Poet wrote on 21.03.2011 at 08:43:01:To za sonce in energijo povezano z njim jaz zelo zelo verjamem, ker vsako poletje občutim ogromen naval energije in sem veliko na soncu, med zimo je pa počutje precej slabše.
ŠE posebej škodljivo in zavajujoče se mi pa zdi, ko vsi neki "strokovnjaki" v zadnjih letih tolk opozarjajo proti soncu. Pravijo, da povzroča kožnega raka, ja pa ja, bolj se mi zdi, da sončne kreme povzročajo raka, to pa bolj verjamem.
Lp
Torej, gospod poet (pesnik). Mi poveste iz katerega bogatega kovcka izkusnj vlecete vase podatke.
resno mislim.
.......
val energije, no naj pomislim, uv radiacija se kaj,..
Mislim, da folk prevec nabijate, ti akr bodi ful na soncu pa to pa bos mel energijo ce pa rabi se kaj vec pa mislim da majo sulphur lampe daj v google pa kak film poglej ta te pa defenitivno zasenci in pol bo spa prov rasvetljen.
Resno.
Res bi rad vedel kaj anredis ce gres na ekvator za par tednov mislim da bos crknu, razen ce si crnec. Mislim, vesta kaj bi rad vedel, zakaj crnci zivijo v slovniji veste da je toel hudo nevarno za njih., Ne zato da bi jih slovenci potolkli ker fukajo anse babe in ne zato ker vse slovenek pizdo nastalvjajo njim ker je to MODERNO.
Hec, je v tem, da crnc je narejen za soncne kraje sloveniaj pa to ni in majo premal vitmaina kot sme bral neki clankov.
torej, veselo na sonce stari moj pa casopis zraven, se jajcka daj malo ven pa bo to to.
Ti povem sonce ni to akr je bilo, renso sem delal rped leti 10 let nazaj skoz na soncu po 16 ur na dan.
Dones ni pogojev, pece boli kprascia po parih urah, neki ej drgac,..
sonce, majke mi, ti poet si crnec pol ap mrbit zato si tok na socu k ga premal dobis,;9 moresit mal juzneje.
lol