločita d rabimo veliko hišo k u bloku pač ni blo več prostora. No in sta kupla neko staro (like več ku 100 let) u kjeri zdej žvim že odkar se spomnem d sm na tem planetu. Neki let smo žveli u spodnjem nadstropju, spominou na to žiuljensko obdobje je bol malo, samo kake slikce alpa dogodki iz otroštva. Pole smo nekako uredili bajto d zdej žvimo zgorej, z bratom sva dobila usak svojo sobico in use je blo kul.
Poleti, k je blo toplo sva z bratom nosila računalnike u spodnje prostore k so pač u tistem času hladnješi...že kot otrok se nism u tisti sobi dobro počutu, ma pač itak temu ne posvečaš pozornosti k te ta naš sistem nauči komunikacije z samo enimi bitji na tem planetu - ljudmi.

Kukrkoli, prva misel (oziroma je šlo bol za občutek no) na obstoj nečesa drugega tam notr se mi je pojavla kako leto nazaj k sm se začeu ukvarjat z meditacjo...občutek sm pozabu in žveu dalje še kake pou leta, nakar sm u knjižnci naleteu na knigo "Prebujanje tretjega očesa" od Samuela Sagana (Clairvision pa te fore)..memoriziral sem naslou in jo pustiu tam, ker sem mew takrat dosti dela z Castanedinimi knigami in šolo.

No ja, pole je pršlo poletje in zs klapo smo se odločli d nrdimo vn iz tega placa žur plac. (note: spodi ne stanujemo več že ful cajta, prostor je samevou 5 let, mi pa nismo meli kje drugje se dobivat poleti). Moji starši so se strinjali in u nekej tednih smo zazidali še en zidek tko d je ratu malo majnši, prebelli stene, opremli po naši želji in use to....
Celo poletje smo bli usakdan tm notr in kadili (ja, travo; pije ne noben od klape, čikou kadi tui ne noben.) jst in še en sva tudi sfurala par shroom tripou in to je blo uglavnem to, spodej sm mew še računalnik. Kdr sm biw u prostoru sam, sm vedno zaznavou neko prisotnost, pač navadn občutek d nisi sam, d te en opazuje, prostor sam posebi je tudi tak pajčevinast, temen, težek. Ma to me takrat sploh ni motlo, nevem zkej.

Poletje je končalo, plac sm spucu u nulo in urediu u meditacijsko-rekapitulacijski kamp, do kjerega sm dostopov samo jst prbližno en mesec in pa naša čistilka. (Also, tudi naredu sm mesečno pauzo s travo, tko d so use vonjave zginle)...pojaule so se nove vonjave, take neprijetne, čudne, neopisljive...luftu sm usakdan ma ni pomagalo. Nekega jutra pred šolo pa je bla prelomnica ko sm delou meditacijo tretjega očesa in začeu vedno bol intenziuno zaznavat neke lepljive sence okoli sebe, temu izkustvu je pole slediu intenziven strah in občutek d morem vn z tem sobe k nekomu ni ušeč d sm notr.
Pr zajtrku sm uprašu mamo kdo je prej živeu u tej hiši in rekla je d neka družina k so jih sosedi poznali, prašu sm jo d kaj je biw tisti prostor prej in rekla je d njihova dneuna soba. Prašu sm jo d če je možno d je kdo tm umrl in rekla je d ja, sej ljudje pač umirajo...

dobre odgovore sm najdu pole na tej strani: http://www.clairvision.org/slovenian/entitete.html#_Kako_se_lahko_entiteta%20naseli%20v%20hi%C5%A1

in moj um je srejeu najbol verjetno pojasnilo za te reči, pač d so notr neki delci zavesti k niso še zapustili organskega sveta...
nadaljevou sm z meditacijo u tej sobi(zato ker je tema in tišina in me noben(torej noben, razn njih) ne moti in niam druge take sobe u hiši)
po kakih 5ih dneh sm se počutu zaspan, cele dneve sm zehou, uglavnem energetsko prazen, tudi neka oblika depresije se mi je začela kazat xP

Šow sm na posvet h ženski k nej bi se malo bol ukvarjala zs temi rečmi in mi je svetovala nej malo toučem zs kuhaunco po ponvi, zažigam kadila in sveče pa take fore....to sm tudi nrdu in za kake 2 dni sm se spet dobro počutu notr, meditirat tam pa sm nehu, upoštevajoč njen nasvet. U plac sm tudi nekako počasi nehu hodit kdr sm spet začutu to prisotnost...
mew sm namen tudi nikoli več it tja ampak, testi u šoli so končali in za vikende so se začeli klapa dougočasit, mojga svarila pa seveda noben ni jemau resno in smo spet priredili kaka 2 žura na kjerih začuda ni šlo nč narobe....sklepou sm zato k noben ne verjame u te reči + ne posvečajo temu pozornosti.

Enkrat sm eleteu notr neki iskat in sm prow slišou tako zatohlo dihanje, ku stare nunke kdr majo zamašen nos, in me je prestrašlo in sm spizdiu vn kolkr hitro sm lahko...

ko sm pole endrugi dan  biw sam notr in upaliu špinel sm spet dubu tisti občutek d morem vn in sm vn tudi šou. K sm pršu nazaj (prliman ko zmaj), sm pred sabo začutu neko energetsko polje k me vleklo stran - torej proti vratom, hotu sm počakat d vidim kej se zgodi če neubogam nihovega poziva nej grem vn in ni blo 2 sekunde ko sm dubu prow zareš šus, šok po celem telesu, ku d bi neki šlo skozi mene...nekakšen kristaliziran energetski sunek...neznam opisat natančno, podobno je blo kepi snega k prleti u fris alpa kdr te strese eletrika. Nevem kako sm razbrau d gre za žensko staro neki čez 70, bol boga. Ni pa edina notr.... Spet sm pobrau šila in kopita u strahu in se stuširou in šow spat. Plac je ostau neposprauljen, notr si pa nism upu še 2 dni, ko sm se vrnu d ga pospravim sm jih začeu nagovarjat in povedu d zdej to spucam in pole se čez kake 2 tedna vrnem d jih odženem. (že enkrat prej sm jih prosu nej odidejo pa ni šlo)...no in kot da use to nebi blo dovol in bi se jst tega placa izogibou in bi usi žveli u sožitju sm drezu tja not in jih, ku zgleda, šebol razkuru...

