Ok prime, vem in priznam da sem se zarekla. Oz ne ubistvu sem to ko sem napisala misllila tko da je to ene sprešl vrste opravičilo čeprov bolj priznanje. Da sem grdo rekla sem ti že povedla, pa razložila tut zakaj in iz kje izhaja.
Kakšn je forum sem nekak začutla k mi je kr slabo ratal ene parkrat, kok so vsi najbol pametni tuki, lih zato me je pa mal zabolel k si napisu_
Ne razumem tega, jaz sme nekaj vec in na pravi poti nic vec kot vem jaz ne obstaja oni so nroci zato so pateticni.
Zlo slabo zame in sm mal pomisnla, sploh pa da sem to izjavla na osnovi ne razumem kar je pač neki najbol slabga in to je ena izmed stvari k jih najbol ne maram in na sebi in na drugih. Pač zavračat neznano oz novo po defaultu. ampak si povedu svoje in ne bom zdej bla brihtna naprej ker ti nekak poveš stvari zlo grdo ampak nekak je še zmer mal logike not.
To mi je pa še zmer kararkol boljš kokr u lepe besede ovit bullshit, ne pomen pa to tut zdej da se do konca strinjam s tabo, ker se ne, te pa nekak recimo zastopm.
Nekak se šele zdej zbujam za moč besede in vem da je ena mojih slabih navad predolg jezik.
Tko da kul drugač pa lej, grof drakula nwm u filmu ni biu baš neki pozitivno prkazan, je blo pa lepo pokazan da je biu zmožen ljubezni to da to ni kr tko. In da ga je lih to nekak na koncu rešl, mogoče ne vem je začel z dobrimi nameni, mogoče jih je vs cjt meu, mogoče pač js zdej ful govorim mogoče ker pač nimam pojma ampak uredu, point tega zdele je pa js ubistvu ne trdim in niti nism trdila da vse vem, oz da karkol vem bol kokr kdo drug.
Je pa dejstvo simpl da je treba povedat kar se misl, ker se samo tko tut neki naučimo, tko da mi kle nimaš kej rečt...
Mogoče sem zate nezadostna men se pa pač zdi da izpita sploh še ni blo..
Osebno razumem clvoeka k je satansit predani satansit zakaj.
Clvoek je zivel lijfe in videl da so ga vsizejbali in pols emu je utrgalo in pcoe hudo ljudem.
To pdopriam dokelr ta osba pobija ljudi ki so zli.
Take tudi jaz ampak to je zdej stvar namenov in to spremeni vse!
Zame osebno kot sem rekla je največji človek tisti k je prpravlen sebe, svoj lajf alpa svojo dušo žrtvovat v dobro drugih. In lepo te prosm ne boš mi ti govoru česa sem in česa nisem sposobna.
n taki ljuej nareidjo vec v vojni aktera divja kto bodo ljuje kiu milijo da neki vedo nareidli v 10 zivljenjih mi je zelo zal toda ce pogeldas nobena vojan s eni dobial brez satanizma to ej ejstvo noben vrac pogalvar rpecednih ni sel v vojno brez da bi porpasla duhove,.
No tuki maš spet point da zna res pridet prov sam lej, začne se pa vse skp tut zarad njih pa njihovih interesov takih alpa različnih...sam ok to spet samo razmišljam.
Za slovenijo sm pa slišala da je ubistvu dost v tej sceni, satanizem iptd sam nekak ne vem no...men se meša zto k mi je vsak danj to manj neverjetno...pa tut nekak bolj opazujem stvari...dost zanimiv no.
Katera od naših sosed ma pa to še najbolj kako nej rečm nepozabljen pa res ne bi vedla, bolj k razmišljam bolj mi je vse mogoče tko da bom tudi jaz raje tiho.
To da "slavimo" napačne ljudi nekak vem, pa vem tut da se je to kar zdej naši znanstveniki "odkrivajo" vedl že od samga začetka.
Sam kako pa zakaj smo pozabl ne vem, mogoče je pa fora izbrisa lih da spet pogruntamo...sej ne vem, ne me resno jemat pa ne me preveč kregat ker pač razmišljam.
Ne bom zdej lagala do te mere da bom rekla da ne obsojam, ker smo po defaultu taki, bom rekla pa da znam poslušat če že vidm ne.