Mater Robi si jih naklepal ....
Bom poskusil it po vrsti in upam da ne bom kaj izpustil.
Pri uporu in toku se še vedno ne strinjam s teboj (in ponavljam da nisem električar in da se lahko tudi motim), ampak ... Kot jaz razumem ohma in načine vezave, je pri zaporedni vezavi omejujoč faktor napetost in ne tok. Toka steče skozi upor toliko kot mu pripada po ohmu in tega pri zaporedni vezavi omejuje napetost. Torej ja, po svoje imaš tudi ti prav ...
Glede same naprave pa toliko; kot jaz razumem tehnologijo zadaj, gre za iskanje resonance pri relativno visokih frekvencah. Te mašince se opirajo direktno na delo Don Smith-a (in preko nejga na Teslo), ki je uporabljal frekvence okrog 20 - 30 tavžent hercev in voltaže 8 -9 tavžent voltov. Naudinov gizmo uporablaj transformator iz mikrovalovke, ki daje od sebe okorog 40 tavžent hercev (ne vem pa koliko voltov, ugibam pa da je v rangu par tavžent). Ko te zadeve spraviš v resonaco,odpreš ventil za črpanje iz matrike/etra/črne energije (če tako hočeš). jeba je dosečt resonanco
Glede neodvisnosti, če imaš lastni vir energije; seveda si neodvisen. Lahko greš na sredo hoste in postaviš frštekarijo in imaš rave party za medvede in lisice
. Vsaj tako jaz razumem neodvisnost. To, da bo država našla način kako te ocolat pa ne dvomim. In po svoje je prav tako, saj država načeloma vrši družbeno koristno delo. Ceste, kanalizacija, ostale javne storitve je pač treba plačat in denar za to pač mora od nekod priteč. Zdaj, da se s tem denarjem dela po domače, plačuje zmaje in črne operacije pa je pač kriminal, ki ga ne bi smeli dopustiti. Ampak to je debata za kakšno drugo priliko ... Jaz bi ta "državni" delež rešil zelo enostavno - udari se ene sorte "naročnino" pa je stvar rešena ...
Da neomejen vir energije ne bi rešil vseh problemov človeštva se strinjam. Človek mora pač zrast, duhovno gledano pa bo stvar rešena. Ampak ...., lačen in prestrašen človek nima nobene šanse rast. Tukaj mu frej energija lahko precej pomaga ...
Da teorije o obstoju matrike/etra niso dokazane ne drži. Tako vsaj trdijo Braden, pa Tagart pa še kdo.... Niso pa ti dokazi splošno priznani, to pa drži. Zdaj, če mene vprašaš izraz temna energija ni najbolj posrečen, temna snov pa sploh ne. Meni je boj všeč eter ali pa matrika. ampak to je najbrž stvar osebne preference. Pa tudi (če sem prav razumel hiter prelet tvojih povezav), izraz temna energija kot se jo uporablja tam ne pomeni istega kot eter. Eter/matrika sta poleje energije, ki je ne moremo izmeriti direktno, lahko vidimo samo posledice (do tu je podobno kot s temno energijo/materijo), in je obenem vir vse mtarije in energije v našem kozmosu ....