Danes naprimer k sm hotu zaspat sm spet čutu nek hlad k se širi od stopal proti kolenom in ni me motlo, poskušu sm karseda ustavit misli in zapsat, zdrsnu sm u napol spanje(nevem kko drgači opisat to stanje) in se u šoku zbudu k sm čutu ku d bi me en davu okrog vratu, zbudu sm se zs sunkom....prvo sm pomislu d so tudi u moji sobi (k je prowtako stara) in sm zato šow spat u drugo sobo, kr potleh...čez 3  minute isti občutek po nogah...spet sm se trudu ignorirat nakar je stvar pršla na peak. Spodej so začeli neki lešniki al kej jst vem kej je blo skakat potleh(prvo sm mislu d gre za zmzovalnik k dela led, mamo pač tazga d ga sam nrdi in k ga je dovol strese u "zbiralnik"...)
zvok je postal bol neenakomeren ku neko toučenje potleh...in k sm že mislu d se je poleglo se opre pipa sama ot sebe in voda teče kakih 10s in se spet zopre....
ugotovim d mam u bajti poltegreiste(http://en.wikipedia.org/wiki/Poltergeist) in zdej tuki popizdevam za kompom, ker se mi pipa odspodi ševedno pržiga zdej ko to pišem....ostali družinski člani lepo spijo, torej te reči se znašajo samo nad mano...

sprjaznu sm se d bo to neprespana noč, čeprow mam jutri šolo ampak za naprej... wat du?? :-/ :-/ usaj ku nej zaspim mi svetujte al neki??
do kjere stopnje me te reči lahko poškodujejo in kolko je to nevarno??  
in kako to d dozdej teh frk ni blo, a sm jih res razkuru al kej??
in kako se to prežene/ uniči/ odslovi??


enkrat sem gledala eno oddajo, ko so mel eni tud probleme s prividi, prisluhi itd v eni stari hiši, kjer so se naselili. na koncu so ugotovili, da je bila kriva plesen. ja! tudi to je opcija, glede na starost hiše in to, da tam več let ni nihče živel, sploh v tem prostoru. obstaja taka plesen, ki to dejansko povzroča, gre za zastrupitev. tako, da ti priporočam, da mal pobrskaš na spletu glede teh zadev in skušajte to poiskat, pač locirat, če je kaj plesni. tam v tisti hiši je bila skrita za lesom nekim, al tapetami al neki pač, se zdele ne spomnim dobro, pač ni bila vidna očem na prvi pogled, je blo treba prostor mal "prečesat".

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 20.10.2011 at 18:20:35


Petra. wrote on 20.10.2011 at 17:56:06:
enkrat sem gledala eno oddajo, ko so mel eni tud probleme s prividi, prisluhi itd v eni stari hiši, kjer so se naselili. na koncu so ugotovili, da je bila kriva plesen. ja! tudi to je opcija, glede na starost hiše in to, da tam več let ni nihče živel, sploh v tem prostoru. obstaja taka plesen, ki to dejansko povzroča, gre za zastrupitev. tako, da ti priporočam, da mal pobrskaš na spletu glede teh zadev in skušajte to poiskat, pač locirat, če je kaj plesni. tam v tisti hiši je bila skrita za lesom nekim, al tapetami al neki pač, se zdele ne spomnim dobro, pač ni bila vidna očem na prvi pogled, je blo treba prostor mal "prečesat".


sicer zelo zanimiva teorija ma dvomim d bi blo to krivo...plac smo prebelili in dali notr čisto drugo pohištvo, in preprucali res tipi topi, tko d plesni ni moglo bit notr, doro res u kakem extremu, ku praviš za lesom, ookno je ostalo isto in je leseno. Stanovanje kjer žvimo, torej zgorej ja pa u celoti na novo pozidano tko d plesen nima šans zgorej...sploh pa sm, kot sm že povedu, trdno prepričan d ne gre za privide in prisluhe...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Petra G. on 20.10.2011 at 18:27:14


Flower82 wrote on 20.10.2011 at 18:20:35:

Petra. wrote on 20.10.2011 at 17:56:06:
enkrat sem gledala eno oddajo, ko so mel eni tud probleme s prividi, prisluhi itd v eni stari hiši, kjer so se naselili. na koncu so ugotovili, da je bila kriva plesen. ja! tudi to je opcija, glede na starost hiše in to, da tam več let ni nihče živel, sploh v tem prostoru. obstaja taka plesen, ki to dejansko povzroča, gre za zastrupitev. tako, da ti priporočam, da mal pobrskaš na spletu glede teh zadev in skušajte to poiskat, pač locirat, če je kaj plesni. tam v tisti hiši je bila skrita za lesom nekim, al tapetami al neki pač, se zdele ne spomnim dobro, pač ni bila vidna očem na prvi pogled, je blo treba prostor mal "prečesat".


sicer zelo zanimiva teorija ma dvomim d bi blo to krivo...plac smo prebelili in dali notr čisto drugo pohištvo, in preprucali res tipi topi, tko d plesni ni moglo bit notr, doro res u kakem extremu, ku praviš za lesom, ookno je ostalo isto in je leseno. Stanovanje kjer žvimo, torej zgorej ja pa u celoti na novo pozidano tko d plesen nima šans zgorej...sploh pa sm, kot sm že povedu, trdno prepričan d ne gre za privide in prisluhe...


praviš, da to samo ti doživljaš. ti si tudi največ dogajal v tisti sobi, torej vsekakor opstaja opcija plesi/zastrupljenosti.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 20.10.2011 at 18:35:55


Petra. wrote on 20.10.2011 at 18:27:14:
praviš, da to samo ti doživljaš. ti si tudi največ dogajal v tisti sobi, torej vsekakor opstaja opcija plesi/zastrupljenosti.to je res, tudi ta možnost obstaja, ma je ena zadnih...res je d dožiuljam to samo jst, ma še celo na wikipediji piše da, "...poltergeists have traditionally been described in folklore as troublesome spirits or ghosts which haunt a PARTICULAR person....", torej je to nekako lahko razlaga zakej to samo jst dožiuljam... ma u sobco nism zdej hodu že odkar sm jo spucu, zdi se mi d pondelka, in tudi, če bi bla dejansko kriva plesen bi to začeu dožiuljat poleti k sm tam prežveu like 10 ur na dan, napa zdej k grem notr za 1 uro usake 3 dni...tisto je bla soba dejansko samo za se počit, zdej k sm zs tem na pauzi niam več tm kej iskat,...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Petra G. on 20.10.2011 at 19:08:16

probi raziskat vse možnosti. good luck!

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Alojz in Sandib on 20.10.2011 at 20:58:05

Gape

Nič osebnega.Reinkarnacija v taki obliki kot je razume večina sploh ne obstaja.Duša je večna samo zadeve je treba razumeti kje je večna in kje ciklična individualna. Kaj pa je pravilna definicija duše zate? Jaz ne razumem a ti pa razumeš? Zakaj se pojavljajo t.i. indigo,kristalni in podobni otroci? Fantu sem lepo povedal njegova volja njegov svet.Ali ve,da ima genske predispozicije,da je njegova bioelektrodinamika usklajena z galaktično em frekvenco njenega sedanje ga časa EM valovanja??
Kakšni duhci vragci in podobne new age duhovne smeti.EDino pravo vedenje'' apaurušeja'' teološka brezčasna civilizacijska zapuščina,da bi jo nekdo razumel mora vedeti,ali ima prebujeno s pomočjo EM frekvenc  brezčasno gensko spominsko kodo dušo??
Poznati in razumeti mora paradoks lastnega bivanja svojo soodvistnost od prostora-časa svojega bivanja!! Še milijon stvari je ki jih je potrebno ozavestiti,da bi bil človek sposoben potrebne distance do raznih novodobnih sanjačev ,ki pojma o pojmu resnično nimajo.Flancajo zadeve,ki jih ne znajo obrazložiti in ne utemeljiti. Resnično si me razkuril -ker si se nepoklican- dovolil sodbo o meni!!

