Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 
(Read 15378 times)
Boštyxz
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 5859
Slovenija
Gender: male
Re: Solarna joga
Reply #15 - 24.03.2011 at 15:37:41
 
Robi wrote on 22.03.2011 at 16:44:13:
Pa še to kroži po mejlih:

PITJE OSONČENE VODE
Čista pitna voda, ki jo v prozorni (neobarvani – prozorni) steklenici, ki naj ne bo plastična, izpostavimo sončni svetlobi skozi ves dan (lahko jo pustimo tudi na okenski polici, da skozi okno sije Sonce nanjo), jo zapremo s pokrovom, da vanjo ne padajo prašni delci, je najnaravnejši energetski napitek. Pustimo jo na Soncu čim dlje časa, da dobi maksimalno svetlobo, saj skozi steklo lahko fotoni Sonca pridejo v steklenico.

Zvečer pustimo, da se voda ohladi na sobno temperaturo in jo potem lahko spijemo v 24. urah, v tem času namreč energija Sonca še ostane shranjena v vodi. Ko pijemo to vodo, se energija v telesu poveča, čutiš, da imaš več energije in ta voda deluje na telo močneje, kot če bi pili druge energetske napitke, ki jih prodajajo v trgovinah in vsebujejo polno kemijskih substanc. To pa je povsem naravna in zdrava energetska pijača.

To osončeno vodo lahko prav tako uporabljamo kot kapljice za izboljšanje vida, sluha, za težave v ustni votlini itn. (kapljice 3- do 4-krat na dan nakapamo npr. v oči). Pri težavah z očmi je namreč zelo priporočljivo, da poleg zrenja v Sonce uporabljamo tudi to osončeno vodo kot kapljice za oči, priporočljivo pa je tudi delati obkladke za oči – belo tkanino ali gazo zmočimo s to vodo in jo položimo na oči.

Če imamo kakšne težave s kožo, ekceme ipd., lahko s to vodo, ki jo uporabljamo kot obkladek, zdravimo tudi te probleme. Kadar se pojavljajo v telesu kakšne bolečine, v osončeno vodo namočimo gazo ali belo tkanino, jo položimo na boleče mesto in bolečina se bo zmanjšala.


Točno To !!!  Exclaim Exclaim Exclaim !!!

Točno To je iz Novega Razodetja  Smiley Smiley Smiley

Podpis - Preizkušeno , deluje  Exclaim

Najzdravilnejši napitek za vzpostavitev telesnega zdravja ob ozdravljenju duše ki potem tudi v kratkem času vzpostavi ravnovesje v telesu .

Lp + #
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2