nejcneo wrote on 06.11.2012 at 16:33:37:Hm... Hodim na Vegovo Gimnazijo (1 letnik) in se mi je sesulo življenje. Use kar sem prej poznau je izginlo.
Trenutn opis mojga življenja:
1. Grem v šolo z LPP (30 minut)
2. Šola (Okol 5 ur)
3. Ostanm v centru z "prijatelji" k še sam nevem čo so... pač skupi gremo v mkdonalds kokr skupina itd.
4. Okol 5h se vrnem domou in sedem za komp oz. se učim če je treba
In tako je moje življenje
Sam nism neumn člouk. Sm zlo inteligenten... prebrau sm zlo velik forumou glede samozavesti, srečnega življenja, negativnih misli.
Toda sam imam 15 let in vem da mi nemore kej velik inteligenca pomagat.
Zato sm se obrnil na ta forum, ker nevem več kaj naj nrdim v življenju :S
Zlo velikrat dobim un občutek kokr da sm ničvredn in sam sam en kup sra*** ki živi. Rad bi biu spet srečen kot sm biu v osnovni šoli čeprau zdej res nič neve. V zadnem mescu sm se tok zelo spreminju da še sam več nevem kdo sem.
dobrodošel v real life
si tu, kjer si in najverjetneje ti bo s časom v določenih trenutkih še bolj bed, bo pa tud večino časa OK. Ko boš v bed trenutkih se probi umirit kolker se, da. Zapoj si sj te prime pa te mine... Pomaga pa tud počasna sproščena hoja (+dihanje), kjer se osredotočaš na naravne gibe posamezniih delov telesa (v nedogled).
Važno je tud, da furaš svoj lajf, da se imaš rad, se pravi, če si v družbi, kjer kadijo, se za to ne ne sekiraj bodi z njimi ampak si misl svoje (karkol pač to je istočasno pa ne z glavo skozi zid tolčt). Ko pa zagusti se umakn (postavi zase) neglede na to, kaj si bodo o teb mislil, če si to pač želiš.
Torej posluši sebe, be good in življenje ti bo na nek način, če ne takoj, pa na dolgi rok povrnilo (prav tako tud pri smislu).