NI moj ego kriv ,kriv je tvoj ego,ker imaš občutek ,da nekaj razumeš a ne dojemaš,da si ujetnik lastnega uma!!Paradoks našega bivanja.

Tole si zapomni ; INtelekt ni nikakršno merilo človeške modrosti,če v tem intelektu ni zaznati prebujene duše!!

Nikoli nikogar ne sodim,ampak priporočam,podam mnenje! Tisti,ki druge sodi po sebi ne ve nič o ljudeh in njihovi biti.!!

Ne zameri- tokrat si si dovolil preveč za moj okus! Kakšen sem itd je moja skrb: Važno je,da ne delam drugim tistega,kar ne želim- da delajo meni!Osnovno pravilo,ki bi se ga ravno tzi moral najbolj držati!!

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 20.10.2011 at 21:28:24


Robi wrote on 20.10.2011 at 15:46:03:

Quote:
trava pač izostri čute in čutlia ... in pač vidš še mal več

Predvsem tisto, kar ne obstaja. :)
Že tako občutljivo osebo, naredi še bolj zmedeno in prestrašeno, saj poveča vpliv informacij in zmanjša mejo med resničnim in navideznim.

Trava pac malo pospesi celoten proces, ga ojaca to je vse zato mora bit nadzor nad cutili vecji .

Flower , pa ja itak bos ti sam naredil karkol pac bos ... tako kot je alojz zgoraj rekel za reinkarnacijo je tut glede entitet poltergeistov in podobnih bubu duhcev tako da v taki obliki kot jih vecina razume sploh ne obstajajo , in tako tut dejansko je .
To da so ljudje v teh prostorih ze umirali te ne rabi skrbet , malo pomisli kolko telesckov je tacalo po zemlji in kako dolgo jo ze gulimo , cloveski ostanki so povsod in v vsem, umirali so ljudje vsepovsod na miljone njih . Sem zivel v hisi kjer je v spalnici umrl moski in spal v isti postlji lahko tut cel dan kot ubit , ugani kje spim zdaj  :o Problem je ker ti zivis z idejo da je neki tam kar tebi nagaja in si jim ful zanimiv . Tisto neki pa pol isces beres okol in neki nagruntas kar pri bogu bozjem nisi in tut nebos nikol vidu . Uvidel bos mogoce svojo idejo in pol bodo tut entitete razkrinkane .


Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 21.10.2011 at 13:03:24


Flower82 wrote on 20.10.2011 at 17:51:58:
... rad bi samo d me pustijo na miru. K zdej so se lotili delat pizdarje že podnevi….


mhm
kr deu ...
men pač zgleda da boš mogu izvedet od njih kakšen je njihov namen ... se zučit še te lekcije ... nisi prvi ki je pršu mimo ki se je zbudu iz sna in verjetno nisi zadnji ki te bo tvoj lastni strah odvrnu od raziskovanja neznanega
ampak zato smo kle, da strah premagamo, da meje odmaknemo in njih  zidove podremo

usak ma svojo nalogo, en tako en drugačno
mogoče si trenutno na nekih starih poteh iz šezdesetih, pa ni blema ... boš hmal najdu pot nazaj - se mi zdi ...


kot si reku


Quote:
zdej to, d bi na use pozabu in se vrnu u svet vrstnikou in njihovega mišljenja in dejaunosti, k se uglavnem vrtijo okoli frk zs profesorji, nogometa in pičk, nekako ni možno. Niti tega nočem


nisi za oblivion kle
ignorance is bliss ... ko pa nisi več ignorant, pač nisi več ...castanjeda je pač opisoval poti mehiških indijancev - šamanov ... tm je velik konceptov ki so novi ... ki sicer obstajajo pri raznih tehnikah in tko ... zadeve ma zlo u piko popisane, tko da med branjem res notr padeš ... in če je to tvoj svet, če ga že obvladaš, se spomneš ...
o levi strani se ne spomnem nč dost ...
vsakdo ki hoče iz leve možganske polovice se vn skopat ... mora na levi začet in proti desni hodt ...
se reče najprej je treba razumu - umu - povedat zgodbice ... za ego ... da ego sploh začne dojemat da take zadeve obstajajo ... in u zgodbicah se lahko uloviš, ker one so tm samo zato da premaknejo zavest ... castanjeda se spusti na nivo ega da te od tm premakne naprej ... se sam premakneš naprej lahko sploh, ker dojameš da obstaja naprej ... da obstaja svoboda ...
se je pa treba znebit predatorjev
in ti predatorji so old skull
ne rečem da jih dandanes ni ... so ... ampak nimajo moči nad tabo ... nwem ... res ... sam zdi se mi :P


prizemljenost je neki kar ni odflowtanost
prizemljuješ se ko neki delaš - k švic teče, k hodš, po možnosti po ravnem ... po zemlji (asfalt je podzemlje) ... eni pravjo tud da ko se učiš ... ukratko pa ko si pedenaš preživetje - prvi nivo - prvo čakro ... to je nam u sloveniji povečini dano samo po sebi ... in se s tem ni treba tolk ubadat ...
rastafarijanci npr rečejo da tobak dodajo u joint zato da prizemlji ... da čistak preveč odpele ... ne moreš pol nč delat ... delat je pa treba ... usaj vtis dajat da kej delaš, če ne te drugi postran gledajo ... in duhci pridejo - od njih :Pnwem zakaj se mi zdi to pametno ...
verjetno so mi povedal, al pa sm slišu al pa prebral, da je to pač najboljša obramba ...
(zgodbo o senčnem aspektu uma in razmišljanju in kako črpa energijo prek misli in podzavestnih početji)
da pač izveš od njih kaj in kako ...
če niso iz naše dimenzije te tko ne bi smel kontaktirat ... se ti kazat ...
pa tud nč te ne stane, jih prašat ... lahko še frendi ratate ... mogoče majo kašne bistvene informacije zate
ki ti jih ne more noben od nas s pobrisano zavestjo dat ...

nwem

vem pa da čas za spat in bit spočit ni glih pravi
zdej je pritisk močn
pol nas je poležanih in se ubadamo s svojim telesom
treba je trgat zdej ... kar pač lahko ...

