Dante wrote on 12.03.2011 at 18:10:37:Dreammer wrote on 12.03.2011 at 17:50:12:...sicer pa pohvalno, vidim da mi oboževalci sledite na tuja tla.... žal le do virov, ki sem jih sam tukaj nekoče že omenjal.
dalje pa vaš domet nikoli ne bo prišel, kot do sledenja in klečeplazenja - ampak ne pričakovati, da bom le s tem zadovoljen. v moji službi oboževanja mene se vam ne obeta čisto nič dobrega, sem zelo zahteven gospodar, to bi lahko že vedeli.
Dragi sanjač, sicer tud sam paradiram na enem drugem forumu, vendar ne pod tem nickom. Kljub vsemu pa nisem tako samovšečen kot ti. Kaj si torej gospodar par forumov? Aleluja!
Poglej, s tem si samo nabildal ego. Jaz ... samo jaz, ostali (slovenclji) pa podn, kajne? Kako se potem lahko imaš za "duhovnega"? Zdravilo zate bi bilo čimmanj "nastopanja" na forumih. To je lahko obsesivno, kajne? Ves čas tvoj um razmišlja o neki temi ali je kdo odgovoril, etc. Tako se može samo presedeti ob računalniku in ... izgubljati čas. Čista izguba časa je to, pa reci kar hočeš. Čemu ti hočeš paradirati na objavah, saj vidim, da dober del onih že ima distanco do tebe. Saj res, tam si dal neke "velemojstrske" izjave. Ni kaj? Toda mene to ne preslepi, recimo ona zgodba o bogatem avstrijcu, ki te je hotel najeti.
O sanjač, po kteri Poti hodiš. Tako inteligenten in tako zakompliciran se je tolkel po čelu Plavi Zrak, kajne? Ne možejo te sfolgati. Toda slovence takšno pisanje ne preslepi. Pa razumi če moreš. Torej zdravilo zate: odreci se forumom!
LP!
aha ti si tisti, ki je o meni šel limati na nos glavni urednici izmišljotine in tvoje osebne subjektivne projekcije - na kratko: špecati svojega brata po krvi.
kaj te briga kaj jaz zganjam na forumih!
sooči se raje s svojimi razsežnostmi moralnosti oz. v tem primeru nemoralnosti! v tem primeru da si šel špeacit si ti sam podelil realno vlogo in mesto nečemu, kar meni odsvetuješ da počnem.
Kje imaš ti logiko razuma?
Sicer si pa očitno prav tak, kot je večina slovenčkov: zaplankan in egoističen - sicer kot 1. ne bi šel špecati nekoga ki ga sploh ne poznaš v virtuelnem svetu in pod 2. od drugih zahtevaš da ne počnejo tega, kar počneš prav ti.
razumeš ti to, kakšno sliko daješ o sebi?