časa pač zmanjkuje ... ti jih kr lepo praši kaj hočjo ... zakaj so tm ... njim se očitno zdiš še preveč prizmeljen ... in te odvračajo od zemeljskih aktivnosti ... levih

tko si izbral ... to morš vedet!


ne rečem da morš hodt kašno od poti, ampak ljudje ki so te poti hodil, so tko rekl ... zvedet od njih kaj hočjo, kdo so ... ipd


ganja je rastlina moči
in ti da moč
u teh svetovih kjer ti hrana ne da moči in ti denar ne da moči ... še psihiater te sam gleda ko bi mu začel govort kar pišeš kle


egotrip že ve


... alojz, Nič osebnega.
Reinkarnacija je pač zgodbica za ego, ki pač ne zmore dojet cikličnega časa ... za um, razum ... zgodba ki paše v nek okvir ... v nek drug pač ne ... pomembna pa je zavest tukja in zdaj
:P

dušo smo drugje obdeloval, če je nujno bom poisku in boš prebral ... pomoje oba razumeva, verjetno pa usak mal drugač ... veva pak oba isto se mi zdi ... je pa to kar veš hudo težko izrazit u besedah tega sveta ... manjkajo izrazi če druzga ne ... in definicije izrazov ;)


Alojz in Sandib wrote on 20.10.2011 at 20:58:05:
Zakaj se pojavljajo t.i. indigo,kristalni in podobni otroci?
Ali ve,da ima genske predispozicije,da je njegova bioelektrodinamika usklajena z galaktično em frekvenco njenega sedanje ga časa EM valovanja??

nwem ... mam pa mnenje o tem
ali ve flower to kar sprašuješ bo pa povedu, se mi zdi ...Quote:
Kakšni duhci vragci in podobne new age duhovne smeti.

očitno jih je tko vidu a ne ... verjetno to kar vidi ni glih to, je pa reprezentacija tega kar je ... skor zihr ... on ma filtre te k jih ma in je vidu kar je vidu ...


sori alojz, res te nism hotu sodit, sm pa podal mnenje ... sej ga valjda lahko ... če te pa mal razkuri pa spet ni tolk slabo ... sploh učeri k je bil tak mraz
hhhh

itaq sm ujetnik ... mi ni blem priznat in nevednež
komot pa pišem kar pišem, tko pač verjamem ... znotri trenutnih okvirov pač ... u katere smo ujeti vsi
razen tebe seveda
;)


se mi zdi da če mi kdaj slučajno rata o kom dat mnenje ki komu lahko izgleda nekoliko obsojajoče, ga hitr fašem nazaj, prehitr ... tko da nč se sekirat ...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 21.10.2011 at 22:26:45


ego-3p wrote on 20.10.2011 at 21:28:24:
Problem je ker ti zivis z idejo da je neki tam kar tebi nagaja in si jim ful zanimiv . Tisto neki pa pol isces beres okol in neki nagruntas kar pri bogu bozjem nisi in tut nebos nikol vidu.

pa sej to vem, mogoče jih je res ta moja ideja in prepričanje o njihovem obstoju zvlekla u moj svet...gape wrote on 21.10.2011 at 13:03:24:
... da obstaja svoboda ...
se je pa treba znebit predatorjev
in ti predatorji so old skull
ne rečem da jih dandanes ni ... so ... ampak nimajo moči nad tabo ...

govoriš o zunanjih al notranjih?? mislim, a strah, moč, starost in to al o barabah s kjerimi se zdej ubadam??


gape wrote on 21.10.2011 at 13:03:24:
prizemljenost je neki kar ni odflowtanost
prizemljuješ se ko neki delaš - k švic teče, k hodš, po možnosti po ravnem ... po zemlji (asfalt je podzemlje) ... eni pravjo tud da ko se učiš ... ukratko pa ko si pedenaš preživetje - prvi nivo - prvo čakro ... to je nam u sloveniji povečini dano samo po sebi ... in se s tem ni treba tolk ubadat ...
rastafarijanci npr rečejo da tobak dodajo u joint zato da prizemlji ... da čistak preveč odpele ... ne moreš pol nč delat ... delat je pa treba ... usaj vtis dajat da kej delaš, če ne te drugi postran gledajo ... in duhci pridejo - od njih :P

aha ja štekam, bistvo je d se zaposlim, pomožnosti fizično.


gape wrote on 21.10.2011 at 13:03:24:
če niso iz naše dimenzije te tko ne bi smel kontaktirat ... se ti kazat ...
pa tud nč te ne stane, jih prašat ... lahko še frendi ratate ... mogoče majo kašne bistvene informacije zate
ki ti jih ne more noben od nas s pobrisano zavestjo dat ...


evo ja zdej zs tem si me res prpravu do tega d poskušam, konckonceu me res neč n stane, prej bi te pe še prosu d mi poveš še prbližno kako nej bi jst te informacije od njih zvedu, glede na dejstvo d govorili verjetno nebojo, ali pač??
to je zato d se nebom, kot je Alojz povedu, spet spuščou u to brez napotkov in izkušenj.
gape wrote on 21.10.2011 at 13:03:24:
vem pa da čas za spat in bit spočit ni glih pravi
zdej je pritisk močn
pol nas je poležanih in se ubadamo s svojim telesom
_________
tko si izbral ... to morš vedet!


pritisk je res močn ja, se nebi mogu bol strinjat...ker se mi usakdan zgodi kej nouga za kar sm pred letom biu prepričan d je nemogoče...
Sploh glede usega zs 2012 in kar se dogaja po svetu, in okoli mene, k se vedno več piplou "zbuja iz sena in postaja neigrnorantskih", vedno več jih zanima, vedno več dvomjo ...jst se pa držim nazaj in sm nekako tiho, igram opazovalca namesto d bi biu aktiven in kdaj kej zinu kdr vem d bi mogu, pač ego malo fukari...in nasplošno je usakdan spotencirano in to dogajanje prtiska name. Ampak recimo, d maš prow, tko sm izbrau.

"
Alojz in Sandib wrote on 20.10.2011 at 20:58:05:
Zakaj se pojavljajo t.i. indigo,kristalni in podobni otroci?
Ali ve,da ima genske predispozicije,da je njegova bioelektrodinamika usklajena z galaktično em frekvenco njenega sedanje ga časa EM valovanja??

nwem ... mam pa mnenje o tem
ali ve flower to kar sprašuješ bo pa povedu, se mi zdi ... "

seveda da nevem, pojma nimam o čem govori glede EMa in moje duše...edino glede kristalnih otrok sm neki nekje že brau, to mi je torej bol znano.


"
Quote:
Kakšni duhci vragci in podobne new age duhovne smeti.

očitno jih je tko vidu a ne ... verjetno to kar vidi ni glih to, je pa reprezentacija tega kar je ... skor zihr ... on ma filtre te k jih ma in je vidu kar je vidu ... "

rajši reči, slišou kar je slišou in čutu kar pač je...ker te stvari prhajajo samo kot neki sunki alpa hlad, mravlinci po koži, čez dan tolčenje in hrup, čez noč pa blinkanje luči, blinkanje ekrana od kompa in scrollanje weppaga, šusi prej ku čem zaspat in odpiranje pip za vodo...nism jih dejansko VIDU, to je...

sploh pa to nima veze zs new age duhovnimi smetmi, usaj zame.


"komot pa pišem kar pišem, tko pač verjamem ... znotri trenutnih okvirov pač ... u katere smo ujeti vsi"
Prisoner of your own senses, victim of your own delusions. :P :PTitle: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 22.10.2011 at 11:32:16

predatorji so meddimenzijski
se hranijo s substancami ki so nasprotne ljubezni - strah, sovraštvo, ... ipd

kot ti je nakazu egotrip, ne obstaja zunanja baraba, če je ti ne pokličeš notr ... se pravi, mora bit zasnova v tebi da ti to zagledaš, da se te dotakne ... treba je vedno vedet, da čutila so zmotljiva, in da če ti vidiš neki tm zuni, še ni rečeno da je ono tm ...
lahko pa je ono tm in ti tistga ne vidiš niti

zato jih pač vprašaš ;)

da se ne matraš preveč :P


fizično delo kr dobr prizemlji ja
kašnga celo pod zemljo spravi
hhhh


jest nimam nekih izkušenj s pogovori z duhovi ...
preprosto jih vprašaš po slovensko ... lahko naglas ...
lahko jim daš tud ukaz, da zginejo ...
pač enako kot use drugo ...
pogovor - kot z živim bitjem ...
se mi zdi, da je alojz hotu rečt, da ker si tolk mlad, si verjetno kašn od tabarvastih otrok - velika verjetnost obstaja pač ... ker te vleče u te tačudaške vode, je možnost še tolk večja
in da to da si barvast, pomen da maš drgačn genetski zapis, drugačno telo, kot tisti ki so bli rojeni prej (alojz je torej napisu, da se je gape zmotu ko ga je obtožu, da ne prizna mladini da so lahko telesa že prštimana na power in da se ni treba celo življenje trenirat, da pol stopiš na pot modrosti)
torej
ker si tak kot si, ti ni treba neki trenirat meditacije.
1x probaš in znaš ... se spomneš pač ... al si se sam nauču že prej nekoč nekje, al pa si iz akaše potegnu, je prowzaprow useen ... pač fora je da se ti ni treba leta in leta z nečim ubadat, da lahko pol na to stopš in se z naslednjo zadevo ubadaš ...
zdej sm dojel da jih nisi nikol vidu
jest sm jih - zato sm verjetn sklepu da je tvoja slika
:P


to mikro spremeni zadeve
sunka scene ne prepoznam - je pa egotrip govoru o tem se mi zdi
hlad je dost normalna zadeva u stari hiši
mravljinci so dost normalna zadeva - je pa res da se pogosteje zgodijo ob srečanju z drugim
hrup je normalna zadeva ... se mi je 2x zgodil tak zvok kot da bi nekdo udaru z macolo po hiši ... smo pol rekl da so kamni padl u votlini pod bajto - stare bajte to pač majo ...
blinkanje je lahko tud samo tvoja percepcija, ko si u drugačnem stanju in drugač pomežikneš ...
wepage da scrolla sam od sebe ... se je tud že zgodil, sploh če maš velik sranj na mašini
si zihr da nekdo drug ne uporablja vode u hiši?

tko da ... ne bit žalostn če se ti ne bojo hotl javt in povedat zakaj so tm in kdo so

:P

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Devi on 22.10.2011 at 12:17:52

kar se poltergaista tiče..
se spomnim, da sem (že dolg nazaj) brala, da je v bližini takih dogodkov zmer neka oseba, ki je nabita s psihično energijo, ki jo nehote sproža v pač določeni obliki, ne da bi se sploh zavedala
marsikej smo sposobni sami delat. meni recimo se skos ekran ugaša. bolj sem napsihirana, več se dogaja
kar se tiče blinkanja (luči?), bom impressed šele, ko bo kdo čist ugasnjeno luč prižgal, ne prižgano ugašal..
voda.. pomeni čustva.. ti si lih v pravih letih za močna čustva, ki se morajo nekako razelektrit
entitete.. zmer obstajajo, povsod jih je dost, če si senzibilen.. pogovarjaj se, če imaš dober stabilen občutek, če nekej res želiš razrešit in drugač ne moreš.. drugač pa ne vem, kaj posebnega ti lahko povejo.. če so to psihične sledi ljudi, ki so živeli, to ne more bit drugač ko če bi se v živo s to staro mamo pogovarjal.. in če bi bla živa, a bi te to zanimalo? če ni živa, je zato kej bl zanimiva?
jes bi probala to spucat ne da bi se prov dost odpirala al pa ubadala s tem
sam po drugi strani pa kaj pa jes vem.. to je tvoj problem, imamo različne poti..

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 22.10.2011 at 19:55:47

[quote author=admin link=1318982566/28#28 date=1319275936]
jest nimam nekih izkušenj s pogovori z duhovi ...
preprosto jih vprašaš po slovensko ... lahko naglas ...
lahko jim daš tud ukaz, da zginejo ...
pač enako kot use drugo ...
pogovor - kot z živim bitjem ...
[/qoute]

lahko probam ma itak se mi zdi d nebo nč...


[quote author=admin link=1318982566/28#28 date=1319275936]
sunka scene ne prepoznam - je pa egotrip govoru o tem se mi zdi
hlad je dost normalna zadeva u stari hiši
mravljinci so dost normalna zadeva - je pa res da se pogosteje zgodijo ob srečanju z drugim
hrup je normalna zadeva ... se mi je 2x zgodil tak zvok kot da bi nekdo udaru z macolo po hiši ... smo pol rekl da so kamni padl u votlini pod bajto - stare bajte to pač majo ...
blinkanje je lahko tud samo tvoja percepcija, ko si u drugačnem stanju in drugač pomežikneš ...
wepage da scrolla sam od sebe ... se je tud že zgodil, sploh če maš velik sranj na mašini
si zihr da nekdo drug ne uporablja vode u hiši?
[/qoute]

ja lej ločit moreš kar se mi je dogajalo u tisti sobci, to si bli tisti sunki, za kjere pravi igor d je biw pogled, k sm kr otrpnu po njem k me je streslo - pa dobro, sej sm ga že opisovau u prvem postu. U sobco spada pole še filing neke prisotnosti, slaba čustva in počutje, in taka tška vibracja in čudno ozračje...

pole so pa še pojavi k so se mi začeli dogajat po tem k sm tisto apparently prazno sobo nagovarju in drocou notr zs raznim toučenjem in kadili.
u zgornjem nadstropju kar se mi je zgodilo(prow druge stvari); una voda k je tekla sama od sebe, toučenje in hrup (kar pa ni tko intenziun hrup d bi kdo tuku z macolo, temveč bol trkanje po vratih u neenakomernem ritmu alpa podobno u izi zvoki) pa tej blinki ekrana in luči k sm jih omenju.
Vem d webpage sami scrollajo in d bi use to lahko bla izmišljotina moje percepcije...samo sm, tisto noč k sm postou sklepou d gre za neke duhove(oziroma je to nrdiu senčni aspekt namesto mene), zato k se use sklada s tem in pač nism najdu druzga pojasnila ku d sm si nakopou poltegraista nase...k to se mi ni u lajfu nikoli zgodilo zdej pa u teh treh dneh se kr intenziuno dogaja(čeprow zdej se ja malo umirilo, sploh po tistem k sm upoštevou vaš nasvet zs kurjenjem enormnih količin žajla u sobi, edino dns zjutri sm še mew obupnu budnico*, kar pa seveda lahko tut nič ne pomeni)
in ja glede vode, je bla 1na in pow ponoči, usi so spali, brata sm celo zbudu in ga prašu če je kej tiku špinjo in me je samo gledu ko debil; torej ja, prepričan sm d tiste pipe ni tiku noben meni poznan.
Hlad pa ni vezan na uno sobo, hlad(ki sicer sploh ni hlad u tej obliki temperaturnega padca, gre za neki k me oblije po telesu, traja 2s in zgine.) doživljam samo preden zaspim (ku d dejansko nekdo noče d zaspim in me hoče zajebavat)...
Kot pravim, use te reči so lahko tudi posledica nečesa popolnoma druzga, samo tisto noč nism najdu druge razlage ku duhove. In ja, tudi šezdej ne najdem kake bolše, štekaš. Če bi jih vidu(namesto samo čutu pristnosti in slišou zvoke), bi seveda padli usi dvomi, tko se pa zgubljam nekje in iščem pojasnilo.


DEVI:
jst nevem zakaj bi sploh mogla bit impressed, ker mi to res ni cilj, d bi se igrau tuki nekega carja. Na forum sm preleteu čisto zarad teh težau in sm u neki meri negatiune komentarje in dvome o moji zgodbi z vaše strani tut prčakovau, ma tistikrat nism vidu druge rešitve pač.

ka rečeš d smo marsikej sposobni nrdit sami, me to šebol zmede ku duhovi. Pač d bi use to sam sebi delu, ker, zakaj le?? ekran že možno d bi se sam blinkou zarad moje napetosti, ma to d bi se vodaa odpirala zato k u sebi držim močna čustva je pa pomoje še majn verjetno ku d je odpira neka neorganska entiteta, nevem no... :-?

In ja, logično d mi je mrtva stara mama bol zanimiva od žive....pogovarju bi se pa rajši z živo, jo usaj vidim in vem kolko mi je nevarna, pr mrtvi nikoli ne veš...


*obupna budnica = sanju sm d sm spodi u kopalnci(ki je po naključju zravn une sobe) in sm sedeu u banji in se gledu u ogedalo nakar sm čutu in to btw zelo zelo intenziuno ku d bi me neki stisnlo z obeh strani pr plučih in se ta pritisk širi gor u glavo. Ustau sm in šow vn na hodnik, prtisk ni zginu in zbudu sm se, oziroma bolje rečeno spet padu u uno semi-sleep state, k nevem al ševedno sanjam al sm zbujen, ampak prtisk se je prenesu "u realnost" in sm se nato negibn obležau kake 4 sekunde, ku d se nebi upu premaknt, neki podobnega spalni paralizi, čeprow pomoje to ni blo to.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 22.10.2011 at 21:22:32

mhm
kolkr kol okol obrneš, maš ti precej s tem kar se dogaja
kaj točno ... treba ugotovit ...

tko si pisu

Quote:
lahko bla izmišljotina moje percepcije
(oziroma je to nrdiu senčni aspekt namesto mene)
Pač d bi use to sam sebi delu

nek del tebe to dela tebi kot celoti, da bi ti dojel kaj kot celota si ... bi se lohk tud reklo ...
če temu delu tebe še kašn drug del, ki je mal manj del tebe, pri tem pomaga, se nič dost ne spremeni ...

mogoče bi blo treba še koga povprašat kaj točno narest ... verjetno je najblj izi nažgat salvije, pa da te ona reši useh teh skrbi, pa da spet mirno spiš ... btw ... je lažje in mirneje spat po tem ko kašnga spohaš ... prowzaprow sm ga jst velik časa pohu zato da sm sploh lahko zaspal ... pa nism nikol meu nekih mor al pa kej ... ampak ... nwem ... sm bil nemiren al pa neki ... živc ... hiperaktiven al pa kašna taka diagnoza :P

težje je spipat vn iz teh dogodkov to kar rabiš zase ...a si slučajno probu it kam drugam spat?
stran od te hiše ...

usaj da se spočiješ in si nabereš moči

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 22.10.2011 at 22:02:59


gape wrote on 22.10.2011 at 21:22:32:
mhm
kolkr kol okol obrneš, maš ti precej s tem kar se dogaja
kaj točno ... treba ugotovit ...

___
težje je spipat vn iz teh dogodkov to kar rabiš zase ...


tooo ja, točno to. Mam tako težko žiuljensko obdobje bi se dalo rečt.


Quote:
verjetno je najblj izi nažgat salvije, pa da te ona reši useh teh skrbi, pa da spet mirno spiš ... btw ... je lažje in mirneje spat po tem ko kašnga spohaš ... prowzaprow sm ga jst velik časa pohu zato da sm sploh lahko zaspal ... pa nism nikol meu nekih mor al pa kej ... ampak ... nwem ... sm bil nemiren al pa neki ... živc ... hiperaktiven al pa kašna taka diagnoza :P


joo k rečeš salvia vedno pomislim na divinorum ne na žajbl...uglavnem ja, jo bom šekr kuru, in to po celi bajti.
Misliš da je možno, alpa d ma usaj kako povezavo, da je uso to nemirnost pouzročlo prow to zs travo?? K jst sm poleti biw že na 10-15 bombicah na dan in pole drugi tedn šole na šuš odrezu in dropnu na 0?? pač, intenziun prehod iz sčilanega žiuljenskega okolja nazaj u akcijo??

Quote:
a si slučajno probu it kam drugam spat?
stran od te hiše ...

usaj da se spočiješ in si nabereš moči

hahahaha "ow starši, jst bi malo šou spat h sosedom alpa h noni"
ne, mislim, da to nebo možno glede na dejstvo d nisem polnoletna oseba in kot tak po mnenju mnogih nesposoben sam zase skrbet. Pa tut nepoznam nobenga k bi me uzeu h sebi, sploh pa kej nej uporabim kot izgovor d se jim uštulim u bajto??

Pa sej spočiu sm se že nekako dovol, edino una noč me je izčrpala, zdej sm kolkrtolko kul, morda bom res probu it na enga za lahko noč...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Devi on 23.10.2011 at 00:53:24


Flower82 wrote on 22.10.2011 at 19:55:47:
DEVI:
jst nevem zakaj bi sploh mogla bit impressed, ker mi to res ni cilj, d bi se igrau tuki nekega carja. Na forum sm preleteu čisto zarad teh težau in sm u neki meri negatiune komentarje in dvome o moji zgodbi z vaše strani tut prčakovau, ma tistikrat nism vidu druge rešitve pač.

narobe si me razumel, nisem tebe osebno komentirala
sam v vseh filmih kar sem jih gledala o duhovih, se povsod ugašajo luči in še nikjer nisem vidla nobenga, ki bi kako prižgal. no, če bi se to zgodlo, pol bi res naredli (kdorkoli že to dela) vtis, k očitno je luč dost težje prižgat ko ugasnit  [smiley=1grin1.gif]
hotla sem sam rečt, da ni treba po moje, da te je strah, ker očitno imajo omejene sposobnosti in vsega ne morejo počet, ampak sam določene stvari, kdorkoli že to dela. verjamem pa da je cela stvar verjetno hudo neprijetna in anoying in upam da jo boš čimboljše rešil..

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 23.10.2011 at 11:52:25

salvija je pač salvija
ona rešuje

trava u teb povzroči nemir, ker pač odkriješ dodatne razloge, da ti to ujetništvo nekak ne sede ... ker ti dodatno odpre oči (mind/ego) za nekatere zadeve ki jih prej nisi mogu videt - doživet ... ko te svetove odpreš, jih je relativno težko nazaj zapret ...
ignorance is bliss ...
ko maš vedenje je mal težje ... nisi več tak ignorant pač ... za use kar se godi okol tebe ... in godi se fulllllll


jest mislm da se boš mogu odločt ...
al te zadeve odgnat, ker jih pač nočeš okol sebe
al pa se jim predat da boš dubu njih sporočilo ... če obstaja, če niso produkt tvoje blodnje :P
to boš verjetn odkril že če greš za en cajta drugam spat ... če boš meu tm mir, je ono res vezano na bajto

drgač pa ... kot vidm, starcem še nisi povedu o teh zadevah
mislm da je skrajni čas
ko se je men odpelal leta 2000, sm starcem najprej povedu, da lahko pomagajo na use načine k znajo (sm mogu u hribe hodt z njimi, pa obiskovat duhovneže, ki mi jih je frendica od mame ubavla ki se je s tem blj bavla - se je zvlekla s smrtne pojstle - in kadarkoli srečam njo in me objame valjda zmeri - mi gre lehtrika po hrbtenici - jo nism že dolg vidu) tud pod razno pa ne smejo niti pomislt na kašnga dohtarja al pa celo polje ... ker oni pač ne vejo 0
in sm se zvleku


torej
reče se lahko tud tko
da si si tolk poveču zavest, da se ti je s tem moč tolk povečala, da si jim postal zanimiv ... ker pač blj svetš ...
jeba je pak, ko začneš z jest in drugi ... da konckoncov smo usi edn in isti ... in zatorej, je tisto kar trenutno dojemaš kot da je izven tebe in te zajebava, je u bistvu del tebe - neintegriran del tebe ... senca rečmo ... ko boš to integriru u sebe, bo ta moč spet tvoja ... za uporabo ...
seveda je največji drek ko ne veš kam bi to moč in energijo dau ... kaj delat ... točno ...
in svetš še blj in te napadajo še blj
;)kot je rekla devi
oni naj ne bi mel moči u tem našem svetu ... majo pa do neke mere dostop do električnih signalov - jih lahko do neke mere manipulirajo (vedi da vsi čuti delujejo na osnovi električnih signalov) ... pipe pak ne morejo odpret
jim je pa najblj izi na svetu nafukat brata u sanjah, da je umazan po rokah in da se naj gre umit - in on nč o tem ne bo vedu ...

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 23.10.2011 at 16:28:44


Devi wrote on 23.10.2011 at 00:53:24:
narobe si me razumel, nisem tebe osebno komentirala

sam v vseh filmih kar sem jih gledala o duhovih, se povsod ugašajo luči in še nikjer nisem vidla nobenga, ki bi kako prižgal. no, če bi se to zgodlo, pol bi res naredli (kdorkoli že to dela) vtis, k očitno je luč dost težje prižgat ko ugasnit  [smiley=1grin1.gif]
hotla sem sam rečt, da ni treba po moje, da te je strah, ker očitno imajo omejene sposobnosti in vsega ne morejo počet, ampak sam določene stvari, kdorkoli že to dela. verjamem pa da je cela stvar verjetno hudo neprijetna in anoying in upam da jo boš čimboljše rešil..


sori pole. Ma nism reku ugašanje, pač pa blinkanje. stikala ne tikajo, gre bol za uni zvok kdr scvre muho, nato nastopi trenutek teme in spet luč...moji so torej bol šibskaste narave, z zelo omejenimi sposobnostmi, nemorjo mi res kej dosti....je pa dovol d se ustrašim, čeprow sm se navadu tudi to zdej nadzorovat; gre samo za šok k traja 2 sec in se pole umirim.
je neprijetna reč, to sigurno. Hvalabogu se je pa zdej ful umirilo, edino uno noč je bla ludnica, pa dan po tistem...zdej zvokou sploh ni več, edino preden zaspim mi neki trzajo roke in noge(in ja sm prepričan d ne naravno smao od sebe, k je preveč pogosto in se mi dozdej ni dogajalo)...celo počutim se ful bujši, skuru bom še eno rundo salvije pole bo pa pomoje kr spucano....

GAPE:
"drgač pa ... kot vidm, starcem še nisi povedu o teh zadevah"

ah kje, to sm naredu še isto noč in se jima prštulu u spalnco potleh d sm sploh lahko zaspau za par urc u mukah...pa nista tko nerazumevajoča d bi me dala u polje... mama je že tela klicarit neke izganjauce duhou k jih ona pozna in sm reku d bom prvo probu sam uredit...kar mi je zdej u veliki meri z vašo pomočjo tudi dejansko uspelo...

Če pa torej nimajo moči u našem svetu to niso bli oni, ker sm prepričan d brat(speči, zavesten, u sanjah; nikjer) ni meu veze zs tisto pipo, niti to ni biu noben od naših, ker bi slišu korake, slišu bi dihanje, slišu bi use. Bla je res tišina do konca, pipa se je pa kr oprla. Torej je zs tisto pipo blo neki druzga šebolj čudaškega.

Bom še vidu kako se bo to nadaljevalo naprej, zaenkrat kaže kr dobro.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 23.10.2011 at 17:15:11

Ti tvoji dogodki so naravni,se dogajajo sami od sebe ,ti pa jih potem razumevas skozi svojo  osebnost , skozi tisto znanje ki ga imas v spominu in je staro , upostevat moras tudi da je to zbirka znanja tudi od ostalih ljudi od katerih beres in ki naj bi vedeli .Seveda vecina ki na dolgo tolmaci o entitetah dobrih ali slabih tudi sama deluje na ta nacin . In tako nastajajo zgodbice razno razne .

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 23.10.2011 at 18:26:54


ego-3p wrote on 23.10.2011 at 17:15:11:
Ti tvoji dogodki so naravni,se dogajajo sami od sebe ,ti pa jih potem razumevas skozi svojo  osebnost , skozi tisto znanje ki ga imas v spominu in je staro , upostevat moras tudi da je to zbirka znanja tudi od ostalih ljudi od katerih beres in ki naj bi vedeli .Seveda vecina ki na dolgo tolmaci o entitetah dobrih ali slabih tudi sama deluje na ta nacin . In tako nastajajo zgodbice razno razne .Da je use to narauno glih nemoreš rečt, ker se upira kupici fizikalnih zakonou. Tudi poznam ne nobenga d bi se mu to dogajalo. To, da jst tolmačim te stvari po svoje prek dosedanjega znanja in predhodnih paradigm in si tko izmišljam razno razne zgodbe...to pa je bol verjetno oziroma kr sigurno, ja.

to pa zato:

gape wrote on 21.10.2011 at 13:03:24:
itaq sm ujetnik ... mi ni blem priznat in nevednež
komot pa pišem kar pišem, tko pač verjamem ... znotri trenutnih okvirov pač ... u katere smo ujeti vsi


Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by egotrip on 23.10.2011 at 23:12:15

Js nevem kaksne zgodbice si ti izmisljas , hocem ti povedat da kakorkoli ti to dogajanje interpretis po dogodku nima toliko veze ,saj je to samo spekuliranje in domnevanje na podlagi tvojega spomina ki pa je skupek vsega kar si do tega trenutka prebral, skratka se naucil po drugih za katere ne mores vedet koliko so sploh bli prizemljeni .

Zato se na spomin ne mores opirat , edino kar je realno je tisto kar se ocitno dogaja v trenutkih ki te medejo , torej sence odprte pipe in to kar pravis , ki pa so ce izkljucis cas in obrazlago po dogodku ravno to kar so sence so sence ... Torej kar ti ostane je da zaupas in si prizemljen , pipo ce se ti odpira jo popravi ali menjaj , vsekakor boljse kot da spekuliras dneve in noci kaj je krivo da nagaja pipa . Stvari ki se cudno obnasajo od stikal pip ...vse to je treba zrihtat zdaj ce se boste doma ukvarjal z zgodbicami o duhcih alpa modernejsimi nwa verzijami pa jih preganjali an ta al un nacin tut prav , vendar vsaj popravite vse kar ocitno ne deluje dobro , stikala so nevarna ce pride do kratkega stika , tudi pipe ki se odpirajo in podobno ni ravno varno uporabljat .


Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by gape on 24.10.2011 at 02:25:29

lol
dobr si reku

[smiley=1grin1.gif]

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 24.10.2011 at 11:41:02


ego-3p wrote on 23.10.2011 at 23:12:15:
Js nevem kaksne zgodbice si ti izmisljas , hocem ti povedat da kakorkoli ti to dogajanje interpretis po dogodku nima toliko veze ,saj je to samo spekuliranje in domnevanje na podlagi tvojega spomina ki pa je skupek vsega kar si do tega trenutka prebral, skratka se naucil po drugih za katere ne mores vedet koliko so sploh bli prizemljeni .

Zato se na spomin ne mores opirat , edino kar je realno je tisto kar se ocitno dogaja v trenutkih ki te medejo , torej sence odprte pipe in to kar pravis , ki pa so ce izkljucis cas in obrazlago po dogodku ravno to kar so sence so sence ... Torej kar ti ostane je da zaupas in si prizemljen , pipo ce se ti odpira jo popravi ali menjaj , vsekakor boljse kot da spekuliras dneve in noci kaj je krivo da nagaja pipa . Stvari ki se cudno obnasajo od stikal pip ...vse to je treba zrihtat zdaj ce se boste doma ukvarjal z zgodbicami o duhcih alpa modernejsimi nwa verzijami pa jih preganjali an ta al un nacin tut prav , vendar vsaj popravite vse kar ocitno ne deluje dobro , stikala so nevarna ce pride do kratkega stika , tudi pipe ki se odpirajo in podobno ni ravno varno uporabljat .

Maš prav.
In izgleda kadi neko slabo travo. To je vse.

Lp,Igor

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Alojz in Sandib on 24.10.2011 at 18:37:21


wrote on 24.10.2011 at 11:41:02:

ego-3p wrote on 23.10.2011 at 23:12:15:
Js nevem kaksne zgodbice si ti izmisljas , hocem ti povedat da kakorkoli ti to dogajanje interpretis po dogodku nima toliko veze ,saj je to samo spekuliranje in domnevanje na podlagi tvojega spomina ki pa je skupek vsega kar si do tega trenutka prebral, skratka se naucil po drugih za katere ne mores vedet koliko so sploh bli prizemljeni .

Zato se na spomin ne mores opirat , edino kar je realno je tisto kar se ocitno dogaja v trenutkih ki te medejo , torej sence odprte pipe in to kar pravis , ki pa so ce izkljucis cas in obrazlago po dogodku ravno to kar so sence so sence ... Torej kar ti ostane je da zaupas in si prizemljen , pipo ce se ti odpira jo popravi ali menjaj , vsekakor boljse kot da spekuliras dneve in noci kaj je krivo da nagaja pipa . Stvari ki se cudno obnasajo od stikal pip ...vse to je treba zrihtat zdaj ce se boste doma ukvarjal z zgodbicami o duhcih alpa modernejsimi nwa verzijami pa jih preganjali an ta al un nacin tut prav , vendar vsaj popravite vse kar ocitno ne deluje dobro , stikala so nevarna ce pride do kratkega stika , tudi pipe ki se odpirajo in podobno ni ravno varno uporabljat .

Maš prav.
In izgleda kadi neko slabo travo. To je vse.

Lp,Igor


Fanta je nekdo napumpal do !00%.Moral je biti nek new age zgubljenec.Skratka neizkušenost in je padel pred zid,ki mu ni kos.Mlad je bo že sprevidel kako se motil in se bo temu obdobju smejal.Doba zorenja. Jaz ga kar vidim kako vse kar prebere potem sfantazira.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by x_igor on 24.10.2011 at 19:06:14

Čas vse ozdravi.

Title: Re: Ne pustijo mi spat.
Post by Flower82 on 27.10.2011 at 21:05:11


ego-3p wrote on 23.10.2011 at 23:12:15:
Js nevem kaksne zgodbice si ti izmisljas , hocem ti povedat da kakorkoli ti to dogajanje interpretis po dogodku nima toliko veze ,saj je to samo spekuliranje in domnevanje na podlagi tvojega spomina ki pa je skupek vsega kar si do tega trenutka prebral, skratka se naucil po drugih za katere ne mores vedet koliko so sploh bli prizemljeni .

Zato se na spomin ne mores opirat , edino kar je realno je tisto kar se ocitno dogaja v trenutkih ki te medejo , torej sence odprte pipe in to kar pravis , ki pa so ce izkljucis cas in obrazlago po dogodku ravno to kar so sence so sence ... Torej kar ti ostane je da zaupas in si prizemljen , pipo ce se ti odpira jo popravi ali menjaj , vsekakor boljse kot da spekuliras dneve in noci kaj je krivo da nagaja pipa . Stvari ki se cudno obnasajo od stikal pip ...vse to je treba zrihtat zdaj ce se boste doma ukvarjal z zgodbicami o duhcih alpa modernejsimi nwa verzijami pa jih preganjali an ta al un nacin tut prav , vendar vsaj popravite vse kar ocitno ne deluje dobro , stikala so nevarna ce pride do kratkega stika , tudi pipe ki se odpirajo in podobno ni ravno varno uporabljat .tako torej,  ja ok.
Trava ni slaba in

".Mlad je bo že sprevidel kako se motil in se bo temu obdobju smejal.Doba zorenja."

ja, upam, d bo res tko :P

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.